Meklaud
Iskusan
- Poruka
- 5.842
Bila je pre možda dva meseca afera sa Bojićem da su u reklame za neki lek tj suplement koristili njegovu sliku i tekst koji nikada nije rekao.
Takođe su se javljali i drugi poznati sa pričom da su zloupotrebljeni.
Sada da ih poznati ne bi prijavljivali, pišu da je njihov lek napravio i reklamira ga jedan od najboljih doktora na svetu a iz Srbije je, dr Branimir Nešić. Stave telo Branimira Nestorovića i glavu verovatno nekog čoveka koji donekle liči na Nestorovića AI obrađenu.
Opet pre pet minuta nova reklama, piše poznata Srprska doktorka nešto besplatan lek za ne znam šta i na slici Danica Grujčić. Kad otvoriš tekst pišu o "poznatoj" doktorki Dunji Miletić, u daljini slika neke žene sa nekog kao mitinga, posle slike nekog mitinga.Kad ukucaš u gugl Dunja Miletić takva još "poznata" doktorka ne postoji.
Kako reklame samo baš na Kuriru?!
Kako mi ne iskoče dok gledam Krstaricu,Aliexpres,Jutub?
Očigledno neko od državnih hoštaplera stoji iza toga.
Takođe su se javljali i drugi poznati sa pričom da su zloupotrebljeni.
Sada da ih poznati ne bi prijavljivali, pišu da je njihov lek napravio i reklamira ga jedan od najboljih doktora na svetu a iz Srbije je, dr Branimir Nešić. Stave telo Branimira Nestorovića i glavu verovatno nekog čoveka koji donekle liči na Nestorovića AI obrađenu.
Opet pre pet minuta nova reklama, piše poznata Srprska doktorka nešto besplatan lek za ne znam šta i na slici Danica Grujčić. Kad otvoriš tekst pišu o "poznatoj" doktorki Dunji Miletić, u daljini slika neke žene sa nekog kao mitinga, posle slike nekog mitinga.Kad ukucaš u gugl Dunja Miletić takva još "poznata" doktorka ne postoji.
Kako reklame samo baš na Kuriru?!
Kako mi ne iskoče dok gledam Krstaricu,Aliexpres,Jutub?
Očigledno neko od državnih hoštaplera stoji iza toga.