Ko operise Tadića

A Bekam kad mu prigusti ima da zove Olivera.

oliver-1.jpg
 
dokle li ce ovaj narod trpeti ponizenja..?? iz dana u dan...godinama i decenijama unazad....kad ce stici na to dno rupe i shvatiti da je dosao kraj ponizavanju..?? ima li ta rupa kraja..?? kako vreme prolazi ponizenja su sve gora...
PA LJUDI JEDAN TITO SE LECIO U SVOJOJ ZEMLJI....sta umisljaju ovi nistaci ko su oni..??

Tito se lečio u Švajcarskoj.Za svaku sitinicu sedao je u avion i pravac Švajcarska.U konzilijumu u Ljubljani kad je i operisan bilo je i nekoliko stranaca.Naravno to ovog šupka Botu ne opravdava.
 
Evo ovako, da i ja jednom dobijem kaznu i da mi bude drago zbog toga:

Jeb.o ja mater raspalu posred smrdljive picqe Tadicu i jeb.o mu sve sto ima, i jeb.o celu familiju po redu svim ministrima, jeb.o seme i pleme celoj opoziciji, a jeb.o sve zivo i mrtvo svim doktorima u ovoj zemlji i celom zdravstvu, a zatim ih sve zajedno spalio i popis.ao im se na pepeo. I daj Boze da padne neko gov.no s neba i unisti celu ovu zemlju da nikad vise ne postoji.

Eto, toliko od mene :)

Vidiš,umeš ti i lepo da pišeš kad hoćeš
 
ybte koje je to ponizavanje nasih hirurga

Већ су понижени са платама за које раде након толико година школовања.
За такав хонорар уважени фински професор не би прекорачио из једне хириршке сале у другу, да не говорим да би дошао у Београд.
Мом другу је ортопед на Бањици оперисао Ахилову тетиву и човек игра фудбал, пеца...
 
zanima me samo kakvo li ce licemerno opravdanje naci za angazovanje stranog strucnjaka....kakvu li ce mudroliju sad smisliti kad popisa nase strucnjake..?? kako je moguce da narod sve ovo prasta..??
 
:histericna:Bekamov hirurg operiše predsednika
N. Vlačo, S. Todorović | 22. 12. 2010. - 08:00h | Foto: J. Vučetić | Komentara: 50

Sakari Orava, poznati finski hirurg, koji je operisao fudbalsku zvezdu Dejvida Bekama i bivšeg srpskog reprezentativca Ivicu Dragutinovića, dolazi danas u Beograd, a već sutra ujutru će operisati Ahilovu tetivu Borisu Tadiću, predsedniku Srbije. On je u izjavi za "Blic" kazao da mu je velika čast što će operisati srpskog predsednika i naveo da će Tadićev oporavak trajati dva-tri meseca, a u normalnom stanju biće do proleća naredne godine.

Tadić će moći da igra košarku, tvrdi finski stručnjakProfesora Oravu zatekli smo u njegovoj ordinaciji u finskom gradu Turku, u koju mu je Bekam došao na operaciju Ahilove tetive u martu ove godine.

Orava će nakon sutrašnje hirurške intervencije, koja bi trebalo da traje manje od sat vremena, u Beogradu ostati još jedan dan da se uveri da se Tadićev postoperativni tok odvija normalno.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Zar je komentar na sve ovo potreban ?:besna:

.sve je dobro dok ne dovedu Tachija da asistira...........:)
 
a sta bi sa onim pricicama za naivne...da smo u drzavi srbiji svi isti ... koje gnjide...!!
zabludeli narod bi bio srecan da dospe do VMA,klinickog centra,i drugih vrhunskih ustanova...ali to je za probrane druga liga....narod moze i kod veterinara...a elita..?? vlast moze sve.... gde ovi ljigavci pogubise moral..?? jesu li ga ikad imali..??
kako onaj ljigavi ministar zdravlja sme da se pojavi i u jednoj zdrastvenoj ustanovi..??
 
to shto vishe ni ne pokushavaju da sakriju da narod tretiraju kao da je stoka a da su oni neshto posebno,za specijalan tretman koji je za 99% populacije neostvariv je ono porazavajuce
bole zuti olosh ona stvar shta ce prosechan chovek da misli o tome,misle da im se moze
 

Back
Top