Ко плаћа Драшковића да изјављује лажне антисрпске бљувотине?

БелиВук

Ističe se
Poruka
2.298
Драшковић је био комуниста па онда се фолирао да је националиста, запретили му Хагом па онда постао антисрпски манијак. Константно даје лажне антисрпске изјаве. Дао недавно лудачку изјаву како су Срби побили хиљаду деца у Сарајеву. На Грбавици су муслимански снајпери побили хиљаду Српских цивила, то је чињеница коју Драшковића не интересује. И таквог неки плаћају, ко, јел запад?

Драшковић је био комуниста па онда се фолирао да је националиста, запретили му Хагом па онда постао антисрпски манијак. Константно даје лажне антисрпске изјаве. Дао недавно лудачку изјаву како су Срби побили хиљаду деца у Сарајеву. На Грбавици су муслимански снајпери побили хиљаду Српских цивила, то је чињеница коју Драшковића не интересује. И таквог неки плаћају, ко, јел запад?

isti oni koji plaćaju i one koji žele srbima da otmu oružje
neće proći ovaj put

Ne placa ga niko za to... On je kvalitetan covek u tom smislu sto je umeo da iskoristi svoj zivot i kroz njega postane bolji....A ne da u sedamdeset godina bude losija osoba nego sto je bio... Shvatio je gde je gresio, shvatio je da je hriscanski i najtezi put kajati se, kriviti sebe i svoje postupke prvenstveno kao i postupke pripadnika naroda sa kojim se identifikuje, a ne tudjeg naroda, sto bi bilo najlakse i svojstveno je svakoj fukari.. Znam da ga ogromna vecina prezire, ali prezirala je i Hrista, prezirala bi ga da se ponovo rodi i prica im o gresima njihovim, a kamoli nece jednog Draskovica... Veliki covek....Naravno da nije jos potpuno dovrsen, ali ono sto govori je potrebno nasem drustvu kao voda u pustinji...Lekovito je za nase drustvo....

Ко плаћа Драшковића да изјављује лажне антисрпске бљувотине?​

Ista firma kao i Vučića:

138076002.jpg

...

Ne placa ga niko za to... On je kvalitetan covek u tom smislu sto je umeo da iskoristi svoj zivot i kroz njega postane bolji....A ne da u sedamdeset godina bude losija osoba nego sto je bio... Shvatio je gde je gresio, shvatio je da je hriscanski i najtezi put kajati se, kriviti sebe i svoje postupke prvenstveno kao i postupke pripadnika naroda sa kojim se identifikuje, a ne tudjeg naroda, sto bi bilo najlakse i svojstveno je svakoj fukari.. Znam da ga ogromna vecina prezire, ali prezirala je i Hrista, prezirala bi ga da se ponovo rodi i prica im o gresima njihovim, a kamoli nece jednog Draskovica... Veliki covek....Naravno da nije jos potpuno dovrsen, ali ono sto govori je potrebno nasem drustvu kao voda u pustinji...Lekovito je za nase drustvo....
Треба да се стидиш. Он је увек био и остао психопата за продају, за време комуниста био је њихов веран слуга, после се за кратко време правио националиста, после поново показао своје право лице, пљување по геноциду над Србима, масовне антисрпске лажи, исти је као манијачки психопата Кандићка.

Он је увек био и остао психопата за продају, за време комуниста био је њихов веран слуга, после се за кратко време правио националиста, после поново показао своје право лице, пљување по геноциду над Србима, масовне антисрпске лажи, исти је као манијачки психопата Кандићка.
To mozes da kazes za Dacica i tvoj SPS....Oni drze tri decenije i vlast i sluzbu i sve fotelje....

To mozes da kazes za Dacica i tvoj SPS....Oni drze tri decenije i vlast i sluzbu i sve fotelje....
Дачић није мој, ни СПС. Барем Дачић никад није пљувао на геноцид над Србима као твој вољени антисрпски манијак Драшковић.

Дачић није мој, ни СПС. Барем Дачић никад није пљувао на геноцид над Србима као твој вољени антисрпски манијак Драшковић.
Sto bi pljuvao kad mu je cilj da bude vecno na vlasti i da ima podrsku naroda? Cim bi rekao da je u Srebrenici vojska izvrsila genocid mogao bi da pakuje kofere...Tako da pricace on sta narod zeli uvek, zna on sta je to....

Sto bi pljuvao kad mu je cilj da bude vecno na vlasti i da ima podrsku naroda? Cim bi rekao da je u Srebrenici vojska izvrsila genocid mogao bi da pakuje kofere...Tako da pricace on sta narod zeli uvek, zna on sta je to....
У Сребреници није почињен геноцид то је и један од највећи историчара на западу рекао истину, да су само 2000 побијени и то војници. Погледај поклана 52 Српска села око Сребренице, све Српско поклано, све што је женско силовано па онда на најстравичније начине мучене па поклане, ни децу нису поштедели, муслимани и њихов вођа Насер Орић.

У Сребреници није почињен геноцид то је и један од највећи историчара на западу (Јеврејског порекла) рекао истину, да су само 2000 побијени и то војници. Погледај поклана 52 Српска села око Сребренице, све Српско поклано, све што је женско силовано па онда на најстравичније начине мучене па поклане, ни децу нису поштедели, муслимани и њихов вођа Насер Орић.
Kao da ja to ne znam i nisam gledao....Ti mislis da ja mislim da tudji zlocini ne postoje?

Kao da ja to ne znam i nisam gledao....Ti mislis da ja mislim da tudji zlocini ne postoje?
Твој антисрпски манијак Драшковић подржава геноцид над Србима. Срамота треба да те буде да геноцид над Србима око Сребренице називаш само злочином. Насер Орић и његови муслимани су све Српско поклали у 52 Српска села око Сребренице, све женско и мале девојчице силовали, после силовања зверски мучили и заклали.

Твој антисрпски манијак Драшковић подржава геноцид над Србима.
Ma to tvoja mrznja isprojektuje...Realno on bi voleo da se nikakav i nigde nije desio genocid nad Srbima....A oni tvoji bi voleli da je bilo sto vise nasih zrtava da bi mogli da kazu poginulo nas je u Jasenovcu milion....Jer kad cuju da je manje, njima bude zao, ne zvuci im dovoljno dobro....

Ma to tvoja mrznja isprojektuje...Realno on bi voleo da se nikakav i nigde nije desio genocid nad Srbima....A oni tvoji bi voleli da je bilo sto vise nasih zrtava da bi mogli da kazu poginulo nas je u Jasenovcu milion....Jer kad cuju da je manje, njima bude zao, ne zvuci im dovoljno dobro....
Ма каква мржња и лудорије да бих волео више да буде Српских жртава, ти мрзиш Србе и пљујеш на геноцид над Србима, исто као твој вољени антисрпски манијак Драшковић. Ево шта стручњаци кажу о Сребреници, да није било геноцида:
ЕФРАИМ ЗУРОФ

Један од најпознатијих светских ловаца на нацисте Ефраим Зуроф, директор центра „Симон Визентал“ из Израела каже да је апсурдно поредити холокауст, геноцид у Руанди и злочине у Сребреници.

У телефонској изјави за „Политику“, он је неколико пута поновио да то није исто и да је страшно правити таква поређења.

„Волео бих да су нацисти склонили јеврејске жене и децу пре свог крвавог похода, уместо што су их убили, али то се није десило, као што знамо. Ни Руанда и холокауст нису исто, иако су злочини који су се догодили у Руанди много сличнији холокаусту од онога што се десило у Сребреници. Али, опет, то није исто. Пре свега, ни Руанда ни Сребреница нису биле индустријско масовно убијање какво је почињено у холокаусту“, истиче Зуроф.

На питање како оцењује део резолуције у којем се осуђује свако порицање геноцида у Сребреници, Зуроф је одговорио да није сигуран да је оно што се десило у Сребреници геноцид.

„Kолико знам, оно што се тамо десило није опис или дефиниција геноцида. Мислим да је одлука да се то назове геноцидом донета из политичких разлога. Очигледно се догодила трагеија, недужни људи изгубили су живот и треба да се сачува сећање на њих „, наводи Зуроф.

Он додаје да су политички разлози превагнули и када је требало заузети став према страдању огромних размера у Руанди, где је од априла до јуна 1994. године побијено око 800.000 припадника мањинског народа Тутси.

„Иако то јесте био геноцид, Бил Kлинтон није желео да то назове геноцидом из политичких разлога, јер није жело да буде присиљен да предузме нешто поводом тога“, рекао је Зуроф.

НАЈПОЗНАТИЈИ ЛОВАЦ НА НАЦИСТЕ: У Сребреници није било геноцида!
НОАМ ЧОМСKИ

Један од највећих интелектуалаца на свету, филозоф, историчар, писац и дисидент, Ноам Чомски, говорио је много пута о Сребреници. У једној емисији емитованој на ТВ БХ1, јануара 2006. године, рекао је:

„Не волим начин на који се користи реч геноцид протеклих неколико година. Ја више волим да коришћење те речи оставим за оно што му је била првобитна намена, посебно када је у питању холокауст и у другим случајевима истинских разарања великих размера усмереног на уништење једног народа. Ја сам, рецимо, исто тако користио термин геноцид за Руанду, али га нисам користио за злочине на Источном Тимору у исто време где је 200.000 људи било побијено. Избрисано је 1/3, 1/4 становника уз подршку САД, Британије и Француске али за то и за неке друге стравичне масакре који су се десили, ја исто тако не бих користио реч геноцид. Сребреница није ни близу тих размера. Тако исто, не бих рекао «геноцид» за злочине у Ел Салвадору који годинама трају и где је 10 хиљада људи пострадало… Једноставно се појефтињује значај тог термина…“

„Поновићу оно што сам већ рекао. Термин геноцид изворно је створен да означи злочине, конкретно злочине холокауста и масовни покољ Јевреја, односно Рома, Цигана, у настојању да се они потпуно збришу. И мислим да га је примерено користити и за друге велике покоље разних врста, рецимо онај који се догодио у Руанди у исто време као и ратови на Балкану. Ја знам, као што сам већ споменуо, да се последњих година термин геноцид користи на различите начине. Kористи се за убијање великих размера које врши непријатељ. Ако људи желе тако да користе ту реч онда добро, али у том случају, нам треба нова реч да замени стару реч «геноцид.» Ја лично радије бих да задржим изворну реч у изворном значењу, али то је једноставно питање терминологије. Не мислим да је «геноцид» одговарајући термин за непријатељско убијање ширих размера. Не користимо то ни за своје злочине чак и ако буду ширих размера.“

ти мрзиш Србе и пљујеш на геноцид над Србима,
Kad bre pljujem na genocid nad Srbina? Treba da te bude sramota...Svi vi tako izmisljate kad hocete da vredjate....Pazi ti njega sta je on izmislio "Ti pljujes na genocid nad Srbima".... Mislis da nije greh to sto lazes?

Kad bre pljujem na genocid nad Srbina? Treba da te bude sramota...Svi vi tako izmisljate kad hocete da vredjate....Pazi ti njega sta je on izmislio "Ti pljujes na genocid nad Srbima".... Mislis da nije greh to sto lazes?
Треба тебе да буде срамота. Не лажем, истичем чињенице. Драшковић константно лаже како су Срби починили геноцид, скоро је дао лажну изјаву да су Срби побили хиљаду деца у Сарајеву. Муслимански снајпери су побили хиљаду Српских цивила у Грбавици, то наравно антисрпског манијака Драшковића не интересује.

Треба тебе да буде срамота. Не лажем, истичем чињенице. Драшковић константно лаже како су Срби починили геноцид, скоро је дао лажну изјаву да су Срби побили хиљаду деца у Сарајеву. Муслимански снајпери су побили хиљаду Српских цивила у Грбавици, то наравно антисрпског манијака Драшковића не интересује.
Pa jel vise poginulo Muslimanskih ili Srpskih civila i dece u ratu?

Pa jel vise poginulo Muslimanskih ili Srpskih civila i dece u ratu?
Муслимани су побили 8000 Српских цивила у Сарајеву. Срби су највеће жртве у Босни. Такви као ти су пропаганду ширили како су Срби побили 350.000 муслимана у Босни.

Муслимани су побили 8000 Српских цивила у Сарајеву. Срби су највеће жртве у Босни. Такви као ти су пропаганду ширили како су Срби побили 350.000 муслимана у Босни.
Nisi upravu....Najvise je njihovih zrtava...

Nisi upravu....Najvise je njihovih zrtava...
Највише је почињено злочина над Србима. 52 Српских села око Сребренице где је све Српско поклано, хашки трибунал не сматра жртвама. Исто тако 8000 побијених Српских цивила у Сарајеву, хашки трибунал не сматра жртвама.

Čovjek uči dok je živ!Fenomen je da se transformiraš od četnika do ustaše:per:

Back