Lovac Luka ulovio vuka
Domaćin
- Poruka
- 4.885
ajmo, diskusija 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kontam da da generalno, mada ja licno gledam da zavedem dominaciju, pa da bude po mom, narcisoidno i egocentricno znam. Al jedino tako me vole. A i kontam da spadam u muskarce za kojima zene trce a ne obrnuto, imam mnogo tih atribuda, i od osnivne sam bio faca u skoli, ne mogu da prihvatim da ja njoj nisam premija a ona meni jeste. I pri tom oko te dominacije, meni to nema veze sa zenama, vec sa zivotom, zivot je borba, ja sam bio bez dinara kad sam rizikovao sve sto sam imao za neke biznise, ustajao, padao, ustajao jaci, jednostavno najjaca verzija sebe, ne dozvoljavam da mi drugi kroje sudbinu. Il si na vrhu, il te nema. Povezano je sa svim sferama zivota, alfa ili beta.Pre veze muškarci, kad se uđe u vezu žene ?
ajmo, diskusija![]()
nije tako svuda, npr Banja Luka, zene 4 na 1Мушкарци. Зато што имају више конкуренције.
oko mene su se trudile itekako, zasto? Jer nas uopredi sa gorilama, 2% se genetski razlikujemo, imas alfu, koji moze da je ceo copor odednom ako hoce, i bete koje se ubijaju. Nema tu puno razlike osim ako ne zivim u Muslimanskom svetu na Bliskom Istoku ili Ceceniji, Dagestanu itdZene se nista ne trude jer to njihovo pacenicko lomljenje oko nekog nije trud
Ja mislim da su to uvek muskarci.Pre veze muškarci, kad se uđe u vezu žene ?
Na nivou onoga "da li su bolji u krevetu navijači Zvezde ili navijači Partizana"To je skroz individualna stvar. Kako volim ove teme sa generalizovanjem.![]()
tako ne treba, ko kad bi ja rekao uvek zene, pricamo generalnoJa mislim da su to uvek muskarci.
Muškarci 70 %ajmo, diskusija![]()
iz mog iskustva je obrnuto, al hvala na odgovoruMuškarci 70 %
Žene 30 %
koji su bolji?Na nivou onoga "da li su bolji u krevetu navijači Zvezde ili navijači Partizana"
Zato se ne ulazi u kontakt sa takvim osobama ili u takvo društvo; samo dalje od takvih..Zene se nista ne trude jer to njihovo pacenicko lomljenje oko nekog nije trud
Sansa mora da se da koliko toliko, ipak im ne pise na celu a kroz pricu bi dale sveZato se ne ulazi u kontakt sa takvim osobama ili u takvo društvo; samo dalje od takvih..
i kakve to veze ima s ovom temom?primecujem da su se zene oslobodile osude i ima vise otvorene prostitucije koju drustvo, da ne kazem vlast ne sankcionise , na zapadu to lepo zove sex working, sex workerke zaradjuju lepo , gospoda mozda nemaju izhled ali imaju para kolilko oces