bird again
Veoma poznat
- Poruka
- 12.277
Nemamo, gde je sada @Han van Zem
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moze, za mene trecu odjutros.A fino vama ovde, oćte i kafu da vam skuham, aaa?![]()
Stvarno ,provjerioČuj postoji? Pa novo!![]()
Aj poleti, meni jaku, gorku i tamnuA fino vama ovde, oćte i kafu da vam skuham, aaa?![]()
Negde u magli.Nemamo, gde je sada @Han van Zem
Pokušavam, veruj mi...Slikaj
I vracaj se iz magle![]()
Ma nije ni otišao. Otvorio prozor da vidi kako je napolju, kad nema napolja. Šta će, odustane i eno ga gricka nokte od zavisti što ja imam a on nema bananicuSlikaj
I vracaj se iz magle![]()
Sad sam u Holandiji ,pola Holandija pola Spanija od Septembra sam samo Spanac i ljeti Bosnjo napustam Holandiju.On je valjda u Spaniji, ? A nema ni u Srbiji.
Slikaj da vidimoPokušavam, veruj mi...
Bar je toplijeSad sam u Holandiji ,pola Holandija pola Spanija od Septembra sam samo Spanac i ljeti Bosnjo napustam Holandiju.
Ama ipak si ti samoSad sam u Holandiji ,pola Holandija pola Spanija od Septembra sam samo Spanac napustam Holandiju.
Toplije, sunce 350 dana ,planiram svaki dan da treniram ,plivanje,biziklizam sve i svasta ,Salko 2.0 ce da bude u Spaniji.Bar je toplije![]()
Da ali malo se foliramAma ipak si ti samo
Ih kod mene kad je ovako gori telefon: ajmo vani evo razvedrilo se
Gde si ti, u Jorkširu?Ih kod mene kad je ovako gori telefon: ajmo vani evo razvedrilo se![]()
Ne. Ja sam u Pala magla do pola Sarajeva, kod nas je 5 mjeseci grad kao more, ali evo imamo bar zimi besplatne žičare da idemo disati na Trebević. Grad je to bijelo dole, lijep je, vjeruj na riječGde si ti, u Jorkširu?
Ti si na nekom ratnom podrucju saljivdzijo