ko se rano ozeni/uda, natenane se kaje

Ima nekih koji su se uzeli i posle dva meseca zabavljanja.. Mislim da ce vam biti zanimljiv podatak da se jedna devojka udaje sa 14 godina.. Nije jos ni osmi razred zavrsila i otisla je da zivi sa deckom i udaje se za njega.. To je iz familije moje drugarice.. Ta devojka, kako sam ja cula je odlican djak i dete za primer ali toliko se promenila otkad je sa tim deckom da je to neverovatno. Posvadjala se sa celom familijom, svi su ljuti na nju ali ona ipak zivi sa tim deckom, njenim buducim muzom!

Ima nekih koji su se uzeli i posle dva meseca zabavljanja.. Mislim da ce vam biti zanimljiv podatak da se jedna devojka udaje sa 14 godina.. Nije jos ni osmi razred zavrsila i otisla je da zivi sa deckom i udaje se za njega.. To je iz familije moje drugarice.. Ta devojka, kako sam ja cula je odlican djak i dete za primer ali toliko se promenila otkad je sa tim deckom da je to neverovatno. Posvadjala se sa celom familijom, svi su ljuti na nju ali ona ipak zivi sa tim deckom, njenim buducim muzom!

Predvidjam joj divnu budućnost...Mlada,neobrazovana,nezaposlena i na sve to ne govori sa porodicom! Velika vjerovatnoća da će da proklinje dan kad se rodila ali postoji i ona mala vjerovatnoća da od života ne očekuje ništa više od toga da bude nekom žena i nekom majka.U tom slučaju bi mogla biti i srecna na neki svoj nacin.

Predvidjam joj divnu budućnost...Mlada,neobrazovana,nezaposlena i na sve to ne govori sa porodicom! Velika vjerovatnoća da će da proklinje dan kad se rodila ali postoji i ona mala vjerovatnoća da od života ne očekuje ništa više od toga da bude nekom žena i nekom majka.U tom slučaju bi mogla biti i srecna na neki svoj nacin.

A ja mislim da se mala zaebala....Zaboravlja da je maloletna i da mora da dobije pismenu saglasnost roditelja da bi stupila u brak....tako da, morace da poradi na familijarnim odnosima...:)

:shock: :shock: :shock: i ja sam mislila :shock: :shock:

najstariji brat mi ima 36 :shock: jbte,al je omatorio,evo tek sad sam se "setila" njegovih godina,ala vreme leti
drugi brat ima 32 :shock:
a ja eto malo okasnila za njima pa imam 22,ove godine punim 23
:lol::lol:

Ma ja mislila da ti imas 36.................i zasto tako surovo kazes omatorio sa 36....cccc...:lol:

Ja se udala u 22 g....i primjer sam da uspjevaju brakovi i kad mlad stanes na ludi kamen....:lol:

a ma kazem omatorio ne zato sto je deda,nego kad pre ima vec 36...kukuuuu

pa ja od 19-te zivim sa dechkom....samo mi nismo bas u fazonu da se venchavamo,ne treba nam papir kao dokaz ljubavi....mada on je nesto pocheo da razmishlja o nekom verenichkom prstenju....ko zna mozda se ipak i venchamo

:lol::lol::rotf::rotf::rotf: Kao neka zivotinja za muzu... :rotf::rotf::rotf:

sta mislite?

da li je bolje uci u brak polse samo par meseci veze, ili ste za varijantu par godina pa `ajde... ?

Ja sam za varijantu brak kada misliš da je to ono što ti treba, a koliko ste u vezi nije bitno. Neke ljude, ako oni ne žele da se prikažu u pravom svetlu (ako ne živite zajedno), ne možeš upoznati ni nakon deset godina. Mislim da je ista šansa za uspeh i propast i kod jednih i kod drugih. Jedino, ako neko živi zajedno neko vreme, pa odluči i da se formalno venča.

Ima li ta mala roditelje ili ikoga ko istinski mari za nju?!
Treba je za usi uhvatiti i dovuci kuci...!

Back