Ko plaća skupe šatore "siromašnim studentima koji hoće da uče" u Pionirskom parku ?

Screenshot_2025-03-12-00-31-00-48_e4424258c8b8649f6e67d283a50a2cbc.jpg

O Vucicu.

Zato ti ideš na anarhizam. Tipuješ na sigurno?

Zasto ti ides na NATO kolaboraciju i kvislingsizam?

Imaces apartman u Tramp hotelu sa temeljima mu na NATO srusenom Generastabu ili sta ?

Zasto DB veteran koji je juce mlatarao stapom nije protestvovao protiv rusenja Generalstaba dok je AVtihrist juce caskao sa Trampom juniorom kojem mu ga daje?
A da...on je samo CIA Stanisicev DB veteran...saradnik Bebe Popovica...

Jesi ti dobar sa Bebom Popovicem?
Ako nisi...onda ne trolaj za istog...

...

Imaces apartman u Tramp hotelu sa temeljima mu na NATO srusenom Generastabu ili sta ?

Zasto DB veteran koji je juce mlatarao stapom nije protestvovao protiv rusenja Generalstaba dok je AVtihrist juce caskao sa Trampom juniorom kojem mu ga daje?

...
Ne izmišljaj.

Jesi dobar sa Markom Ruteom i sa Briselom ili mozda mislis dobro o Zelenskom kao AVtihrist?

https://www.kurir.rs/vesti/politika/9610837/obracanje-vucica-11-3
Upitan da li je sa Trampom razgovarao o situaciji u Srbiji, kaže:

"Jesmo, videćete u tom intervju. On nema prirodnu odbojnost prema Rusiji. Mnogo bolje o Ukrajini mislim ja nego on. Pričali smo o demonstracijama, on sve razume. Danas se baš pogodilo da su protiv mene hteli da pokrenu kopi/pejst postupke za ukidanje nekih naloga po istom principu kao što su to radili protiv Donalda Trampa".
"Postoji nešto što je veoma važno na svetskoj političkoj sceni, a to je poštovanje koje morate da zaslužite, da ljudi vide da ste država, da vide da imate ideje i da se borite te ideje.
Šta mislite zašto će za mene biti priređena posebna večera u Briselu sa Markom Ruteom, 19. marta?".

Jos se kvisling hvali time... :rtfm:

...

...
Dodao bih da je Beba Popović projektovao svoje kameleonstvo na uvaženog i pokojnog Tijanića, a žuti zlikovci su Tijaniću uričili 9 miliona evra od YUCOMa.
Danas je Beba SNS spinmajstor iz senke.

Послао брат Макрон донацију преко Дехатлона.

Него, нисмо сигурни да ли они подржавају "обојену револуцију" или актуелну владу.

Председник нам је сигуран, њега нико и не дира, осим он сам себе.

БАКЕ ИЗ БАТАЈНИЦЕ СПРЕМАЈУ УШТИПКЕ ЗА СТУДЕНТЕ КОЈИ ЖЕЛЕ ДА СТУДИРАЈУ: Ми смо уз вас (ВИДЕО)​

Уписао деда бабу на факултет па се хвали како хефта студенткињу.

Back