ЦрниГавран
Ističe se
- Poruka
- 2.716
Рече она да је то не пали, а пали се једино на гуркуja bi na tvom mestu njoj upustolovio jedan closeup dikpik u pepe pa nek ide zivot
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Рече она да је то не пали, а пали се једино на гуркуja bi na tvom mestu njoj upustolovio jedan closeup dikpik u pepe pa nek ide zivot
pa ne ocekujes valjda da ti da potvrdan odgovor...Рече она да је то не пали, а пали се једино на гурку
Pa ok brate, ali priznaces da i s druge strane postavka da mozes da yebes samo ako si se sakatio u ratu i mozes da odradis 100 gusterovih letova u 3 minuta i da samo tako sebe mozes da nazoves prahahavim muskarcem.Nisu one napredovale nego su muskarca srozali od helanki do nesluzenja vojske,preko gejeva i drag queena,davanjem fejk prava da eto ne mozemo da se pohvalimo kitama da je sve zlostavljanje
Cekaj koliko je neki froyd imao zena ili psiholog filozof koji ih dobro znaPa ok brate, ali priznaces da i s druge strane postavka da mozes da yebes samo ako si se sakatio u ratu i mozes da odradis 100 gusterovih letova u 3 minuta i da samo tako sebe mozes da nazoves prahahavim muskarcem.
Vrlo malo. Zapravi, cini mi se da su ljudi koji su najvise studija radili o seksu, najmanje su yebali. Evo ti ga i nas rahmetli Jerotic koji je pomirio zenu s brakom i crkvom i ljubavlju kroz psihoanalizu i napravio jedan opsti neoreligijsko-tradicionalni javasluk sa frigidnim zenama koje se mole Bogu u crkci u mini suknjama, nije bio ni zenjen, niti je imao dece. Pitanje je i koliko je vezica imao. Moja slobodna procena, jako malo.Cekaj koliko je neki froyd imao zena ili psiholog filozof koji ih dobro zna
mrš, tek sam peta u menšnovanjuKakav bi to 8. Mart bio bez prigodne čestitke:
@mačka zagrebačka, @RužnaKoLopov, @Kćerka Direktora Cirkusa, @Lagerta, @Nona2, @Paula, @LBarbara, @Grom_sa_neba!.
![]()
Kakav bi to 8. Mart bio bez prigodne čestitke:
@mačka zagrebačka, @RužnaKoLopov, @Kćerka Direktora Cirkusa, @Lagerta, @Nona2, @Paula, @LBarbara, @Grom_sa_neba!.
![]()
A u pp si samo meni?Kakav bi to 8. Mart bio bez prigodne čestitke:
![]()
Ти волиш циркус, па вероватно затоA u pp si samo meni?![]()
Jao kako laže...
![]()
Kakav bi to 8. Mart bio bez prigodne čestitke:
![]()
Super mi je, pa mu se uvijek iznova vraćam i tako sam naštancao preglede.ta la la
nego objasni kako si nas tagovao 8 ili 9 a klip ima 15 pregleda![]()
Super mi je, pa mu se uvijek iznova vraćam i tako sam naštancao preglede.
![]()
ja ovo tek sad vidim i ne znam da li me je više povredilo to što je video obrisan ili to što me nisi tagovaoKakav bi to 8. Mart bio bez prigodne čestitke:
![]()
ja ovo tek sad vidim i ne znam da li me je više povredilo to što je video obrisan ili to što me nisi tagovao
Ko me to zvao?niko jos da se pohvali nekom povecom alatkom
jel te neko obavestio o tome koliki smo mi ovde na ljisu skeptici?Ko me to zvao?