- Poruka
- 74.171
Da izađem da ih vređam?Kako si to zakljuĉio?
Da izađem da se tučem?
Da izvedem kobre i da ih razbacamo sve?"
Odmah u ludnicu na lečenje pa na robiju!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da izađem da ih vređam?Kako si to zakljuĉio?
Prpa, a?Kobre su najbolje sto imamo.Nisu oni krivi sto je njihov zadatak zastita predsednika.U selu zivi penzionisani pripadnik Kobri.Kada vidim njega znam da je jedinica uz par specijalnih jedinica najbolje sto imamo.I siguran sam da nijedna od tih jedinica nece ici na studente i narod.
Regularno rasturanje skupa kojo je predstavljen kao opelo a sa opela traže smenu vlasti?Da izađem da ih vređam?
Da izađem da se tučem?
Nezvanični ali pravi sin Alije Izetbegovića je slao žandarmeriju za svaki regularan protest.Vojska Srbije prakticno ne postoji.Na celo postavio nekog bosancerosa koji je od kuvara dosao do generala.Trenutno bi Kosovo moglo da bas okupira za dva dana,sa ovim nivoom obucenosti Nase vojske i to sve zahvaljujuci sinu Fahri Muslija.Taj nivo raspada se prikriva kupovinom nekog oruzja koje nema ko da koristi i ko zna u stvari i gde zavrsava i kome preprodaje.Sa druge strane,ojacao je ove narkomanske jedinice pune bitangi da bi ga cuvale od naroda
Ti mislis stavis cirilicu na nick i mi odmah mislimo Srbin 100%.Zivio sam u Janji od 1996 do 2002.Kakak zlocin je bio u Janji?Optuzeni za zlocine u Janji, Bijeljini i Brčkom. To sto nisu procesuirani i niko nije odgovarao je na istoj logici kojom se Hrvati sluze, za Oluju, Bljesak ili ubistva pre pocetka rata nad Srpskim civilima. To sto niko nije odgovarao ne znaci da se nije desio zlocin.
Siguran bas basDaj Boze da ne dodje do toga ali siguran sam da nece ici na narod.A ako neko krene na njih neka mu svaku kost polome.
Prpa od cega.?Prpa, a?
Srpska vojska ima vise oficira nego vojnika, i ne sme prstom da mrde bez odobrenja NATO.
Ja sam iz Srbije. To što ti voliš zločince, to je do tebe. Bilo je zločina na sve strane, i niko nije odgovarao, ni na jednoj, ni na drugoj a ni na trećoj strani. Srbi su najviše najebali, jer nisu znali šta hoće, kao što nikad ne znamo šta hoćemo.Ti mislis stavis cirilicu na nick i mi odmah mislimo Srbin 100%.Zivio sam u Janji od 1996 do 2002.Kakak zlocin je bio u Janji?
U Bjeljini zivio od 1992.do 1994.Rat u Bjeljini je neslavno poceo za Srbe.Muslimani su drzali sve sem naselja 5 jezera.Arkan je bio sa svojima kod granice i cekao se sukob da udje sa svojima.Muslimani nisu imali sanse protiv vojske koja je prosla Hrvatsko ratiste.Da li je bilo zlocina vjerovatno.Zlocine u Brckom je vecinom pocinio Goran Jelisic koji je kao i Skorpioni procesuiran i lezi mislim dozivotnu kaznu.On nema nikakve veze sa Panterima.Znaci sve si slagao.Hajde sada ti nama reci ko je od vasih procesuiran i osudjen za zlocin nad Srbima.Hajse malo oCaci i Celama.
Imas internet ukucas Skorpioni,Goran Jelisic,Batko Vlahovic,Milan iz Visegrada zlocin u stanici Strpci...Osudjeni i leze u zatvoru.Znaci lazes.Ja sam iz Srbije. To što ti voliš zločince, to je do tebe. Bilo je zločina na sve strane, i niko nije odgovarao, ni na jednoj, ni na drugoj a ni na trećoj strani. Srbi su najviše najebali, jer nisu znali šta hoće, kao što nikad ne znamo šta hoćemo.
Izvini ali srbi se svuda guze i naguze, u svakoj čorbici su mirođija. Ko ih ne poznaje skupo bi ih platio! Vole da čuju mišljenje doktora ali se leče kako ONI zamisle. Kroje pravila, propise, zahteve pa UVEK naiebu ko crnci.Ja sam iz Srbije. To što ti voliš zločince, to je do tebe. Bilo je zločina na sve strane, i niko nije odgovarao, ni na jednoj, ni na drugoj a ni na trećoj strani. Srbi su najviše najebali, jer nisu znali šta hoće, kao što nikad ne znamo šta hoćemo.
Evo poslušaj ali obrati pažnju śta se desilo u Americi...Prpa od cega.?
Грешка. Прецедник рече да им је основни задатак да разбацају студенте. Више верујем предцеднику него теби. Сори.Kobre su elitna formacija VS sa vrhunskom obukom i spremnoscu.osnovni zadatak im je
Poslusao.Evo poslušaj ali obrati pažnju śta se desilo u Americi...
Video iznad...Грешка. Прецедник рече да им је основни задатак да разбацају студенте. Више верујем предцеднику него теби. Сори.
Pa to je na nivou ono kada smo kao djeca govorili sad cu reci mome tati pa ce on istuci tvog tatu.Грешка. Прецедник рече да им је основни задатак да разбацају студенте. Више верујем предцеднику него теби. Сори.
Nemoj biti smijesan.Veteran sam rata 90-ih i iman 53 godine.Oni najmladji iz rata 99. Imaju 45 godina.I nalupat ce specijalnu jedinicu.
Нико није пљувао по Кобрама..Ova tema je zlonamjerno napravljena.I svo pljuvanje po Kobrama.
Sta su ljudi uradili za sta ih osudjujete?
Prizeljkujete da nesta urade?
Dobro.Ako tako kazes.Sa onim sto pises po forumu se dosta slazem,pa neka bude da sam prebacio.Нико није пљувао по Кобрама..
Oni su SNS sljam. Isto kao sto su nekad Crvene Beretke bile za Slobu.Ova tema je zlonamjerno napravljena.I svo pljuvanje po Kobrama.
Sta su ljudi uradili za sta ih osudjujete?
Prizeljkujete da nesta urade?
aljek misli da hoce ako im naredi, pa ne bi se hvalio da je mogao da sa njima razbuca studente, samo eto pojavilo ih se sa narodom 100 hiljada, malo kobri ima za taj posao "razbucavanja" - taj izraz je upotrebio umobolni diktatorKobre su najbolje sto imamo.Nisu oni krivi sto je njihov zadatak zastita predsednika.U selu zivi penzionisani pripadnik Kobri.Kada vidim njega znam da je jedinica uz par specijalnih jedinica najbolje sto imamo.I siguran sam da nijedna od tih jedinica nece ici na studente i narod.
razbUcajuГрешка. Прецедник рече да им је основни задатак да разбацају студенте. Више верујем предцеднику него теби. Сори.
Da izađem da ih vređam?
Da izađem da se tučem?