Ko plaća skupe šatore "siromašnim studentima koji hoće da uče" u Pionirskom parku ?

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Poruka
30.682
...

Autorski osvrt na ovaj najnoviji Pink Rijaliti

Ђорђевић (ПОКС): У Пионирском парку глума са академије СНС за младе лидере

https://srbin.info/politika/djordje...parku-gluma-sa-akademije-sns-za-mlade-lidere/
Чекали су и да се време пролепша, па да се одлуче да ‘уче’ у скупоценим Quechua шаторима од 400 евра. Ко плаћа те луксузне шаторе?“, упитао је Ђорђевић у писаној изјави, о студентима који траже да се на факултетима настави са радом, окупљеним у Пионирском парку у Београду, испред зграде Председништва Србије.

Možda Ćaci vredno radio kao čuvar plaže u zimskom periodu na Adi...? :think:

Ili je Ljuban odvojio od penzije? 👍

...

images

A ja sam dobio kamp prikolicu i ja i kolege iz planinarskog doma....a sad nema....nestalo kamp prikolica ili kontejnera za vanredne situacije...to me cudi...

To da rese kao uslov.....ima kontejnera 4 wc i 2 tus kabine, ko puckica su , pa sad neka koriste studenti , a nek ostane tu da ima BG jedan javni tus , na 2 mil stanovnika...sve vasljivo i smrdljivo u gradskom prevozu....
Izvinjavam se sugavo , ajd vaske , to ne racunam , to se istrebi za 2 dana...cesljicem...nego suga , to imaju , pa vidis super ribica dosla na bazen a ono sugavi trag, onno kad na malom rastojanju vidis serijski izujedano od suge...Doktori znaju to na km da uoce...doktorka mi i skrenula paznju...

Back