- Poruka
- 4.806
Znam nego zezam licimereOni plaćaju one druge što neće da uče.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znam nego zezam licimereOni plaćaju one druge što neće da uče.
aljek siftar obecao borbu protiv korupcije, i to je ovo hapsenje najpristojnijeg novinara sarovica, caciji isparili iz satora koji zvrje prazni, svi videsmo!Uhapsili Sarovica. Sad ce Srbija da postane normalna drzava, samo on je bio prepreka tome.
a onda je smrkno kokain kao vucicevic i sve povrede nestale? okey sekto, ako ti tako kazesСелаковић је, по писању таблоида, након тога примљен у Ургентни центар где су лекари утврдили да му је сломљен нос, а потом га упутили и на скенер главе констатујући теже повреде.
Da ponovim.....
Autorski osvrt na ovaj najnoviji Pink Rijaliti
Ђорђевић (ПОКС): У Пионирском парку глума са академије СНС за младе лидере
https://srbin.info/politika/djordje...parku-gluma-sa-akademije-sns-za-mlade-lidere/
Možda Ćaci vredno radio kao čuvar plaže u zimskom periodu na Adi...?
Ili je Ljuban odvojio od penzije?
...
a jel tako, tjacijima polovni satori? pa zato su maznuli dnevnice i nestali, sarovic je sve dokumentovao, te je zato uhapsenDa ponovim..
60 eura šatori po komadu, uveženi iz A, D, CH.. nisu ganz novi ali kao da jesu..![]()
Ovde svi sve znaju , pa tako su znali i koliko se i kada se plaća samo ne znaju da su mnogi studenti mesecima plaćali svoje skupe stanove da bi studirali u gradovima a sada će da izgube godinu zbog anarhije manje od 10% studenata (politički motivisanih studenata ) koji se šetaju od grada do grada pod patronatom opozicije i nvo-a.
Stvarno nismo znali da se dolazi u grad na studije i placaju stanovi,tvoj deda je ratovao i davao zivot za slobodu a ti sta radis,zvaces gace na netu i svima nam solis pamet da moramo da budemo politicki orjentisani da bi videli zlo lopovsko vucicaOvde svi sve znaju , pa tako su znali i koliko se i kada se plaća samo ne znaju da su mnogi studenti mesecima plaćali svoje skupe stanove da bi studirali u gradovima a sada će da izgube godinu zbog anarhije manje od 10% studenata (politički motivisanih studenata ) koji se šetaju od grada do grada pod patronatom opozicije i nvo-a.
barem ja ne idem po forumu i ne kakim kako sam apolitičan kao vas 90% a dovoljno je pogledati šta piskarate po forumu unatrag mesecima i svima je sve jasnoStvarno nismo znali da se dolazi u grad na studije i placaju stanovi,tvoj deda je ratovao i davao zivot za slobodu a ti sta radis,zvaces gace na netu i svima nam solis pamet da moramo da budemo politicki orjentisani da bi videli zlo lopovsko vucica
Nikom nije jasno nego naklapasbarem ja ne idem po forumu i ne kakim kako sam apolitičan kao vas 90% a dovoljno je pogledati šta piskarate po forumu unatrag mesecima i svima je sve jasno
I veliš, loše bi izgledao u kupaćim gaćicama a ?Mada..ukrali su i prosvetarima platu februarsku...da bi Ćaci mogao da kampuje...
...
Sator te marke 400e?...
Autorski osvrt na ovaj najnoviji Pink Rijaliti
Ђорђевић (ПОКС): У Пионирском парку глума са академије СНС за младе лидере
https://srbin.info/politika/djordje...parku-gluma-sa-akademije-sns-za-mlade-lidere/
Možda Ćaci vredno radio kao čuvar plaže u zimskom periodu na Adi...?
Ili je Ljuban odvojio od penzije?
...
šta se praviš sada lud?Nikom nije jasno nego naklapas
To sto ti samo znas za 2 strane politike ,ne znaci da ne postoje ljudi koje politika ne zanima i nikad nece birati manje zlošta se praviš sada lud?
ma da ti si jedan od njih , zar ne ?To sto ti samo znas za 2 strane politike ,ne znaci da ne postoje ljudi koje politika ne zanima i nikad nece birati manje zlo
Zaboravio je da kaže i da normalni ljudi ne idu na proteste svojom voljom, već samo ako su plaćeni 5.000 dinara iz budžeta.
Zapazi ovog pacijenta, a za Dodika i RS ne brini, nekako ih se setiš samo kad dokazuješ svoje stavove…Taj kojeg branis ti upravo pusta Dodika niz vodu...
Zapamti ove moje reci pa se vidimo ovde krajem godine..da saberemo utiske...
...
Idi se ti upoznaj, taman i da odvučeš dve učesnice suprotnoj strani.