- Poruka
- 5.806
Je l to znači da bi otišli i da nisu proterani?![]()
Ne znači ništa. Imali su plan odlaska u slučaju da HV oslobodi Krajinu.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Je l to znači da bi otišli i da nisu proterani?![]()

Tako je. Ali moraš to isto pravilo koristiti od 1991. godine naprijed kad su iz Vukovara, Dalja, Erduta, Konavala, Banovine i drugih krajeva Hrvatske isto tako protjerani ljudi sa porodicama, ubijani, pljačkani i sl. Nimalo civilizacijski.
Ne znači ništa. Imali su plan odlaska u slučaju da HV oslobodi Krajinu.![]()

Iz Zagreba koliko je ljudi proterano koji se nisu izjasnjavali kao Hrvati od 1990. godine ?
Pa i direktor RTZ je pobegao iz Zagreba.
Zasto ?
), isto ih nitko nije dirao i tamo zive dan-danas. Pa opet, u istoj ulici je jedna cijela srpska obitelj odselila, otac je navodno bio vojno lice. Ima tu svega, al' civile u pravilu nije nitko dirao.Zašto ljudi vole da opravdavaju jednu glupost drugom glupošću?
Šta god oslobođenje Krajine značilo... Mislim, značilo to i etničko čišćenje...
Naravno da su imali plan odlaska, neće valjda da čekaju da vide šta će ustaše da rade s njima, koliko god to bilo neizvesno.
Nije to pravdanje, nego je provokator tako postavio pitanje, da je to bio jedini mogući odgovor.
Ne kažem da nije bilo baš nikakvog razloga za odlazak.
Strah od odmazde je bio prisutan.
Otisao je manji dio ljudi - pogotovo iz Zagreba. Susjeda mi je Srpkinja, pa nije nigdje otisla niti je tjerana. Imao sam susjeda i gdje sam prije zivio (ulicu do), isto ih nitko nije dirao i tamo zive dan-danas. Pa opet, u istoj ulici je jedna cijela srpska obitelj odselila, otac je navodno bio vojno lice. Ima tu svega, al' civile u pravilu nije nitko dirao.
Istina bez daljnjeg da je trajala hajka, al' vise u obliku davanja otkaza i 'pracenja' sumnjivih. I to nakon sto je rat poceo. S time da moras uzeti u obzir kako smo u ZG imali i snajperiste i "odmetnike" koji su doslovno cekali da tenkovi JNA usetaju u grad. Za ovo ti mogu dati brojne primjere za koje znam iz prve ruke.

Ok, vidim da razgovaram s čovekom.![]()

Nije to pravdanje, nego je provokator tako postavio pitanje, da je to bio jedini mogući odgovor.
А што су их спалили? Значи, планирали су да се ту нико од Срба не врати?Mora se reći kako jeste. Nije tajna da je iza Oluje spaljeno 70.000 srpskih kuća.

Odmazde?A pocelo je sa kristalnom noci.Zar si zaboravio? Prava terra barbaris.To je citat iz novina iz tog vremena i rijeci jednog Njemca koji se zatekao na licu mjesta.Ah, Ljubo, mozemo to i ovako postaviti:Sta je starije kokos ili jaje?Vi branite svoje stavove, mi svoje.Zato je ovo jalova rasprava.
А што су их спалили? Значи, планирали су да се ту нико од Срба не врати?![]()
А што су их спалили? Значи, планирали су да се ту нико од Срба не врати?![]()
Па не бих рекла да је само пљачка и уклањање трагова.Pljačka i uklanjanje tragova pljačke!
Ništa posebno i ništa novo.

Šta sad ti pričaš? Jel ja poričem da je nad Srbima počinjen genocid?
Ja sam i napomenuo da je isti počinjen još u vremenima Turaka!
Srbija je posezala za hrvatskim teritorijem, meni dovoljno veliki dokaz pokušaja imperijalizma i agresije.
I molim te, nađi jedan post gdje ja omalovažavam srpski narod, kulturu, tradiciju ili nasljeđe.![]()
u to vreme Turaka se i tvoj pra pra pra deda borio kao srbin protiv isth.......

Čudno kako svi genocidi nad Srbima počinju 1941.
Ono od 1459. - 1830. je valjda bilo prijateljsko uvjeravanje.
Meni se čini da vam je ostala samo paranoja.
Inače, agresor i imperijalista je onaj koji poseže za teritorijem izvan svojih granica.
Ja nisam primjetio da je iza WW2 neko kidisao na teritorij Srbije. Ali je bogami Srbija stalno posezala za tuđim.
Tako da ti te kvalifikacije ne prolaze.
A šipci su vaš interni problem i bolje da se usredotočite na njih.![]()
Jos jedna od "urota, bre" tema najparanoicnije osobe na forumu.![]()
Ne osjećam se JA prozvan. Nema razloga. Da svi žele Srbima to što ja želim i da se tako odnose prema vama, danas bi vas bilo ko Rusa!
Koji je tvoj problem?![]()
Tako je. Ali moraš to isto pravilo koristiti od 1991. godine naprijed kad su iz Vukovara, Dalja, Erduta, Konavala, Banovine i drugih krajeva Hrvatske isto tako protjerani ljudi sa porodicama, ubijani, pljačkani i sl. Nimalo civilizacijski.
Ma Ljubo je agent, to je bar jasno. Ljupce Dragoljupceuzeo ti je godinu dana a da ni osjetio nisi.
Eh da, Ljubo je i ustasa, umalo zaboravih.
Tako je, admini su krivi za sve. I oni su ustase.![]()
Dakle, dolazimo do zakljucka da je Ljubo prefrigani, lukavi ustasaNajgori je!
I stoga, zna se kako treba sa takvima kao on!![]()
A kako to treba sa takvima i sta to "oni" zasluzuju?
E sad.... ne znam za Ljubu The Ustasu, ali ja sam ovdje po zadatku![]()
spojio sam ugodno sa korisnim, i tako... idu dani....
![]()
Tako je.
Ali veliki broj je otišao iz gradova pridružiti se pobunjenicima, a sad neki i te odmetnike pokušavaju proglasiti protjeranima!![]()
SRBI SU SRBIMA NAJVEĆI HRVATI
...на основу чега (из теме) то закључујеш?
.