zarucnica1506Dusa
Zainteresovan član
- Poruka
- 367
Da li imate u okruženju,da li se srećete u životu sa takvom vrstom homosapiensa?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li imate u okruženju,da li se srećete u životu sa takvom vrstom homosapiensa?
Pa ignore sta drugoImamo i izbegavamo ih
A ti ?
Zle budale. Oni koji nisu uspeli da nahrane dobrotu duse vise od one zle strane.Da li imate u okruženju,da li se srećete u životu sa takvom vrstom homosapiensa?

NIsta. Samo sto te dobro ljudi odje8bu.. ostanes sam u svojoj gordosti kao degenerikSta ima lose u tome da budes " gord".
![]()
Dobri ljudi,to jos postoji?NIsta. Samo sto te dobro ljudi odje8bu.. ostanes sam u svojoj gordosti kao degenerik
Samo sto nisi degenerik.. nego samo gord
Kako ne razocarani druze moj. Evo ja sam dobar i nikad necu odustati od toga!Dobri ljudi,to jos postoji?

penzosi najgora vrsta ljudi, protracili ceo zivot pa su sada svi nervozni i drski jer znaju da nema jos mnogo vremenaDa li imate u okruženju,da li se srećete u životu sa takvom vrstom homosapiensa?
Stara skola..nisu oni losi...mi smo izopaceni...Da li imate u okruženju,da li se srećete u životu sa takvom vrstom homosapiensa?