Ко руши Вучића?

EA PAZITE Sastanak trilaterale Vucic organizovao u Miskovicevom hotelu gde su ga advokati prisluskivali hahaha.Vucic ocigledno placa Miskovica za tu glumu da ga povremeno privede i da ga ne tuzi kada ga proziva po novinama da ga ovaj preko Janka i Pavla rushi.Sigurno da bi bar nekom zasmetalo da ga toliko prozivaju pa cak i da je istina,presavio bi tabak pa tuzio za uvredu i naknadu stete.Cirkus Srbija,a vi verujte

Drugovi Srbi. Nemojte nikoga da mrzite.Svi smo mi,Bozja deca, i svima nama,zivot na ovoj plavoj Planeti,ogranicen je, i svi cemo mi zavrsiti u istoj zemlji
mozda cak,i na istom groblju.Mrznja je rak rana medju ljudima. Ne postoji niko,ko je ziveo vecito. Eto,cak i nas voljeni "Marsal",morao je jednoga lepog Majskog dana,da skrsti ruke,i da ode u "vecna lovista". Moja poruka,svim mojim zemljacima Srbima,glasi:VOLITE SE LJUDI !!! Od mrznje,niko do sada nije imao koristi.
Ljubav medju ljudima,empatija,koju treba da gajimo,i to prvenstveno kod sebe. Lubav, i samo ljubav. To je najlepsi,ali i najnezniji cvet,koji treba gajiti onim,sto mu
najvise prija. A to je LJUBAV. Ako vi gajite ljubav,prema svima,sa kojima dolazite u kontakt,ta ljubav ce i vama biti uzvracena.Znajte. LUBAV RADJA LJUBAV !
A MRZNJA MRZNJU !

E moj "Druže"!

Толико нападају јадног Господара Вучића да не може на миру ни да се посвети борби против корупције и криминала...
О Боже зашто не даш Србији да предахне, да коначно и код нас буде боље, зашто не пусте Господара да ради свој посао :rida:

Вучића би одавно газда из америчке амбасаде пустио у ВЦ шољу да му је спремио наследника.
Значи американци су почели да праве грешке па сада на брзака покушавају да "роде" новог српског лидера .... нажалост сви су извикани и офирани и уопште се нећу зачудити ако пре вучића одлете они ликови из Александра Карађорђевића 92.

У сваком случају, чим се појави "нови" српски лидер оде аца да смрди у канализацију ....

komplikovano je to

i botu je ivica spasao 2008, pa su provel;i mandat drzeci se za rucice

onda je ivica bio predsednik, a vucic potpredsednik

danas je vucic predsdenik a ivica potpredsednik

m ozda je to trebalo da se desi 2008. stavisecak

Zanimljivo.... Svuda na svim medijima po ceo dan možemo čuti samo ono najgore o Vučiću.... Nigde da čujemo kako ga neko hvali i kako neko hvali Njegove veličanstvene mere kojima smanjuje plate građanima Srbije....

Kako je tako nesto moguce kad je svaka druga tema ovde da u Srbiji vlada "medijski mrak", da su mediji "pod kontrolom Vucica", i onda on naredio da se o njemu govori samo najgore, dakle..........:rotf:

Back