Ko posle Vučića?

Q. in perpetuum hibernum

Stara legenda
Poruka
92.907
Pravimo se da će Vučić zaista održati svoje obećanje i u januaru (ili nešto kasnije) napustiti Srpsku naprednu stranku.

Ko preuzima SNS? :think: Neša?

1200px-Neboj%C5%A1a_Stefanovi%C4%87%2C_2017.jpg

Selaka vidim mnogi guraju, uključiv i na ovom forumu, ali to je po mom mišljenju potpuno nerealno. Brnabićka je jedno, kao šef vlade i Vučićev marioneta, al' predsednik jedine prave stranke u Srbiji nešto sasvim drugo (pored toga što je muško, dakle dosta teže).

Poslednja izmena:
Pravimo se da će Vučić zaista održati svoje obećanje i u januaru (ili nešto kasnije) napustiti Srpsku naprednu stranku.

Ko preuzima SNS? :think:

Ти питаш за снс. Из наслова сам помислио да мислиш на државу. Ако гледамо "традицију" последњих 20 година, свака странка на власти издржи један највише два мандата и онда нестане. Ако се не варам нико није изгурао трећи пун мандат што говори како раде.

Ти питаш за снс. Из наслова сам помислио да мислиш на државу. Ако гледамо "традицију" последњих 20 година, свака странка на власти издржи један највише два мандата и онда нестане. Ако се не варам нико није изгурао трећи пун мандат што говори како раде.
SPS i Rasim su već u stotom mandatu . :lol:

Pu prvi. Maja Gojkovć. No to su unutrašnje stvari stranke čiji član nisam, niti ću ikada biti. Ali cenim da će biti žena. I to Maja. Pod uslovom da stranka ne završi kao nekada DS. Iskreno bih im to poželeo.

Daš poziciju ženi koja je promenila bezbroj stranaka i napravila jedan celi krug? :lol:

Doduše, ako je poenta da na čelu partije bude slaba ličnost koju možeš kontrolisati i nad kojom možeš sa pozicije šefa države vršiti uticaj, pretpostavljam da si dobro predložio.

SPS i Rasim su već u stotom mandatu . :lol:

Добро, Расим је привезак а и спс. ДСС је једва један мандат био ДС са ботом два и сад ови напредно жути муљају са изборима сваке године јер кад би се за четири године сабрала њихова недела, вероватно би било бацања у сенкруп.

Е.. и ја исто помислио.. ко на челу државе после малог алека.

Мада, када помену мандате и трајање има и онај занимљиви податак да мали алек није ни један мандат изгурао до краја и да је сваки терао по око годину и по. Ако тако гледамо онда му је време и да се овај оконча

Zar je ijedna druga partija bitna? :lol:

Dobro, može i pitanje predsedničkih izbora 2022. godine.

Vidim da mnogi stalno pričaju Selaković, ali to po mom mišljenju nije nikako opcija.

Ko preuzima SNS? :think:

1200px-Neboj%C5%A1a_Stefanovi%C4%87%2C_2017.jpg

Slina, ma kako ljudi imali slabo i ljigavo misljenje o njemu, ja ga osobno vidim, kao poglavnika stozerne stranke u Srbalja.

Osobno sam pricao sa njim 10 min, mogao sam i duze, bio je iznimno zanimljiv razgovor, oko borbe protiv korupcije i kriminala,

. kada je bio u Nisu, za kampanju sakupljanja potpore, i mogu Vam reci, da sam bio prijatno iznenadjen, sto za ostali deo sekte, kartela ne mogu reci.

Daš poziciju ženi koja je promenila bezbroj stranaka i napravila jedan celi krug? :lol:

Doduše, ako je poenta da na čelu partije bude slaba ličnost koju možeš kontrolisati i nad kojom možeš sa pozicije šefa države vršiti uticaj, pretpostavljam da si dobro predložio.

Jeste. Želim sve najgore SNS-u.

Dobro sam predložio. Jašta.

- - - - - - - - - -

Е.. и ја исто помислио.. ко на челу државе после малог алека.

Мада, када помену мандате и трајање има и онај занимљиви податак да мали алек није ни један мандат изгурао до краја и да је сваки терао по око годину и по. Ако тако гледамо онда му је време и да се овај оконча

Tako nekako.

I na čelu države Maja. Barem na neko vreme.

Срби су један народ. Нема граница и нема подела. Поделе постоје само у главама оних који су ускраћени за дар размишљања

Srbi i u Cikagu i Becu su jedan narod, i ima ih vise nego u RS celoj, ali iz 2 nepovezana dela, i sa DB kao zasebnom 3. federalnom jedinicom, proracunom, vladom, saborom.

Vi lepo snujete i mastate, ali ste daleko svjetlosnu godinu od zbilje i reale. E to nama Srbima srecu kvari. Sreca ga gleda, djavo mu ne da.

i ja sam pomislio na drzavu sto je obiljnije a ne ko ce smrdikale transformisane u naprdnjake pretvoriti sutra i liberalsocio prdezi a prdez i jesu...

Ako ste ikada bili u opštinskom odboru Srpske Napredne Stranke, primetili biste da pored predsednika Vučuća na zidu neretko visi još i Nebojša Stefanović. Ne mislim da bi mogao biti bilo ko drugi osim Nebojše.

Back