Mystic+
Stara legenda
- Poruka
- 94.899
Ma ja slučajno svratila, kad ono sve dečkići vrište protiv tete![]()

Случајно свратиш и случајно добијеш сличицу...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma ja slučajno svratila, kad ono sve dečkići vrište protiv tete![]()
pa naravno kad imam kobasicu grande , pravu srpskuRealno dečaci da li ste ikad napravili prolaz kod neke devojke kojoj ste poslali fotku pribora u pp. ???
Msm da ipak ima prednost nad cvecem i srcimaRealno dečaci da li ste ikad napravili prolaz kod neke devojke kojoj ste poslali fotku pribora u pp. ???
ako vam je dijete sarkastično - to je znak inteligencije.I onda te prijavi zbog seksualnog uznemiravanja i tebi policija pokuca na vrata? Realno, jel bi voleo da neko bez dozvole, na svoju ruku, pošalje to tvojoj sestri, majci?
Ne kapiram te stvari, jedno je dogovor, kad ti traži, a ovo nešto skroz drugo.
možeš ih prijaviti na policiju.Meni stari telefoni puni mms poruka poprsja i pica, nijedna nije pitala da pošalje![]()
Auuu gotovi su![]()
Tvoj sarkazam=nesarkazam mnogih drugih.ako vam je dijete sarkastično - to je znak inteligencije.
ako odrasla osoba ne razumije sarkazam - imamo komplikaciju.
I meni nije jasno to neshvatanje da je neželjeno slanje takvih fotki isto ko da čekate na ulici u nekom ćošku sa ničim ispod mantila i onda kad naidje žensko pokažete ćunu.Sve mi je jasno ali mi nije jasna ova reakcija na forumu.
Je l'vi stvarno šaljete dik pikove ženama koje ih ne žele? Da li ste toliko jadni?
Koga može ku*ac da oduševi????? Vi stvarno mislite da je to grounbreaking informacija o vama?
niko jos da se pohvali nekom povecom alatkomNisam se nadala ovako uspjesnoj temi
sve petTvoj sarkazam=nesarkazam mnogih drugih.
A pošto nisam savladao čitanje tudjih misli...