Ko su "kobre" i koja su njihova zaduženja?

Vojska Srbije prakticno ne postoji.Na celo postavio nekog bosancerosa koji je od kuvara dosao do generala.Trenutno bi Kosovo moglo da bas okupira za dva dana,sa ovim nivoom obucenosti Nase vojske i to sve zahvaljujuci sinu Fahri Muslija.Taj nivo raspada se prikriva kupovinom nekog oruzja koje nema ko da koristi i ko zna u stvari i gde zavrsava i kome preprodaje.Sa druge strane,ojacao je ove narkomanske jedinice pune bitangi da bi ga cuvale od naroda
Nezvanični ali pravi sin Alije Izetbegovića je slao žandarmeriju za svaki regularan protest.
Ko se mača lati od mača i strada.

Optuzeni za zlocine u Janji, Bijeljini i Brčkom. To sto nisu procesuirani i niko nije odgovarao je na istoj logici kojom se Hrvati sluze, za Oluju, Bljesak ili ubistva pre pocetka rata nad Srpskim civilima. To sto niko nije odgovarao ne znaci da se nije desio zlocin.
Ti mislis stavis cirilicu na nick i mi odmah mislimo Srbin 100%.Zivio sam u Janji od 1996 do 2002.Kakak zlocin je bio u Janji?
U Bjeljini zivio od 1992.do 1994.Rat u Bjeljini je neslavno poceo za Srbe.Muslimani su drzali sve sem naselja 5 jezera.Arkan je bio sa svojima kod granice i cekao se sukob da udje sa svojima.Muslimani nisu imali sanse protiv vojske koja je prosla Hrvatsko ratiste.Da li je bilo zlocina vjerovatno.Zlocine u Brckom je vecinom pocinio Goran Jelisic koji je kao i Skorpioni procesuiran i lezi mislim dozivotnu kaznu.On nema nikakve veze sa Panterima.Znaci sve si slagao.Hajde sada ti nama reci ko je od vasih procesuiran i osudjen za zlocin nad Srbima.Hajse malo oCaci i Celama.

Ti mislis stavis cirilicu na nick i mi odmah mislimo Srbin 100%.Zivio sam u Janji od 1996 do 2002.Kakak zlocin je bio u Janji?
U Bjeljini zivio od 1992.do 1994.Rat u Bjeljini je neslavno poceo za Srbe.Muslimani su drzali sve sem naselja 5 jezera.Arkan je bio sa svojima kod granice i cekao se sukob da udje sa svojima.Muslimani nisu imali sanse protiv vojske koja je prosla Hrvatsko ratiste.Da li je bilo zlocina vjerovatno.Zlocine u Brckom je vecinom pocinio Goran Jelisic koji je kao i Skorpioni procesuiran i lezi mislim dozivotnu kaznu.On nema nikakve veze sa Panterima.Znaci sve si slagao.Hajde sada ti nama reci ko je od vasih procesuiran i osudjen za zlocin nad Srbima.Hajse malo oCaci i Celama.
Ja sam iz Srbije. To što ti voliš zločince, to je do tebe. Bilo je zločina na sve strane, i niko nije odgovarao, ni na jednoj, ni na drugoj a ni na trećoj strani. Srbi su najviše najebali, jer nisu znali šta hoće, kao što nikad ne znamo šta hoćemo.

Ja sam iz Srbije. To što ti voliš zločince, to je do tebe. Bilo je zločina na sve strane, i niko nije odgovarao, ni na jednoj, ni na drugoj a ni na trećoj strani. Srbi su najviše najebali, jer nisu znali šta hoće, kao što nikad ne znamo šta hoćemo.
Imas internet ukucas Skorpioni,Goran Jelisic,Batko Vlahovic,Milan iz Visegrada zlocin u stanici Strpci...Osudjeni i leze u zatvoru.Znaci lazes.
Za zlocine nad Srbima ti nam daj imena koji su procesuirani i koji leze u zatvoru.Ramiz Bajramovic Celo se hvalio kako je ubio srpskog svata.Poslije rata nikada nije odgovarao za zlocin.Oric i njegovi koljaci ni jedan nije odgovarao za zlocin oko Srebrenice.Za njegove zlocine pisao i musliman Ibran Mustafic u svojoj knjizi Planirani haos.Ibran je jedan od osnivaca SDA.
Srbima iz Srbije koji nevznaju skoro nista u ratu u BiH mozes maslat sta hoces.Ali ima nas koji smo ucestvovali u ti.m dogadjajima.Svi zlocinci u bilo kom ratu treba da odgovaraju.Bio sam ucesnik rata u Hrvatskoj i nisam okrvario ruke niti me ko nagovarao da cinim zlocine.
Ko okrvari ruke neprijateljen u ratu poslije nema problema ni da je lije u svom narodu.I zato nemoj vise fa lazes ovde i provociras.Idi na svoj klix forum.

Izvini ali srbi se svuda guze i naguze, u svakoj čorbici su mirođija. Ko ih ne poznaje skupo bi ih platio! Vole da čuju mišljenje doktora ali se leče kako ONI zamisle. Kroje pravila, propise, zahteve pa UVEK naiebu ko crnci. :kafa:

Evo poslušaj ali obrati pažnju śta se desilo u Americi...

Poslusao.
Moras da shvatis da je mnogima Vucica dosta.Vucic uzurpira pravo sveznajuceg ma na kojoj poziciji bio.Drzava se kriminalizuje od Slobinog doba i niko se ne bori protiv kriminalaca.Vucic kaze ovaj lopov,ovaj narko diler,pa sta ti tade na slobodi ti sto ih etiketiras.Sva bagra iz svih stranaka je dobro dosla u sns.Sns clanovi se bahate po Srbiji.Ugradjuju se kroz rekonstrukcije i gradnju.I zato je vrijeme da dodje neko ko ce se boriti protiv kriminalaca.

Cekamo kobre :malav: daBRE :lol:
IMG_20241225_182930.jpg

Грешка. Прецедник рече да им је основни задатак да разбацају студенте. Више верујем предцеднику него теби. Сори.
Pa to je na nivou ono kada smo kao djeca govorili sad cu reci mome tati pa ce on istuci tvog tatu.
Reci mi sta su Kobre uradile sto ti osudjujes?

Kobre su najbolje sto imamo.Nisu oni krivi sto je njihov zadatak zastita predsednika.U selu zivi penzionisani pripadnik Kobri.Kada vidim njega znam da je jedinica uz par specijalnih jedinica najbolje sto imamo.I siguran sam da nijedna od tih jedinica nece ici na studente i narod.
aljek misli da hoce ako im naredi, pa ne bi se hvalio da je mogao da sa njima razbuca studente, samo eto pojavilo ih se sa narodom 100 hiljada, malo kobri ima za taj posao "razbucavanja" - taj izraz je upotrebio umobolni diktator
Грешка. Прецедник рече да им је основни задатак да разбацају студенте. Више верујем предцеднику него теби. Сори.
razbUcaju

Back