ЦрниГавран
Ističe se
- Poruka
- 2.716
То је за клинце.niko jos da se pohvali nekom povecom alatkom
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
То је за клинце.niko jos da se pohvali nekom povecom alatkom
sta je za vas starije?То је за клинце.
Сазна се кад се смрачи, ко више или мање зрачиsta je za vas starije?
da li mozemo da dobijemo direktan odgovor?Сазна се кад се смрачи, ко више или мање зрачи![]()
Одговорено. Или можда мислиш да опичимо полароид и шаљемо поштомda li mozemo da dobijemo direktan odgovor?
niko jos da se pohvali nekom povecom alatkom
Valjda vidis da je javniДа ли је ово јавни или приватни конкурс за надметање у пп??
СпАнђо Е јеси мућак...
![]()
@RužnaKoLopov Рулех држи прст на ентер да пошаље пријаву министарству за жене.Bukvalno najgore mesto da reklamiras dik, ko kad bi prodavao vutru u supovim konacima.
Helga dodje ko onaj lik sto ima posebnu stolicu pored sanka s koje vidi sve koji ulaze i sve vreme cita novine.@RužnaKoLopov Рулех држи прст на ентер да пошаље пријаву министарству за жене.
niko jos da se pohvali nekom povecom alatkom
Још жене да почну да шаљу слике рибице, и биће квалитетног пецањаValjda vidis da je javni
Pa trazi,nikad ne znas mozda te neko i obraduje.Још жене да почну да шаљу слике рибице, и биће квалитетног пецања
evo ja cuniko jos da se pohvali nekom povecom alatkom
evo ja cu
neko mora
trazi *****Још жене да почну да шаљу слике рибице, и биће квалитетног пецања
Ја више волим лов са тежим калибром.trazi *****
sta ce ti ribice
ti si neki akvarista ?
brate promeni nick u metalik zelena gavranЈа више волим лов са тежим калибром.
Ко не воли рибице? Мож' добијеш 3 жеље![]()
То за клинце, ми маторци више волимо пустоловинеPa trazi,nikad ne znas mozda te neko i obraduje.
ja bi na tvom mestu njoj upustolovio jedan closeup dikpik u pepe pa nek ide zivotТо за клинце, ми маторци више волимо пустоловине
Где си ти видео зелене гавране?brate promeni nick u metalik zelena gavran
crni gavran je totalno ocekivano i isfurano
mani gavrane salji joj pickГде си ти видео зелене гавране?