Ko se generalno trudi više u vezi, žene ili muškarci?

Pre veze muškarci, kad se uđe u vezu žene ?
kontam da da generalno, mada ja licno gledam da zavedem dominaciju, pa da bude po mom, narcisoidno i egocentricno znam. Al jedino tako me vole. A i kontam da spadam u muskarce za kojima zene trce a ne obrnuto, imam mnogo tih atribuda, i od osnivne sam bio faca u skoli, ne mogu da prihvatim da ja njoj nisam premija a ona meni jeste. I pri tom oko te dominacije, meni to nema veze sa zenama, vec sa zivotom, zivot je borba, ja sam bio bez dinara kad sam rizikovao sve sto sam imao za neke biznise, ustajao, padao, ustajao jaci, jednostavno najjaca verzija sebe, ne dozvoljavam da mi drugi kroje sudbinu. Il si na vrhu, il te nema. Povezano je sa svim sferama zivota, alfa ili beta.
Ja jesam uvek za kompromis, al to ne znaci da sam slab, isto tako kontradiktorno moram da moram da drzim bar neku dozu kontrole.
Al znas kako kazu 20 do 25% muskaraca su na vrhuncu lanca, j sve, izlaze s kim hoce, biraju, dok 80% mora da se potrudi dobro. 80% zena su negde izmedju. Dok je najgore onim zenama iz strogih famijila sto su ustogljeno vaspitane 20 %. Al opet zena je u prednosti da dadje patnera, al kad nadje mora da ga sacuva, sto dokazuje tvoju tezu.
I ruzna zena je nekom atraktivna, smotan muskarac nije nikom.
Al mislim u proseku da da, u pravu si.
Nisam najbolji primer, zato sam i pitao, ja vodim svoju politiku i neobazirem se previse, dajem puno, ocekujem isto.
I ne trazim da bilo ko trci za mnog ko kuce, to je dosadno.

Poslednja izmena:
Zene se nista ne trude jer to njihovo pacenicko lomljenje oko nekog nije trud
oko mene su se trudile itekako, zasto? Jer nas uopredi sa gorilama, 2% se genetski razlikujemo, imas alfu, koji moze da je ceo copor odednom ako hoce, i bete koje se ubijaju. Nema tu puno razlike osim ako ne zivim u Muslimanskom svetu na Bliskom Istoku ili Ceceniji, Dagestanu itd
Prisecan muskarac mora da se trudi, nadprisecan ne mora.
Zena svaka mora, kad je u vezi, ali im je lakse da dodju do partnera od prosecnog muskarca, bete

Back