Nebojsa.bg
Veoma poznat
- Poruka
- 14.372
Не, не зависи од полаDa li to zavisi od pola
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Не, не зависи од полаDa li to zavisi od pola
pa kod mene je to uvek teklo normalno, nekad ja posaljem poruku prvi nekad onaDa li ste bili nekad u odnosu kada imate osećaj (i de facto je tako) da najčešće prvi morate da pozovete da se vidite, ili preuzimate inicijativu, i ako jeste kako ste to rešili, kako se odvijalo?
Ima li veze ko se prvi javlja?
Da li to znači da treba prekinuti takvu vezu / šemu / štagod ?
Da li to zavisi od pola ?
Ispravka: "Nije u obavezi" ≠ "ne sme".Smatram da muškarac nije u obavezi da se prvi javlja. "Ne može" ≠ "ne sme".
Ja se prvi javljam!Da li ste bili nekad u odnosu kada imate osećaj (i de facto je tako) da najčešće prvi morate da pozovete da se vidite, ili preuzimate inicijativu, i ako jeste kako ste to rešili, kako se odvijalo?
Jesi zvala samu sebe sa fiksnog na mobilni da provjeriš da li uopšte radi taj mobitel jer pobogu zašto ne zove!!Dam ti 3 4 dana max,ne javiš se pedala bajo....Nekada sam bila kao klinka jao dal ce se javiti,što se ne javlja pa se uglavnom javi...Ali sada imam onu taktiku koju sam zapravo trebala imati kao klinka,ne javljas se pedala,i tu je tacka kod mene...

Ne mozemo istovremeno da se javimo. Nije vazno tko se prvi javi, nego kako se javi.Ako mu je stalo do tebe, ili tebi stalo do njega, i imas nesto suvislo da kazes.Igra oko toga tko ce se prvi javiti je vise pitanje licne tastineDa li ste bili nekad u odnosu kada imate osećaj (i de facto je tako) da najčešće prvi morate da pozovete da se vidite, ili preuzimate inicijativu, i ako jeste kako ste to rešili, kako se odvijalo?
Neee hahha,još to nisam probalaJesi zvala samu sebe sa fiksnog na mobilni da provjeriš da li uopšte radi taj mobitel jer pobogu zašto ne zove!!Ja jesam
![]()

Dobro ako nisi onda i nećeš, to sam radila sa 16-17, valjdaNeee hahha,još to nisam probala![]()
Ne mozemo istovremeno da se javimo. Nije vazno tko se prvi javi, nego kako se javi.Ako mu je stalo do tebe, ili tebi stalo do njega, i imas nesto suvislo da kazes.Igra oko toga tko ce se prvi javiti je vise pitanje licne tastine
Nije. Znak nesigurnosti, ili straha da bude odbijen.On, i ona su imali prvi zajednicki seks, i sada je pitanje sta dalje.Da li nastavljamo dalje, ili to je to...Pa nije pitanje taštine, već ako se neko ne javlja to je signal da ide u fade out... I to treba poštovati.
Neki ljudi ne žele direktno da kažu, već očekuju da na osnovu nejavljanja sam zaključiš da žele da se povuku iz odnosa, ili štagod to bilo.
Nije. Znak nesigurnosti, ili straha da bude odbijen.On, i ona su imali prvi zajednicki seks, i sada je pitanje sta dalje.Da li nastavljamo dalje, ili to je to...
Nisam.Da li ste bili nekad u odnosu kada imate osećaj (i de facto je tako) da najčešće prvi morate da pozovete da se vidite, ili preuzimate inicijativu, i ako jeste kako ste to rešili, kako se odvijalo?
Zavisi.Da li ste bili nekad u odnosu kada imate osećaj (i de facto je tako) da najčešće prvi morate da pozovete da se vidite, ili preuzimate inicijativu, i ako jeste kako ste to rešili, kako se odvijalo?
Pa kad prestaneš da budeš prvi posle koliko puta?Zavisi.
Ko ima jači leverage.
Kako misliš?Pa kad prestaneš da budeš prvi posle koliko puta?![]()

To znaci da imas i integritet.Ja sam teška na telefonu..ako mi se neko ne javi na prvi poziv, nikad više mi neće pasti napamet da zovem u kakvim god da smo kasnije odnosima...
Ljudi me mahom skapiraju i prihvate to kao činjenicu...oni drugi koji vole da vise na fonu, ebiga...

Jees...To znaci da imas i integritet.
KO hoce neka zove ko ne ko ga j![]()
Dodje slicno kad se zdruzis sa nekim arogantnim, nevaspitanim, samoljubivim energetskim vampirom.. pa GA SAMO PRECRTAS.Jees...![]()
Da li ste bili nekad u odnosu kada imate osećaj (i de facto je tako) da najčešće prvi morate da pozovete da se vidite, ili preuzimate inicijativu, i ako jeste kako ste to rešili, kako se odvijalo?
Da. Ja sam se ponašala u fazonu nismo klinci i ko da je bitno ko se tu kome javlja-pa sam znala i po nekoliko puta zaredom da se javim prva. Na kraju to ne bi ispalo dobro po mene, tako da smatram da jeste bitno. Ne zavisi od pola, ali kad neko to stalno radi, postoji mogućnost da ona druga strana izgubi interes. Zato smatram da za ženu jeste bitno da prepusti muškarcu inicijativu. Strpiš se, ne zoveš i on će se javiti-ako mu je stalo.Da li ste bili nekad u odnosu kada imate osećaj (i de facto je tako) da najčešće prvi morate da pozovete da se vidite, ili preuzimate inicijativu, i ako jeste kako ste to rešili, kako se odvijalo?