taja
Iskusan
- Poruka
- 5.355
Cini mi se da ste malo umracili ove teme. Problema uvek ima ali ajde nesto lepse. Da li se neko zaljubio na godisnjem odmoru?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mentalno ili fizicki?Gazdarica:Zaljubila NE, uzbudila DA...
taja:Cini mi se da ste malo umracili ove teme. Problema uvek ima ali ajde nesto lepse. Da li se neko zaljubio na godisnjem odmoru?
neimenovani:taja:Cini mi se da ste malo umracili ove teme. Problema uvek ima ali ajde nesto lepse. Da li se neko zaljubio na godisnjem odmoru?
A ti Tajo? Cekas da mi pitamo da bi bilo uocljivije?
Iskoristicu ovu priliku da te potsetim na tvoje nedavno kukanje i ocaj Kako ti sad sve izgleda?Gazdarica:Moram da priznam da mi je ovo doslo kao melem na ranu... Pomoglo mi je da prevazidjem, barem djelimicno, jedno razocarenje...
E sad, zajeb je sto je on, ne bas na drugom kontinentu, ali ipak daleko od mene...
S druge strane, lijepo je nakon dugo vremena, sresti nekog cija te pojava, u svakom smislu, toliko zasjeni, da ti ni do kog drugog nije...
Dakle, mogla bih reci da je kod mene stanje mjesovito - red dobrog, pa red loseg...
Ali, imam bar o kome da mastam... :wink: 8)
...thanx,cenim... :wink: nijednu ovcu nisam video?! ali zato muva na sve strane...i gasterbajtera...Lord of Chaos:Shala mala, naravno....Licno mi je drago zbog tebe, keep up the good work.... 8)
E, ovo je najljepse zaljubljivanje...Mako:JA ! Po ko zna koji put sam se ponovo zaljubio u moju lepsu polovinu !
Uzivaj, Mako...
Gazdarica:Ups, moram da se ispravim... Ne da me jos drzi, nego sam se, nakon fizickog susreta, jos vise i mentalno zapalila za njega...
Toliko da i, s obzirom da mi je on daleko, apstiniram od sexa...
Ja ti licim na neku sex masinu, ili sta...? :?Crno pa se ne vidi ...:Gazdarica:Ups, moram da se ispravim... Ne da me jos drzi, nego sam se, nakon fizickog susreta, jos vise i mentalno zapalila za njega...
Toliko da i, s obzirom da mi je on daleko, apstiniram od sexa...
A ja mislila da ti nikad ne apstiniras :wink: