Ко су "Самомрзећи Срби" и како их лечити (ВИДЕО)...

Nijer Mina vec procita opis teme, ne samo naslov.

Ја сам прочитала и уводни пост и наслов, нема помена о онима који су отишли, ови су међу нама, изнад нас, посматрају са висине, најпаметнији су, и стиде се што смо ми овакви, јер да смо другачији били бисмо више као Немци и Енглези.

Е, ја не желим да будем више као Немац или Енглез, ја сам Српкиња.

И не стидим се својих крезубих сународника, јер они нису криви што не функционише здравство, а немају пара за приватнике.

Више ми их је жао.

- - - - - - - - - -

Ja sam bila za DOS u pocetku pa nisam "samomrzeca".

Jesam za nesto realno i objektivno lose, ne za sve.

У почетку...

Тема ће Баки да иде овако

први: Аутошовинисти не постоје, то су измислили Дугин и Малагурски да блате честиту југославенску децу.
други: "****** вас Хилари. Тачерка, стопала бих ти масирао."
трећи, направи колут уназад и пукне као чир.

Pa Malogurcki je najveći JugoslAven na javnoj sceni , u onom imbeclnom filmu sa nekim Lancima imamo 2 sata kmečanja kako zli papo i Amer razjebaše našu Jugu jer su bili ljubomorni koliko je to lepa,uspešna i bogata zemlja bila. :lol:

Poslednja izmena od moderatora:
300.000 Srba je bilo 1800'tih godina i nasi su kao budale odbili predlog da se Turci vrate u gradove i da bude nekakav mir pod garancijom Rusije

I turska vojska je ubila 100.000 Srba nakon sloma ustanka i nastavila bi sa ubijanjem da Milos nije odneo glavu

karadjordjevici su se pokazali izuzetno destruktivni po srbiju

Ја сам прочитала и уводни пост и наслов, нема помена о онима који су отишли, ови су међу нама, изнад нас, посматрају са висине, најпаметнији су, и стиде се што смо ми овакви, јер да смо другачији били бисмо више као Немци и Енглези.

Е, ја не желим да будем више као Немац или Енглез, ја сам Српкиња.

И не стидим се својих крезубих сународника, јер они нису криви што не функционише здравство, а немају пара за приватнике.

Више ми их је жао.

- - - - - - - - - -

У почетку...

Pa nije, evo ti izvoda iz uvoda...

У бекству од свог српског идентитета, прихватали су другачије, непријатељски супростављене идентитете и у тим идентитетима постали сушта негација свог претходног „живота“ .

Тако су настајали и деловали српски комунисти, „Бошњаци“ , „Македонци“ и „Црногорци“ , а у новије време и „Војвођани“ , као посебне нације, настале на српским основама али са изразитом антисрпском реториком и методама те циљевима деловања.

...ali slazem se sa ovim ostalim sto si napisala s tim sto se ja niti ponosim niti ne ponosim sto sam Srpkinja, moga sam da budem rodjena i u Nemackoj i Nemica, to niko ne bira. Normalno, pod istim okolnostima pre ce mi biti vazna Srbija i o tome nema govora valjda se podrazumeva, ali ne i po cenu istine ili uljuljkivanja u nesto sto ne valja.

Ne smatram da ima dobrih i losijih naroda, vec samo dobrih i losijih ljudi.

Poslednja izmena:
Pa nije, evo ti izvoda iz uvoda...

...ali slazm se sa ovim ostalim sto si napisala s tim sto se ja niti ponosim niti ne ponosim sto sam Srpkinja, moga sam da budem rodjena i u Nemackoj i Nemica, to niko ne bira.

Ne smatram d aima dobrih i losijih naroda, vec samo dobrih i losijih ljudi.

Могуће да сам ово прескочила, и о онима који су отишли не бих да дискутујем, отишли су, али усуд иде за њима.

Нас је већ стигао, њих ће тек стићи.

Али, да макар ми, који смо овде остали, не пљујемо по самима себи, какви смо, а какви бисмо могли да будемо.

Не, не бисмо могли, јер да јесмо већ бисмо били такви.

Могуће да сам ово прескочила, и о онима који су отишли не бих да дискутујем, отишли су, али усуд иде за њима.

Нас је већ стигао, њих ће тек стићи.

Али, да макар ми, који смо овде остали, не пљујемо по самима себи, какви смо, а какви бисмо могли да будемо.

Не, не бисмо могли, јер да јесмо већ бисмо били такви.

Slazem se da ne treba pljuvati, ali je velika zabluda da nesto ne mozemo. Mozemo, samo ne na nacin kao neki drugi, vec na svoj i sebi prolagodjen i primeren nacin, inace ovoj zemlji ne bi bilo spasa ni razvoja.

Ja sam bila za DOS u pocetku pa nisam "samomrzeca".

Jesam za nesto realno i objektivno lose, ne za sve.

Naglasak je na "bila".

5 oktobra 2000 dosmanlije su uspjeli zamazati oči mnogim Srbima, danas nemaju ni teoretske šanse da osvoje vlast.
Ne zato što je SNS toliko dobar, već zato jer je za vrijeme svoje vladavine DOS Srbiji nanio više štete nego 100 NATO agresija iz 1999.
Ostvarilo se sve ono što je Milošević predvidio.

Naglasak je na "bila".

5 oktobra 2000 dosmanlije su uspjeli zamazati oči mnogim Srbima, danas nemaju ni teoretske šanse da osvoje vlast.
Ne zato što je SNS toliko dobar, već zato jer je za vrijeme svoje vladavine DOS Srbiji nanio više štete nego 100 NATO agresija iz 1999.
Ostvarilo se sve ono što je Milošević predvidio.

Nisu ni svi oni bili isti. Kostunica je nr. svetao primer (postovanja pravnog poretka i intergiteta zemlje).

Јао, како то фино легне на нежно господско дупенце.

Ми сељаци смо огуглали, али ова квази интелигенција баш и није.
Ti nisi seljanka. Priznaj. Nemoj da te je sramota same sebe.

- - - - - - - - - -

A šta je sa onima koji misle da su za sve krivi EU i SAD pa svi ostali Srbi?

Pa Malogurcki je najveći JugoslAven na javnoj sceni , u onom imbeclnom filmu sa nekim Lancima imamo 2 sata kmečanja kako zli papo i Amer razjebaše našu Jugu jer su bili ljubomorni koliko je to lepa,uspešna i bogata zemlja bila. :lol:

Evo ga, klasični primjer samomrzećeg Srbina :D

Не пратим га али сам овде видео да се помиње као да је Марко Милошевић.

Ma kako da ne, zato su gledali sve vreme kako da ga strpaju u zatvor i optuze za ubistvo Djindjica. Nidje veze.

Па то ти причам. Он стао испред свих њих као ал паћино а они му намештали убиства. Тотално сулуда прича поред оне да 10к људи који су добили отказ због приватизације саде кокос. Баш чудно да је убијен.

Па то ти причам. Он стао испред свих њих као ал паћино а они му намештали убиства. Тотално сулуда прича поред оне да 10к људи који су добили отказ због приватизације саде кокос. Баш чудно да је убијен.

...pokusali da nameste, tacnije. Zaista suludo.:tick:

Ipak,ne opravdavam ubistvo Djindjica ni iz jednog razloga, jer ako se tim putem krene, nikad nista nece biti od ove zemlje i vladace samo interesi i mafija.

Poslednja izmena:
Tipican primer samomrzeceg Srbina.

giphy.gif

Back