Ko sam bila (bio), i u ŠTA sam se pretvorila (pretvorio)

Fight Lol GIF by Odd Creative
Stand Up Comedy Reaction GIF by The Emily Atack Show

Pauza više.
Čitaj i čuti
Duško Radović:❤🌺

"Želim Vam u svakoj Novoj godini dane pune običnih čuda...
Šoljicu kafe koju niste morali sami da skuvate...
Neočekivani poziv od starog prijatelja...
Dan pun malih stvari u kojima uživate...
Dobre pesme na radiju...
Ključeve baš tamo gde ih tražite...
Dan sreće i sitnica koje vam daju osećaj da se Bog smeši na vas, da vas čuva jer ste posebni..
I da, želim Vam mnogo ljubavi." 🌲🎶🥳
Srećna nova 2025. 🎉

Moj bivši mi je rekao da je bio upisao faks samo da bi pokazao mami i bližnjima da može.. jer su mu govorili da će iako pametan ispadti propalitet... Meni to bilo čudno, naime rasla sam bez roditelja i sve odluke sam sama donosila
Posle je ipak napustio sve to, nije mu bilo u prirodi
Roditelji greše što imaju konkretne želje za decu 🙂
Kad mi je ćerka završila osnovnu, imali smo ozbiljan razgovor o njenoj budućnosti. Ja sam je forsirao ka zdravstvu. Ona me pogledala, i pitala Tata, može li nešto drugo osim medicinske škole? Može, naravno ,a šta bi ti htela, šta te zanima, šta bi radila u životu? Paa, ja bih putovala svetom i tražila zakopano blago.! Super, upisaćeš medicinu

Želela sam medicinu jer sam imala anatomiju malom prstu. (zato me ponekad bolucka:lol:)
TATA je rekao pravo, ujak ekonomiju, a prijateljica, medicinu studiraš do kraja života. Pravom bilo dosadno, medicinu učila kroz život, a ostade glupa ekonomija. Bolje da sam frizerski ili ovce čuvala:lol:
Ovce su zakon. Eno Tihi ih čuva na Goliji ceo život. Jeste da je psihički polupan, ali živeće 120 godina

Ovce su zakon. Eno Tihi ih čuva na Goliji ceo život. Jeste da je psihički polupan, ali živeće 120 godina
MI smo svi više polupani. Vidi koliko nas na forumu a Tihi na čistom zraku i tišini. Ne bulji j mobilni, monitor, ne psuje dok vozi, ne bori se za parking, gume, kazne, registraciju. Tihi je zakon.I ne zna kako more izgleda.

Da, Tihi je gorštak. Sad je blizu 80 godina, a živeće još bar 40.. On je ovde na forumu,bio i pre nego što se forum i napravio. Redovno nas izveštava o propasti Amerike i zapadnog sveta. Nekad je ljubio u dupe Slobu i Šešelja, sada Putina i Vučića. Ne zna kako more Izgleda, ali to ga i ne zanima, jer izbegava vodu i kupanje. To mu omogućava da preživi u prirodi veoma niske temperature.

Želela sam medicinu jer sam imala anatomiju malom prstu. (zato me ponekad bolucka:lol:)
TATA je rekao pravo, ujak ekonomiju, a prijateljica, medicinu studiraš do kraja života. Pravom bilo dosadno, medicinu učila kroz život, a ostade glupa ekonomija. Bolje da sam frizerski ili ovce čuvala:lol:
Neka si Ti završila " šta - god" i nisi možda htela , sve ima svoje zato i zašto je to dobro.

ee Moja je kci zavrsil Biohemiju pa zatim mgistrirala Forenziku..Zaposlili smo je kao forenzicara i na kraju za sest meseci rekla ne mogu ja to..i postala Slikarka..Kupili smo salon i ona i zet sad rade na svadbama, rodjendanima na terenu i u salonu.. Imaju dobru opremu a mi kad zatreba cuvamo decu..pa sad svoj za svoga..

Back