Ima razno raznih Jarčeva,...
Mahom i ovih koji ne mogu sastaviti lijepu, makar sa malo osoba, ono sličnih sebi ....
Mahom i ovih koji ne mogu sastaviti lijepu, makar sa malo osoba, ono sličnih sebi ....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ali su takve tri dana, cetvrti dan racunaj na svadju.
ne samo jarice...
npr ja se najbolje posvađam sa samom sobom.
ti si bar ''neki'' astrolog, znaš da generalizacija tipa ''jarice'' ne znači ništa.
Blizanac ili rak da bude pod njenom kontrolom. Zene jarcevi su slicne zenama strelcevima. Kod zena strelaca nisam naisao ni na jednu da nema potrebu da dominira u vezi, jarcica ima ali ih je malo.
- - - - - - - - - -
Znam ali takva tema. Mrzi me da idem gore, odmaram od astrologije.
Saturn u prvom ne razmeju drugu stranu, Sunce hoce da dominira.
Opet je bolje Sunce od Saturna, Saturn ima taj, nazovimo ga gen, da bude sam.

Kamael, odakle si učio TA (ako se ne varam)?
- - - - - - - - - -

Inače meni je čudno ovo slaganje Jarca i Bika... Ne kapiram to... Ok upadaju im u petu... ALi nekako Bik mi je flegma, Jarac mi se više slaže sa opterećenom Devicom.![]()
И Месец. Који је чак и гори од Сатурна и Сунца.sa u 1, potpisujem, često i so u 1... najteže osobe za partnerstva
- - - - - - - - - -
Inače meni je čudno ovo slaganje Jarca i Bika... Ne kapiram to... Ok upadaju im u petu... ALi nekako Bik mi je flegma, Jarac mi se više slaže sa opterećenom Devicom.![]()
Ma da, sve empatija za empatijom ....
Pogotovu ako imaju loš Mjesec pa im uloga nikako da legne ...eh....
- - - - - - - - - -
Ne znam sta je TA. Nisam rekao da se slazu bik i jarac, vec da muski bikovi a i ostali muski znaci imaju granice do kojih mogu da trpe jarceve. Ipak kroz licni primer imao sam daleko vise veza sa jarcicama i devicama nego sa svim drugim znacima zajedno. Od ova dva daleko vise devica nego zena jarcica. Mislim na prijateljske veze, za vezu su teske i jedne i druge.
Znas li zasto su skorpije i bikovi najjaci spoj? Jedan od razloga koji dovodi do jake veze, ne i jedini, je taj sto je bik jedini znak koji hoce, ume i moze da saslusa skorpiju i da je razume. Jarevi sa druge strane koriste tu trpeljivost bika.
u soku sam