gost 214153
Poznat
- Poruka
- 7.802
A lepo je mogao da ode u bolnicu "Zuta kuca" tamo bi ga za dzabe operisali i to sve vrhunski doktori![]()
ха ха.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A lepo je mogao da ode u bolnicu "Zuta kuca" tamo bi ga za dzabe operisali i to sve vrhunski doktori![]()

Ni Tadic ne veruje Tomici!!!!!
E preCednice, preCednice............Sram te bilo

dokle li ce ovaj narod trpeti ponizenja..?? iz dana u dan...godinama i decenijama unazad....kad ce stici na to dno rupe i shvatiti da je dosao kraj ponizavanju..?? ima li ta rupa kraja..?? kako vreme prolazi ponizenja su sve gora...
PA LJUDI JEDAN TITO SE LECIO U SVOJOJ ZEMLJI....sta umisljaju ovi nistaci ko su oni..??
Evo ovako, da i ja jednom dobijem kaznu i da mi bude drago zbog toga:
Jeb.o ja mater raspalu posred smrdljive picqe Tadicu i jeb.o mu sve sto ima, i jeb.o celu familiju po redu svim ministrima, jeb.o seme i pleme celoj opoziciji, a jeb.o sve zivo i mrtvo svim doktorima u ovoj zemlji i celom zdravstvu, a zatim ih sve zajedno spalio i popis.ao im se na pepeo. I daj Boze da padne neko gov.no s neba i unisti celu ovu zemlju da nikad vise ne postoji.
Eto, toliko od mene![]()
ybte koje je to ponizavanje nasih hirurga

zanima me samo kakvo li ce licemerno opravdanje naci za angazovanje stranog strucnjaka....kakvu li ce mudroliju sad smisliti kad popisa nase strucnjake..?? kako je moguce da narod sve ovo prasta..??
Осмјех.
Сасвим довољно за пућанство.
Bekamov hirurg operiše predsednika
N. Vlačo, S. Todorović | 22. 12. 2010. - 08:00h | Foto: J. Vučetić | Komentara: 50
Sakari Orava, poznati finski hirurg, koji je operisao fudbalsku zvezdu Dejvida Bekama i bivšeg srpskog reprezentativca Ivicu Dragutinovića, dolazi danas u Beograd, a već sutra ujutru će operisati Ahilovu tetivu Borisu Tadiću, predsedniku Srbije. On je u izjavi za "Blic" kazao da mu je velika čast što će operisati srpskog predsednika i naveo da će Tadićev oporavak trajati dva-tri meseca, a u normalnom stanju biće do proleća naredne godine.
Tadić će moći da igra košarku, tvrdi finski stručnjakProfesora Oravu zatekli smo u njegovoj ordinaciji u finskom gradu Turku, u koju mu je Bekam došao na operaciju Ahilove tetive u martu ove godine.
Orava će nakon sutrašnje hirurške intervencije, koja bi trebalo da traje manje od sat vremena, u Beogradu ostati još jedan dan da se uveri da se Tadićev postoperativni tok odvija normalno.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Zar je komentar na sve ovo potreban ?![]()

oce li uz taj osmeh da prodje i operacija za kerusu milu..?? sta bi sa njom..?? da nije i ona na tretmanu..?? jel je zakonski regulisano usvajanje dzukele..??