Ko ono reče da američki izbori nisu pokradeni pre 4 godine?

Da, objasni nam i ti na koji način je Tramp uspio pokrasti ove izbore :lol:

Ja nisam od onih kojima je Tramp Bog, a to su citaoci Informera...

Jer znam da nece biti nikakve razlike u spoljnoj politici Amerike...ama bas nikakave...mozda u nijansama...ali.sustinski NE

Tako da mi je nebitno koja sekta u Americi pobedila...da li Demokrate ili Republikanci...

Uostalom pod Trampom je izreziran onaj "Vasingtonski sporazum", kojim je Vucic sa hoklice zamolio Natanjahua da Izrael prizna tzv Kosovo...

...

Bajden ignorisao Izrael, ne pretjeruj.
Čačkao Ruse? Čačkat će i Tramp, na drugi način.
Slabo poznaš Ameriku, ne ovisi ona o jednoj osobi.
Bajden i njegovi su dopustili da Palestinci prave džumbus po Americi, da uništavaju spomenike i da postavljaju palestinske zastave na američke zgrade i spomenike (što se radi kada zauzmeš neku teritoriju). Jedini razlog zašto nisu pokazali punu podršku Palestini je taj što su američki jevreji ipak prejakio i za njega.

Tramp hoće da ima dobre odnose sa Rusijom jer je poslovan čovek. Vidi dobar bizunis. Bajden hoće, i upeo je, da pokupi sve što valja u Ukrajini a da oslabi Rusiju koliko može pa ako je dovoljno slaba da vidi šta će dalje. Prevario se. Rusija je, na njegovo iznenađenja, samo još više ojačala. Zato su ti koji su ga postavili odlučili da dignu ruke od cele priče i da puste Trampa da se dogovori sa Putinom tako da oboma bide dobro. Ukrajina je pukla u oba slučaja.

Malo malo pa iskoči neki podatak o "nameštenim" izborima u americi kad je Bajden pobedio.

Vidoh i ovaj komentar na internetu

Pogledajte prilog 1640388

sa opaskom

Можда је то имало неке везе са 500 адвоката које је Трампов тим имао на палуби у свакој свинг држави, спремних у сваком тренутку као секунданти

Meni je vrlo logicno, Kamala Harris je bila više nego mršav kandidat i mnoge demokrate su se uzdrzale od glasanja.

Bajden i njegovi su dopustili da Palestinci prave džumbus po Americi, da uništavaju spomenike i da postavljaju palestinske zastave na američke zgrade i spomenike (što se radi kada zauzmeš neku teritoriju). Jedini razlog zašto nisu pokazali punu podršku Palestini je taj što su američki jevreji ipak prejakio i za njega.
obrnuto, muslimani u americi su svi glasali za trampa jer su svedoci da je bajden/haris rezim na strani izraelskog genocida nad palestincima, bez ikakvog resenja znaci do istrebljenja ovih; a isto su shvatili svi i pomaganje ukra da ide do njihovog istrebljenja, znaci samo se valja oruzje, zaradjuje mic, vojnoindustrijski kompleks, i to se naziva lazno "pomoc" kurti i murti

znaci bajden/haris rezim zaradjuje na smrti,a sada je naumio za zaradjuje na izgladnjivanju amera, jedino da su ameri najgluplji na svetu mogla bi da pobedi jos gluplja kamala sa zamrzavanjem cena hrane, i nikakva kradja tu nije mogla da pomogne kao za bajdena, jer je velika vecina amera omrzla demorats, mediji i hulivud su samo srali kvake, i i oni su procitani

mi sa trampom sada imamo mandat da tu kriminalnu demorats kliku razmontiramo
Tramp hoće da ima dobre odnose sa Rusijom jer je poslovan čovek.
on samo nema ludacke ideje da joj nanese strateski poraz, poraz rusije, jednako je unistenju amerike, jer rusija ima najvise nukl., bojevih glava, ali nemajmo iluzija, nista on nece resiti, i nikakve odnose nece uspustaviti, rusi ce odbiti njegov plan i to je to, ko je zaradio na oruzju zaradio je i kraj price, idemo na nesto drugo, ukrajina, ne znamo gde se ta zemlja nalazi, niti da li postoji uopste

Poslednja izmena:
Zato su ti koji su ga postavili odlučili da dignu ruke od cele priče i da puste Trampa da se dogovori sa Putinom tako da oboma bide dobro.
nema sta da se dogovara, videli smo da od f16 ili necega naprednog nema nista, znaci na svemu na cemu se moglo, vec se zaradilo, evropa isto ne da ,stipse, hteli bi da samo kreditiraju ukrajinu, da zarade eventualno... morace da se mrcvari sa rusijom do `potpunog kraja, do potpune demilitarizacije, dok joj zapad ne kaze, nemate para ne damo vise oruzja, pa ukrajina sama da vidi koliko stetu sa domacim dronovima moze da nanese moskvi

samo masovna dezerterstva i raspad sistema spasava ukrajinu od potpunog nestajanja, a rusima ne preostaje nista nego da se spreme za jos dve godine

Malo malo pa iskoči neki podatak o "nameštenim" izborima u americi kad je Bajden pobedio.

sa opaskom

Можда је то имало неке везе са 500 адвоката које је Трампов тим имао на палуби у свакој свинг држави, спремних у сваком тренутку као секунданти
"Komentar na internetu" ti je izvor za temu?!
zar moderatori ne bi trebalo da budu oni koji će prvi da se pridržavaju pravila foruma?! :think:

"Komentar na internetu" ti je izvor za temu?!
zar moderatori ne bi trebalo da budu oni koji će prvi da se pridržavaju pravila foruma?! :think:
vas kandidat je puko. i sta sad, dokle cete da kmecite? usisajtte tu novu realnost u sebe, sta ste uzortirali? pa nece mnogo da boli:per:
u misiju rupu onda za komsijom, nema druge, jer da tema nije na mestu, pa ne bi mi neki uludo pisali na njoj

malo respekta, tema se vec razvila, a ti bi da je zatvaras

mi smo trampovci, MAGA, a vi ste porazena strana, koja ce sada da nam plati za sve, sve smo vas popisivali unzad godinama, ali ne bojte samo ce malo da vas zaboli dok vas budemo LUSTRIRALI, tamo od 2025
ahhhahahahhahahaa... zaboravio si -RCI :mrgreen:
kakve ja imam veze sa Trampom i Amerikom?
boli me .l. ko je pobedio na izborima tamo.

čemu stalno te podele? zašto se stalno ljudi svrstavaju dal' si za ove il' si za one?
jel' si EU il' za BRICS?
jel' si za NATO il' si za Rusiju?
Putin ili Zelenski?
partizan ili četnik?
Vučić ili Đilas?
itd. itd.

pun mi je .l. vas takvih koji bi stalno da ljude svrstavaju u dve kategorije! :rtfm:

sa opaskom

https://www.aa.com.tr/en/2024-us-pr...sees-highest-voter-turnout-since-1900/3384240

Демократкиње/е су 2020те 'гласале из фотеље' ... Па зар и у Србији није исто .. све и сви ми да промене 'на клик'

Статистика је јасна УСА Жене домаћице Азијаткиње Мексиканке и 'друге' старости преко 50 године

без школскога и половичном средњом

су изабрале Трампа

https://www.nbcwashington.com/decis...t-election-demographics-trump-harris/3762138/

Јасан је шифт ко СТВАРНО хоће да гледа КОМПЛЕТНУ статистику

Pricamo o drzavi koja je ubila svog Predsednika...
Ako je spremna da ubije svog Predsednika...sta joj je pokrasti izbore...

...

'држава' 'убила' 'председника'

Хајдемо овако

Војни картел није добио довољно пара па је зато смакнут узрок блокаде ...

potučeni du do nogu , Kamala nije mogla da izađe iz sobe dva dana , ni dan danas ne znaju šta ih je strefilo , izgubili su zbog manjka onih glasova na kojima su najviše računali
sve opštestvene zajednice koji su bili protiv Trampa na onim ukradenim izborima, sada du glasali za njega
u ovoj kampanji Tramp im je ponudio nešto konkretno
demokratoliberali su pričali sve okruglo pa na ćoše , a Kamala se usmerila na pitanje žena , samo jedan minorni deo koji muči američko društvo, totalni promašaj
ima još nešto oko analiza , ali u naj kraćim crtama to je to

Конкретно је Трамп понудио депортацију 'нових' емигранкиња/ата па су 'старе/и' емиграткиње/ти гласали за Републиканце уместо за Демократе

potučeni du do nogu , Kamala nije mogla da izađe iz sobe dva dana , ni dan danas ne znaju šta ih je strefilo , izgubili su zbog manjka onih glasova na kojima su najviše računali
sve opštestvene zajednice koji su bili protiv Trampa na onim ukradenim izborima, sada du glasali za njega
u ovoj kampanji Tramp im je ponudio nešto konkretno
demokratoliberali su pričali sve okruglo pa na ćoše , a Kamala se usmerila na pitanje žena , samo jedan minorni deo koji muči američko društvo, totalni promašaj
ima još nešto oko analiza , ali u naj kraćim crtama to je to

Све у свему Трамп зло на један начин ..... Камала зло на други начин ....

Демократе и Републиканци су зло за све нас

Уосталом Политика није смишњена да буде већини добро већ да мањина 'законски' 'влада'... акка има привилегије

ovo se slazemo, stvari su uvek slozenije, samo ako ne sedis na dve stolice

Европа је натерана да седне на УСА столицу и сада плаћа скупу енергетску цену за то

Три деценије УСА саботира Европску економију признао ти то или не

ahhhahahahhahahaa... zaboravio si -RCI :mrgreen:
kakve ja imam veze sa Trampom i Amerikom?
boli me .l. ko je pobedio na izborima tamo.

čemu stalno te podele? zašto se stalno ljudi svrstavaju dal' si za ove il' si za one?
jel' si EU il' za BRICS?
jel' si za NATO il' si za Rusiju?
Putin ili Zelenski?
partizan ili četnik?
Vučić ili Đilas?
itd. itd.

pun mi je .l. vas takvih koji bi stalno da ljude svrstavaju u dve kategorije! :rtfm:

Чудо.... па ти баш први баш све сврсташ тако у те поделе

ej video sam na drugoj temi sta postavljas i odakle inspiracija, bolje cuti

Холбрук и Хил.... Американци .. веома утицајни на просечни живот грађанства Србије

images

Европа је натерана да седне на УСА столицу и сада плаћа скупу енергетску цену за то
pa ko je naterao? imas temu o neokonsima, pa pisi na nju ako znas; ja sam postavljao volter net i

Thierry Meyssan-a​

Три деценије УСА саботира Европску економију признао ти то или не
sve ja to znam
Чудо.... па ти баш први баш све сврсташ тако у те поделе
jel ja sedim na dve stolice? svasta je canavaro nadrobio, u principu je u pravu, ali u pojedinostima gresi, mesa babe i zabe, pa tako i ti, samo niste jedini

Poslednja izmena:
Холбрук и Хил.... Американци .. веома утицајни на просечни живот грађанства Србије
na pogresnu adresu pises, pa cela srbija je isla hilu na poklonjenje sa patrijarhom, neki cak kazu da je hil aljekov tatko

a skrenuo sam ti paznju za onu karikaturu p--oustog trampa odakle ti ideja, nije ti to bilo lepo sto si postavio

obrnuto, muslimani u americi su svi glasali za trampa jer su svedoci da je bajden/haris rezim na strani izraelskog genocida nad palestincima, bez ikakvog resenja znaci do istrebljenja ovih; a isto su shvatili svi i pomaganje ukra da ide do njihovog istrebljenja, znaci samo se valja oruzje, zaradjuje mic, vojnoindustrijski kompleks, i to se naziva lazno "pomoc" kurti i murti

Hahahaha, pa da, zato je Tramp i izjavio da mi Izrael trebao daleko žešće uzvratiti.
:lol:

Tramp hoće da ima dobre odnose sa Rusijom jer je poslovan čovek. Vidi dobar bizunis. Bajden hoće, i upeo je, da pokupi sve što valja u Ukrajini a da oslabi Rusiju koliko može pa ako je dovoljno slaba da vidi šta će dalje. Prevario se. Rusija je, na njegovo iznenađenja, samo još više ojačala. Zato su ti koji su ga postavili odlučili da dignu ruke od cele priče i da puste Trampa da se dogovori sa Putinom tako da oboma bide dobro. Ukrajina je pukla u oba slučaja.
Rusija još više ojačala, da je Putin to bar znao ranije, sam bi sebi udario sankcije 🤡

Back