Ko sam bila (bio), i u ŠTA sam se pretvorila (pretvorio)

IMG_20250101_084125.jpg

Kineska nova godina je za 6 meseci.
Do tada imate vremena da odgovorite sebi na ovo pitanje.
Odgovor može da boli, i boleće vas.
Ako ne boli, nije pravi odgovor na pitanje.
Boli.. brate, boli..
Boli toliko da ne smem ni da pišem deo 'u šta sam se pretvorila'.. a bila sam.. uh.. pa evo sad boli i kad pomislim na ono šta sam bila.. isuviše je dobro u odnosu na ovo trenutno.. i to BOOOOOOLI !! :besna:

U osnovnoj sam bila jedan od najboljih učenika. U gimnaziji, prva ocena 1.
Čitala sam Anu Karenjinu. Profesor jr rekao da se to čita u trećem.
Bilo mi je žao što mu nisam rekla da sam u osnovnoj čitala Hesea. A nisam vunderkind. Da jesam, forum bi bio moj:lol:
Takodje, odlican ucenik sam bio, mogao sam i vise da postignem.

Dobra tema za Novu godinu.

Apdejtujem se redovno, ovo što tema pita, redovno se pitam. Bila sam ja, kakve god odluke donosila to sam bila ja i nisam mogla drugačije.

Prihvatam poraze, idem dalje. Zahvalna sam na svemu dobrom i lepom što sam imala, doživela. Postoji sigurno neki Plan za mene. Nameravam da idem u tom pravcu i dalje.

Kakvi ste bili u detinjstvu, a kakvi u Osnovnoj školi?
U detinjstvu štreber, u osnovnoj malo štreber a malo delikvent, i kako je vreme prolazilo sve više delikvent.
Rat na Kosovu me resetovao, posle toga sam poceo da razmisljam o buducnosti i da pravim nesto od zivota.

P.S.
Jedine sve konstante u zivotu, od detinjstva, su boks i dvotockasi.
Sve ostalo se toliko izmenjalo da bi mogla gomila romana da se napiše, i da deluju nepovezano :D

Kineska nova godina je za 6 meseci.
Do tada imate vremena da odgovorite sebi na ovo pitanje.
Odgovor može da boli, i boleće vas.
Ako ne boli, nije pravi odgovor na pitanje.
Pa boli

Zato što nisam postao onakav kakav sam mogao i hteo da budem u suštini, neke okolnosti u detinjstvu su bile mnogo loše i grozne, a negde prosto nisam imao hrabrosti

I tako...

Srećna NG

Prelazak iz osnovne u srednju. Ko vas je usmerio baš na tu stranu.
Mene moj tata.
Ispunila sam mu želju da upišem Gimnaziju.
U njoj nisam bila ni sekunde sretna.
Ja sam posao na jedan zanat a zavrsio sasvim drugi i to sve zbog jedne devojke a danas moje zene. Mnogo interesantna prica.

elem,sledece sto sam uradila,opet tatina zelj,upisala pravoz:(
do bola dosadan fakultet.sve sem krivicnog.
Moj bivši mi je rekao da je bio upisao faks samo da bi pokazao mami i bližnjima da može.. jer su mu govorili da će iako pametan ispadti propalitet... Meni to bilo čudno, naime rasla sam bez roditelja i sve odluke sam sama donosila
Posle je ipak napustio sve to, nije mu bilo u prirodi
Roditelji greše što imaju konkretne želje za decu 🙂

Back