Borba?! Ti ga reklamiraš, a ni svestan nisi.Sa ludim AVtihristom (koji se pojavljuje 666 puta u 365 dana...) samo ludim metodama
Sta tebe dotice borba protiv AVtihrista?
Jesi mu duzan nesto?
...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Borba?! Ti ga reklamiraš, a ni svestan nisi.Sa ludim AVtihristom (koji se pojavljuje 666 puta u 365 dana...) samo ludim metodama
Sta tebe dotice borba protiv AVtihrista?
Jesi mu duzan nesto?
...
Borba?! Ti ga reklamiraš, a ni svestan nisi.
haha, pa zato je uhapsen nemanja, cela ova sns farsa je raskrinkana, ajde policijo, sklanjaj to djubre iz parka, nema cacija, za koga satori?
Uhapsili Sarovica. Sad ce Srbija da postane normalna drzava, samo on je bio prepreka tome.
Našoj deci , najlepšoj i najpametnijoj, mora se omogućiti da uče i polažu ispite!
PO USTAVU![]()
Da, rod mi neki. Samo udrite.!Ti ga branis covece...mozda nisi svestan ali to cinis...
Nadam se iz nehata....
...
Овај и овакав Режим провоцира Грађански Рат,
Мучно је то рећи..а камоли и помислити,
међутим..
тако нешто је нажалост у Оптицају
Policija hapsi po nalogu tužilaštva.Nije to hapšenje nego protivpravno lišavanje slobode.
Svi saučesnici moraju da odgovaraju.
I moja, ako ne računam putne troškove i topli obrok.Veća dnevnica tri puta nego moja.
Ispravka... pušta Republiku Srpsku niz vodu, Dodika je zapad i doveo na vlast, da izigrava Srbendu - poput Vučića.Taj kojeg branis ti upravo pusta Dodika niz vodu...
Zapamti ove moje reci pa se vidimo ovde krajem godine..da saberemo utiske...
...
Nekako mislim da je to zelja mnongih ljudi i samopotvrdjivanje njihove unutrasnje vrednosti ....i uma, umni su to ljudi ....Vidjam to po ratnim igricama stalno...Овај и овакав Режим провоцира Грађански Рат,
Мучно је то рећи..а камоли и помислити,
међутим..
тако нешто је нажалост у Оптицају
2019-e otvoren. sns 100%Ko drzi Decathlon?
Ali na kraju ispadnu preskupi.Udba kontra-studenti su podigli studentske kredite, i tako kupili satore, naravno.
Udba daje jako povoljne kredite.
Ne verujem2019-e otvoren. sns 100%
Ne verujem
SarkazamIronija? Imaju ok izbor, sigurno dobro posluju. Ko može da "dobije" u Srbiji takav biznis?
Pravac u centar.Izgubljena godina, izgubljena generacija, izgubljeno školstvo....Sve zbog bolesne ideje nekih bestidnih hulja da preko dece smenjuju vlast.