Ко су "Самомрзећи Срби" и како их лечити (ВИДЕО)...

У питању су ПРИМИТИВЦИ и ЗАВИДЉИВЦИ стално загледани "преко плота у туђе двориште". у сталној болесној жељи да буду НЕКО ДРУГИ, мазохисти незадовољни собом уверени да ће бити НЕКО и НЕШТО када постану НИШТА..............

У питању су ПРИМИТИВЦИ и ЗАВИДЉИВЦИ стално загледани "преко плота у туђе двориште". у сталној болесној жељи да буду НЕКО ДРУГИ, мазохисти незадовољни собом уверени да ће бити НЕКО и НЕШТО када постану НИШТА..............

Tako'e Mitke! :cmok2: :heart::maca:

- - - - - - - - - -

To su obično samoubice srpske nacionalnosti.

Kako to mislis? Stvarno ili odricanjem od nje?

" Ко су "Самомрзећи Срби" и како их лечити (ВИДЕО)

01-12-2017 08:27 Фокус 2 Србија Србија Друштво Видео

Књига „Самомрзећи Срби“ филозофа Милана Дамјанца говори о аутошовинистичкој, самомрзећој (квази)елити коју већина патриота зна под називом који су сами себи наденули; другосрбијанци. Ко су ти људи, чиме се баве и на који начин, које су им методе деловања и крајњи циљ? Аутор даје одговоре на ова и бројна друга питања.

........................................................
...........................................................

Da li ih "prepoznajemo" ili samo prolaze pored ...?

Nekadašnje ortodoksne Komunjare - danas Demokrate i Liberali.
Vrh piramide - nekadašnji Komunistički "disidenti" (neki još uvek živi).
Danas - njihovi sinovi, unuci, praunuci - pravi i duhovni.

- - - - - - - - - -

nije uvek najbolje ono sto izgleda najbolje , niti je lose ono sto izgleda lose

recimo , iz istorije , milos je zbog vise razloga morao da zrtvuje karadjordja , ma koliko je to izgledalo lose i izdajnicki .

ali na toj glavi je napravio drzavu , koju jos uvek , i pored svih napora nisu unistili.

Jedna glava data - a dobijena država.
A posle: milion glava dato - a državu daš drugima (svoju ukineš).

Nekadašnje ortodoksne Komunjare - danas Demokrate i Liberali.
Vrh piramide - nekadašnji Komunistički "disidenti" (neki još uvek živi).
Danas - njihovi sinovi, unuci, praunuci - pravi i duhovni.

- - - - - - - - - -

Jedna glava data - a dobijena država.
A posle: milion glava dato - a državu daš drugima (svoju ukineš).

Komnunisticki disident je bio i npr. Vojislav Kostunica pa sigurno nije "samomrzeci Srbin".

Ne znam kako to sebi olako dozvoljavate takve podele i ko vas to nauci?

Može lako biti da je on najviše Srba isporučio Hagu...
Verovatno zato što su Srbi za sve krivi.

U ovoj zemlji postoji Ustav i zakoni. Sigurno da nije on izrucivao, vec se to radilo i radi po Ustavu, zakonu i medjunarodnim zakonima koje smo duzni da postujemo, bar dok smo clanica UN.

I prekinite vise da se izrazavate kao neke babe, cuj Kostunica ih izrucio.

Ne zanima me politika.

Srbi,Srpkinje su cuvari pravoslavlja,svetosavlja,tradicije,cirilice,istorije,kulture Srba i Srbije.Srpskog svega cuvari.
Zna se sta je Tekeris.Vido.Zejtilnik.Zasto je bitan Kajmakcalan i kapela na vrhu.Iz novije istorije se postuju npr.borci sa Kosara.Heroji Srbije.Itd.Isl.
Svake godine se obelezavaju pravoslavni datumi i datumi vaznih istorijskih desavanja.(Narod obelezava.Bitno je da mladi zapamte.)

Svi koji su se odrekli toga nisu Srbi.
Zasto zele da Srbi nestanu?Smeta im sto se istina ko su zna.

Pogledajte onaj zadnji novinski clanak na tu temu.Ide tipa "nisam promenio veru,vratio sam se u svoju".Mehmed ili tako nesto je presao iz islama u pravoslavlje.Njegovi su bili pravoslavci te presli u islam.
Vuku ga koreni.Ali on je to okrenuo na dobru stranu.Ovi sto zele zlo Srbima i Srbiji su svoju ceznju za korenima okrenuli na losu stranu.

P.S.Nemam opciju da pisem cirilicom.Cirilicnu tastaturu treba da imaju svi uredjaji koji se koriste za komunikaciju na netu.

Poslednja izmena:
Задњи остатци српског грађансог друштва су поклани и уништени 1945. године. А иначе, српско грађанско друштво, било је крајње родољубиво. Почело је да се растаче стварањем југославије, али је коначно уништено после другог светског рата. Самомрзећи Срби су они који покушавају да се представе лажно, као грађанско друштво, а то ни приближно нису. по правилу су деца најговњивијих комуњара, или су и сами били учесници у уништавању српског грађанског друштва.

Ne znam sa koliko sam nacija radio po svetu, najvise sa Kinezima. To je nacija dijametralno suprotna od nas, Srba.

Oni su cutljivi, pricaju minimalno koliko treba, rade, ne dizu glavu, NE komentarisu politiku, i kada se desi situacija, u zemlji, u firmi, strpljivo cekaju naredjenje od visih instanci. Kada naredjenje dodje, oni cutke izvrsavaju. Neverovatna nacija. Dva puta sam tim ljudima pomagao, ali, bogami, vratise to oni meni sa kamatama (kada sam ja visio nad ponorom)! Shvatih da sam se ispilio kao Kinez, od majke i oca Srba.

Docim, kod Srbalja, svi svi svi sve znaju, politiku, sport, u sve se razumeju, sve umeju. Samo NE znaju, ne umeju, i NE zele da rade. Zele da direktoruju. Ja mislim da na svaka dva bloka u Beogradu treba otvoriti fakultet za direktore. Lebac ti iebem, ja sam neke Srbe spasavao, za usi vookao da ne potonu, ali, interesantno, SVAKI put kada ih izvucem na gore, oni se otrgnu, onda mi gordo, da SVI cuju kazu: mi smo sposobni, nisi ti nama nista pomogao, mi umemo, mozemo i hocemo. A onda mi "skroje" po njihovoj meri odelo, gde se oni okoriscavaju bez IMALO rada i ulozenih sredstava, a sve to u korist (po demagogiji) MOGA interesa, na moj rad i kapital. Sednu mi na grbacu, pa sisaju krv i filozofiraju. Do lake muzike.

Sve sam ja to rasterao. A sada bi svi ti da pricaju. Celu noc su oni sposobni da pricaju u kafani, menjaju teze, a glavni argument im da su dobri ljudi. Uz flajku whisky-a (svakako, na moj racun), a tu oni i druge nude: dodji, kazu, da popijes, JA te, velicina, zovem za sto! .

Dobri ljudi? Ljopate, motiqe i pijuqe u nejake ruke, i na grunt (kineska kulturna revolucija)! Pa tako 10+ godina. Tako se to srpsko genetsko ludilo vrlo efikasno leci. :per:

_nobody_

Задњи остатци српског грађансог друштва су поклани и уништени 1945. године. А иначе, српско грађанско друштво, било је крајње родољубиво. Почело је да се растаче стварањем југославије, али је коначно уништено после другог светског рата. Самомрзећи Срби су они који покушавају да се представе лажно, као грађанско друштво, а то ни приближно нису. по правилу су деца најговњивијих комуњара, или су и сами били учесници у уништавању српског грађанског друштва.
Mita Ljotić neposredno pre rata,zabrinuto piše namesniku Pavlu da je upravo to gradjansko društvo i intelektualna elita,tačnije njihovo potomstvo rasadnik boljševizma ,liberalizma i mondijalizma ,a kao prvi , glavni centar ističe te štetne delatnosti navodi Univerzitet i predavače i studente ,kao i bogataške kuće uglednih gradjana iz kojih se ta propaganda dalje širi , a zanimljivo je da kao drugi centar navodi vojsku tačnije oficirski kadar .

Što b se reklo, opet DB-ovsko sviranje qurtzu.

Pre 30 godina su nas delili na partizane i četnike, a sad nas dele na one i ove Srbe.

Elem, ako su ti autoštagodSrbi nastali sa Jugoslavijom, pošto te Jugoslavije više nema, onda će tako i da nestanu.

I, problem rešen.

Današnji klinci svakako ne bi ni znali da je Jugoslavija postojala, da ih "svesne srpske patriote" kao što su ovi koji vazda mantraju o tim "drugim Srbima" na to ne podsećaju.

Zavadi pa vladaj.

Vazda ista strategija i taktika, koju do sada nisu pročitali samo kompletni idioti, kao što bi to rekao najveći živi Srbin.

Naglasak je na "bila".

5 oktobra 2000 dosmanlije su uspjeli zamazati oči mnogim Srbima, danas nemaju ni teoretske šanse da osvoje vlast.
Ne zato što je SNS toliko dobar, već zato jer je za vrijeme svoje vladavine DOS Srbiji nanio više štete nego 100 NATO agresija iz 1999.
Ostvarilo se sve ono što je Milošević predvidio.

Ти поредиш бомбардовање и владавину ДОС-а (мирнодопско стање) ??!?!?!?!?

Смрдљино девастирање државе и народа, кризу, санкције, инфлацију, намерно изазиваање-наручување бомбардовања зарад останка на власти ......................?!?!?!?!?

Вероватно си као и данас био припадник шверц-мафио-дрп - картела.....

Da li ih "prepoznajemo" ili samo prolaze pored ...?
У ове хладне дане најлакше се препознају тако што "србомрзећи" из топле собе кажу да је Косово већ признато од стране патолошких лажова који неће да признају да су признали независност Косова, док тзв. "српски националисти", а заједно са својим херојима са малих екрана Вучићем, Вулином и Ј. Вучићевићем, из топле собе неустрашиво бране Косово!

- - - - - - - - - -

Такође, "србомрзећи" данас једни другима честитају најрадоснији празник!

glitterfy180459632D32.gif

Ћу да вас пребројим ви србомрзци-самомрзећи Срби, па редом на стрељање.
Доста сте овај народ самомрзили! :rtfm:

How Yes No. Bi to ovi NacionalSoc. na vlasti, ali ce neizostavno popiti mlazne bespilotne avijone. Bez kamijona. :mrgreen:

_nobody_

''Миграције'' 45-те, па 90-тих, па 2012-те су изнедриле првенствено :

Кинг-Конг патриЈотизам ударањем у груди и повицима у паузама удараца Србија, Србија, Србија,
Када груди србске заболе, онда руке у вис са три прста и опет Србија, Србија, Србија
У ствари то су комунисти који су напрасно постали православци....

Наравно у борби за све оно туђе, што су неке друге генерације годинама стварале

И онда староседеоце почињу да прозивају другосрбијанцима, како би замаскирали свој отимачки дух,
и наравно балавлљење............. јер да горе наведенеих није србство се не би сачувало '?!?!?!?!!?!?

У реланости је : Без горе апострофираних, не би било ратова, криза, ......... живело би се нормално !!!!!

Наравно као инкубатор свега стоји удба......која је иначе генератор свега.....

''Миграције'' 45-те, па 90-тих, па 2012-те су изнедриле првенствено :

Кинг-Конг патриЈотизам ударањем у груди и повицима у паузама удараца Србија, Србија, Србија,
Када груди србске заболе, онда руке у вис са три прста и опет Србија, Србија, Србија
У ствари то су комунисти који су напрасно постали православци....

Наравно у борби за све оно туђе, што су неке друге генерације годинама стварале

И онда староседеоце почињу да прозивају другосрбијанцима, како би замаскирали свој отимачки дух,
и наравно балавлљење............. јер да горе наведенеих није србство се не би сачувало '?!?!?!?!!?!?

У реланости је : Без горе апострофираних, не би било ратова, криза, ......... живело би се нормално !!!!!

Наравно као инкубатор свега стоји удба......која је иначе генератор свега.....

Ma nema to, kolega, mnogo veze sa poreklom, i sa time ko je kad i odakle došao.

Imali smo mi vazda takvih ghovana, i za vreme Kraljevine Srbije, a pogotovo posle, jer ghovna uvek prežive i plutaju na površini.

Taj drekavi, u grudiudarajući "Patriotizam" je poslednje utošište hulja...tako je i kod drugih, ne samo kod nas

S tim da kod nas imaš i tu ekipu među tim, nazovi, drugoSrbijancima...

To su ovi što, kao, mantraju nad zlom srpskog nacionalizma, plačući za Jugoslavijom, žene u crnom i razni drugi ološi...

Prvosrbijanci i drugosrbijanci jedni druge hrane...paze da se tenzija uvek održi, kako bi nastavili svoje parazitiranje...

Kao što rekoh, zavadi pa vladaj.

Zato ova deca danas, kojima je dovoljno da budu Srbi, ni prvi , ni drugi...lepo odlaze iz zemlje...

Ma nema to, kolega, mnogo veze sa poreklom, i sa time ko je kad i odakle došao.

Imali smo mi vazda takvih ghovana, i za vreme Kraljevine Srbije, a pogotovo posle, jer ghovna uvek prežive i plutaju na površini.

Taj drekavi, u grudiudarajući "Patriotizam" je poslednje utošište hulja...tako je i kod drugih, ne samo kod nas

S tim da kod nas imaš i tu ekipu među tim, nazovi, drugoSrbijancima...

To su ovi što, kao, mantraju nad zlom srpskog nacionalizma, plačući za Jugoslavijom, žene u crnom i razni drugi ološi...

Prvosrbijanci i drugosrbijanci jedni druge hrane...paze da se tenzija uvek održi, kako bi nastavili svoje parazitiranje...

Kao što rekoh, zavadi pa vladaj.

Zato ova deca danas, kojima je dovoljno da budu Srbi, ni prvi , ni drugi...lepo odlaze iz zemlje...

Сеобе у задњих 70-так година :

ћопави бравар - Вили Брант : прве генерације гастарбајтера - генератор комунисти - окупатори од 45-те

90-тих - масовни одлазак младих - генератор смрдљошевић

2012 - наставак одласка свих који могу - генератор напредни картел

" Ко су "Самомрзећи Срби" и како их лечити (ВИДЕО)

01-12-2017 08:27 Фокус 2 Србија Србија Друштво Видео

Књига „Самомрзећи Срби“ филозофа Милана Дамјанца говори о аутошовинистичкој, самомрзећој (квази)елити коју већина патриота зна под називом који су сами себи наденули; другосрбијанци. Ко су ти људи, чиме се баве и на који начин, које су им методе деловања и крајњи циљ? Аутор даје одговоре на ова и бројна друга питања.

Према Дамјанцу све је почело заправо стварањем прве Југославије и утапањем српског идентитета у југословенски, или како се то често наводи симболично, „мешање српског вина хрватском водом“ .
У првој Југославији, уместо да је завршен процес заокруживања српског националног корпуса и српских земаља, тај процес је на пола пута прекинут уласком у једну нову државу, са људима са којима до тада нисмо имали готово никаквог контакта и провели векове у различитим околностима, условима и окупацијама.
У првој Југославији је почела разградња српског националног идентитета и српског етничког простора његовим „мешањем“ југословенством, да би тај процес био настављен и завршен у другој Југославији стварањем посебних нација од „одметнутих“ делова српског народа, а на српским етничким просторима.

По његовим речима из тих и таквих околности су се изродили другосрбијанци, аутошовинисти и самомрзећи Срби.

Сам термин „самомржње“ датира још из периода 30' година 20. века када су постојали Јевреји који су више од свега хтели да се „допадну“ Немцима јер су сматрали да разлог због ког их Немци прогоне, није у Немцима, него у њима самима и самим тим, ако се они „поправе“ , ако изврше својеврсну „лоботомију“ , Немци ће их „заволети“ .

Иста је ситуација и са самомрзећим Србима.

У бекству од свог српског идентитета, прихватали су другачије, непријатељски супростављене идентитете и у тим идентитетима постали сушта негација свог претходног „живота“ .

Тако су настајали и деловали српски комунисти, „Бошњаци“ , „Македонци“ и „Црногорци“ , а у новије време и „Војвођани“ , као посебне нације, настале на српским основама али са изразитом антисрпском реториком и методама те циљевима деловања.

У емисији поводом ове темеје било речи и о томе како се успешно успротивити овим „вирусима“ унутар српског националног организма, шта је лек и како га применити.".

~coma : Stavio sam prst na celo i razmisljam, Slovenija je odlucila da se odvoji, Hrvatska je odlucila da se odvoji, Makedonija je odlucila da se odvoji, Bosna i Hercegovina je odlucila da se odvoji, Crna Gora je odlucila da se odvoji, Kosovo je odlucilo da se odvoji, da li su oni stvarno svi gresni ili mozda ima nesto i do Srbije. Da su odnosi bili dobri, da je komunikacija bila na istom nivou, da se misljenje usvajalo, da je raspodela bila pravilna ,korektnija i na dogovoren nacin nisam siguran da bi bas svi zeleli da se odvoje. Ovako, ovako mi nekako po logici stvari proizilazi da nesto nije u redu sa nama.
Kada je vec tako, kada smo se razdvojili, sretno vam bilo komsije, gradite svoju buducnost, mi cemo svoju, tamo gde nadjemo interes udruzivacemo se, tamo gde je nas interes ugrozen , daleko vam kuca bila.

Istoriju pisu pobednici, tako da ce verovatno tek nasi cukununuci imati neko objektvnije vidjenje danasnjih dana, ali koga ce tada biti briga sta smo prosli i sta doziveli.

Pozelimo srecu nasoj Srbiji da uspe da se digne i ponovo bude zemlja u kojoj ce njeni stanovnici zeleti da zive, podizu porodicu i uzivaju u zivotu. Skupi

2018-11-29 09:37 86%

[url]https://www.blic.rs/forum/milo-prekraja-istoriju-zabranili-srbima-ulazak-u-zemlju-izbacili-srpske-pisce-iz,2,3585022,0,czytaj-najnowsze.html

[/URL]

Back