Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imas, imam ja neku ideju cak i ko je to
to je dobar trening za temu na ljis forumu
Ne mozes traziti to od mene.
Paranoišeš breimam petu kolonu unutar redova![]()
Ne budi bludne misli, odmaram šaku od batinjanjato je dobar trening za temu na ljis forumu![]()
ali vidim da dobro asocirasNe budi bludne misli, odmaram šaku od batinjanja![]()
Omaklo se, molim Vas da obrišete, Vi dobri, krasni, strpljivi, srdačni administratoruali vidim da dobro asociras![]()
Kineska nova godina je za 6 meseci.
Do tada imate vremena da odgovorite sebi na ovo pitanje.
Odgovor može da boli, i boleće vas.
Ako ne boli, nije pravi odgovor na pitanje.
Pa dobro je i kad boli.Па јесте, мало ме боли, а мало ме заболе...![]()
Pa dobro je i kad boli.
Znači da je imaš.
Mislim, dušu.
Da, i sta s tim?Ne znam da li Vam je poznat osećaj kada se nečega setite , uzdahnete i taj uzdah je u prekidima i seckanju .
Kad mi je ćerka završila osnovnu, imali smo ozbiljan razgovor o njenoj budućnosti. Ja sam je forsirao ka zdravstvu. Ona me pogledala, i pitala Tata, može li nešto drugo osim medicinske škole? Može, naravno ,a šta bi ti htela, šta te zanima, šta bi radila u životu? Paa, ja bih putovala svetom i tražila zakopano blago.! Super, upisaćeš medicinuMoj bivši mi je rekao da je bio upisao faks samo da bi pokazao mami i bližnjima da može.. jer su mu govorili da će iako pametan ispadti propalitet... Meni to bilo čudno, naime rasla sam bez roditelja i sve odluke sam sama donosila
Posle je ipak napustio sve to, nije mu bilo u prirodi
Roditelji greše što imaju konkretne želje za decu![]()
Ovce su zakon. Eno Tihi ih čuva na Goliji ceo život. Jeste da je psihički polupan, ali živeće 120 godinaŽelela sam medicinu jer sam imala anatomiju malom prstu. (zato me ponekad bolucka)
TATA je rekao pravo, ujak ekonomiju, a prijateljica, medicinu studiraš do kraja života. Pravom bilo dosadno, medicinu učila kroz život, a ostade glupa ekonomija. Bolje da sam frizerski ili ovce čuvala![]()
MI smo svi više polupani. Vidi koliko nas na forumu a Tihi na čistom zraku i tišini. Ne bulji j mobilni, monitor, ne psuje dok vozi, ne bori se za parking, gume, kazne, registraciju. Tihi je zakon.I ne zna kako more izgleda.Ovce su zakon. Eno Tihi ih čuva na Goliji ceo život. Jeste da je psihički polupan, ali živeće 120 godina
Neka si Ti završila " šta - god" i nisi možda htela , sve ima svoje zato i zašto je to dobro.Želela sam medicinu jer sam imala anatomiju malom prstu. (zato me ponekad bolucka)
TATA je rekao pravo, ujak ekonomiju, a prijateljica, medicinu studiraš do kraja života. Pravom bilo dosadno, medicinu učila kroz život, a ostade glupa ekonomija. Bolje da sam frizerski ili ovce čuvala![]()
Bio sam nekada mali Sizifčić a sad postao Sizifčina.
Da li je to dobro, vreme će pokazati.
ee Moja je kci zavrsil Biohemiju pa zatim mgistrirala Forenziku..Zaposlili smo je kao forenzicara i na kraju za sest meseci rekla ne mogu ja to..i postala Slikarka..Kupili smo salon i ona i zet sad rade na svadbama, rodjendanima na terenu i u salonu.. Imaju dobru opremu a mi kad zatreba cuvamo decu..pa sad svoj za svoga..Želela sam medicinu jer sam imala anatomiju malom prstu. (zato me ponekad bolucka)