Casual Observer
Stara legenda
- Poruka
- 77.559
Kada očekivati srećni događaj povratka DOS u fotelje?Kako se SNS bliži kraj to su sve jadniji i bizarniji
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kada očekivati srećni događaj povratka DOS u fotelje?Kako se SNS bliži kraj to su sve jadniji i bizarniji
Sa ludim AVtihristom (koji se pojavljuje 666 puta u 365 dana...) samo ludim metodama
Sta tebe dotice borba protiv AVtihrista?
Jesi mu duzan nesto?
...
Sinhronizuj priču sa kolegom, ti kažeš da je izdajnik, on ga optužuje za zločine. Nije lepo kad istomišljenici nastupaju disonantno.
Sinhronizuj priču sa kolegom, ti kažeš da je izdajnik, on ga optužuje za zločine. Nije lepo kad istomišljenici nastupaju disonantno.
Pogledajte prilog 1696205
Zato ti ideš na anarhizam. Tipuješ na sigurno?Meni je dovoljno sto je sje.bo Srbe, izdao Kosovo, sad ce i Dodika tj RS...i jos stosta...
...
Kako Đilasu ide usklađivanje sa anarhistima?Ne znam sto je ovoliko nervozan kad je vec pobedio obojenu revoluciju.![]()
Zato ti ideš na anarhizam. Tipuješ na sigurno?
Ne izmišljaj.Zasto ti ides na NATO kolaboraciju i kvislingsizam?
Imaces apartman u Tramp hotelu sa temeljima mu na NATO srusenom Generastabu ili sta ?
Zasto DB veteran koji je juce mlatarao stapom nije protestvovao protiv rusenja Generalstaba dok je AVtihrist juce caskao sa Trampom juniorom kojem mu ga daje?
A da...on je samo CIA Stanisicev DB veteran...saradnik Bebe Popovica...
Jesi ti dobar sa Bebom Popovicem?
Ako nisi...onda ne trolaj za istog...
...
Iz te iste službe se izrodila tvoja ideolođija šizofrena i zbunjenaSluzba ima godisnji budzet od par desetina milijardi evra, sta je za njih nekoliko satora za Udba kontra-studente.
Ne izmišljaj.
Upitan da li je sa Trampom razgovarao o situaciji u Srbiji, kaže:
"Jesmo, videćete u tom intervju. On nema prirodnu odbojnost prema Rusiji. Mnogo bolje o Ukrajini mislim ja nego on. Pričali smo o demonstracijama, on sve razume. Danas se baš pogodilo da su protiv mene hteli da pokrenu kopi/pejst postupke za ukidanje nekih naloga po istom principu kao što su to radili protiv Donalda Trampa".
"Postoji nešto što je veoma važno na svetskoj političkoj sceni, a to je poštovanje koje morate da zaslužite, da ljudi vide da ste država, da vide da imate ideje i da se borite te ideje.
Šta mislite zašto će za mene biti priređena posebna večera u Briselu sa Markom Ruteom, 19. marta?".
Dodao bih da je Beba Popović projektovao svoje kameleonstvo na uvaženog i pokojnog Tijanića, a žuti zlikovci su Tijaniću uričili 9 miliona evra od YUCOMa.Zasto ti ides na NATO kolaboraciju i kvislingsizam?
Imaces apartman u Tramp hotelu sa temeljima mu na NATO srusenom Generastabu ili sta ?
Zasto DB veteran koji je juce mlatarao stapom nije protestvovao protiv rusenja Generalstaba dok je AVtihrist juce caskao sa Trampom juniorom kojem mu ga daje?
A da...on je samo CIA Stanisicev DB veteran...saradnik Bebe Popovica...
Jesi ti dobar sa Bebom Popovicem?
Ako nisi...onda ne trolaj za istog...
...
Pre sat vremena je bio neki pičvajz u ZOO parku ispred skupštine, bila i interventna.
Која је то моја страна тачно?Idi se ti upoznaj, taman i da odvučeš dve učesnice suprotnoj strani.![]()
Tu ima plus, ako je to radio. Tad je bip nula bodova.
Уписао деда бабу на факултет па се хвали како хефта студенткињу.БАКЕ ИЗ БАТАЈНИЦЕ СПРЕМАЈУ УШТИПКЕ ЗА СТУДЕНТЕ КОЈИ ЖЕЛЕ ДА СТУДИРАЈУ: Ми смо уз вас (ВИДЕО)