Han van Zem
Buduća legenda
- Poruka
- 30.630
pa msm, ako poznaješ Beograd, kad stojiš kod spomenika Nikoli Pašiću, trebalo bi da vidiš skupštinu...gde je?Ti si na nekom ratnom podrucju saljivdzijo![]()
.gif)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa msm, ako poznaješ Beograd, kad stojiš kod spomenika Nikoli Pašiću, trebalo bi da vidiš skupštinu...gde je?Ti si na nekom ratnom podrucju saljivdzijo![]()
Ne poznajem dovoljno Beograd. A ni ne zelim da ga upoznajem bolje, iskreno.pa msm, ako poznaješ Beograd, kad stojiš kod spomenika Nikoli Pašiću, trebalo bi da vidiš skupštinu...gde je?![]()
Kineska nova godina je za 6 meseci.
Do tada imate vremena da odgovorite sebi na ovo pitanje.
Odgovor može da boli, i boleće vas.
Ako ne boli, nije pravi odgovor na pitanje.
Био сам добан, миран и тих, а сад сам то исто само је од фитиља остало 0.002%Kineska nova godina je za 6 meseci.
Do tada imate vremena da odgovorite sebi na ovo pitanje.
Odgovor može da boli, i boleće vas.
Ako ne boli, nije pravi odgovor na pitanje.
IstoБио сам добан, миран и тих, а сад сам то исто само је од фитиља остало 0.002%
ja sam tako zbog devojke u roku dao 3 ispitaMoj bivši mi je rekao da je bio upisao faks samo da bi pokazao mami i bližnjima da može..
iz tvojih usta u usi one koja treba da cujeBudan je ali ima neke druge prioritete..
Pogledajte prilog 1665404
Ne verujem. Ti si jedan od najboljih administratora ovdebio sam krelac
sad sam matori krelac![]()
Ružo, jes ti?Bila budala, ostala budala...barem sam dosledna![]()
Ne mozes zameriti roditeljima sto zele da se ostvare kroz svoju decu za sve ono sto nisu uspeli sami sa sobom da postignu.Moj bivši mi je rekao da je bio upisao faks samo da bi pokazao mami i bližnjima da može.. jer su mu govorili da će iako pametan ispadti propalitet... Meni to bilo čudno, naime rasla sam bez roditelja i sve odluke sam sama donosila
Posle je ipak napustio sve to, nije mu bilo u prirodi
Roditelji greše što imaju konkretne želje za decu![]()
Ovo vredi izdvojitija sam tako zbog devojke u roku dao 3 ispita
hteo sam da joj pokazem da mogu
motivacija je cudo kad je nagrada dobra![]()
ko banova ovako divnog coveka?Ne verujem. Ti si jedan od najboljih administratora ovde
![]()
Neki namcor matoriko banova ovako divnog coveka?![]()
Sreća te i nema razloga za pohvalestvarno nije lepo..
konacno i mene neko da pohvali i prcne..
vise niko posle ovog nece smeti da me pohvali![]()
Sreća te i nema razloga za pohvale![]()
Nemoj biti tuzanstvarno nije lepo..
Imas, imam ja neku ideju cak i ko je toimam petu kolonu unutar redova![]()
Ne očajavaj, možda danas konačno prodam tvoju sliku pa postaneš zvijezda LjiS-astvarno nije lepo..