gost 30064
Elita
- Poruka
- 16.609
Kako si ti iskrena.Znam i ja to sve, ali 90 posto muskih su mulci i talibani.
Odnosno, ne smeju prici devojkama? Na to si mislio?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odnosno, ne smeju prici devojkama? Na to si mislio?
Onda nek se pate i dalje zive u svom neznanju![]()
Prica mi jedan decko da nikako ne moze naci curu, svaka mu kaze da nije njen tip.
E ja sam mu rekao da svakoj kaze pa dobro mogao bi te ja torbati dok ne nadjes svog tipa.
A on kaze da se ne usudi to reci. Zene da li ste vi stvarno toliko stroge prema tipovima kad vas muvaju?
Naravno![]()
Ne bas naprotiv, oni prilaze a ne znaju sa njima.
Pa daj im časove...em,zaradiš i malo se zahebavaš![]()
A pa zato ti smirglas picu umesto da je decko cese.
Sinnke idi karraj nešto si mnogo nervozan![]()
A jel tebi treba neki cas?
Pa kad budem počela da prilazim curama doći ću da me naučiš.![]()
Sinnke nikad ne karra nesto, on savrseno zna sta karra.
Dobro onda idi karaj ono što savršeno znaš,mnogo si nešto napet i nervozan.![]()
A ti jel se ti uvek zaljubis kad te neko istorba?
Ne...... u mene se zaljube![]()
E ae mi sad objasni zasto si toliko luda za mnom?
Zato što si ti tako jak....i lep.......i pametan....i prosto bi ti tako dala po toj guzida bi ti izbila sve te tvoje teme koje postavljaš iz glave....e onda bi ti bio srećna i kompletna ličnost
![]()
Ako se budes potrudila, mozda ti dozvolim da me pipnes po ramenu i osetis kako je dotaknuti pravog muskarca. Znas koliko ce te to uciniti vecom zenom nego sto jesi.
Razmisliću o toj mogućnosti![]()
...femkaju se...Prica mi jedan decko da nikako ne moze naci curu, svaka mu kaze da nije njen tip.
E ja sam mu rekao da svakoj kaze pa dobro mogao bi te ja torbati dok ne nadjes svog tipa.
A on kaze da se ne usudi to reci. Zene da li ste vi stvarno toliko stroge prema tipovima kad vas muvaju?