meni se cini da ovo ima smisla pogotovu ako se jedan brak pokazao neuspesnim...Moj dragi brat objavio posle silne torture koju smo imali njegovim razvodom da hoce da se zeni ponovo i to zenskom koju poznaje jedva 3 meseca...Doziveo je silan stres u tom braku zahvaljujuci i njemu samome naravno ali i gospodja doticna nije bila bas cvece....Ok kazem ne ide ne ide, hajte se vi lepo razidjite pa da kuca bude mirna...I desi se to konacno da smo odahnuli jer se 24 sata pricalo samo o tome sta mu je ona radila...Velim smirice se sad radi malo ce se skrasiti u stanu koji mu je ostao ali vraga...Nju je doveo nedugo posle toga, opet velim neka avanturica treba mu sta ce al ne...on hoce najozbiljnije da se zeni...Kupio covek poklone prstenje lancice sta sve ne i krenuo u tri lepe da prostite da je prosi...Nemamo mi generalno nista protiv nece valjda ceo zivot biti sam ali to se cini jednostavno kao repriza...Pa kome to vise treba...Ne mogu da razgovaram sa njim, nece covek da me uopste slusa...Sta ce biti bice a ja moram negde da se ispricam...Ko prezivi neka prica...