Ko odgovara zeni jarcu?

Blizanac ili rak da bude pod njenom kontrolom. Zene jarcevi su slicne zenama strelcevima. Kod zena strelaca nisam naisao ni na jednu da nema potrebu da dominira u vezi, jarcica ima ali ih je malo.

- - - - - - - - - -

ne samo jarice...
npr ja se najbolje posvađam sa samom sobom.

ti si bar ''neki'' astrolog, znaš da generalizacija tipa ''jarice'' ne znači ništa.

Znam ali takva tema. Mrzi me da idem gore, odmaram od astrologije.

Blizanac ili rak da bude pod njenom kontrolom. Zene jarcevi su slicne zenama strelcevima. Kod zena strelaca nisam naisao ni na jednu da nema potrebu da dominira u vezi, jarcica ima ali ih je malo.

- - - - - - - - - -

Znam ali takva tema. Mrzi me da idem gore, odmaram od astrologije.

tako i ja povr odmaram i zabrazdim kao neki duduk... i onda sebi lupim šamar: ima li šta gore od generalizacija?

sa u 1, potpisujem, često i so u 1... najteže osobe za partnerstva

Saturn u prvom ne razmeju drugu stranu, Sunce hoce da dominira.

Opet je bolje Sunce od Saturna, Saturn ima taj, nazovimo ga gen, da bude sam.

- - - - - - - - - -

Zavisi i od druge strane, mi kao astrolozi smo u prednosti u odnosu na druge jer vidimo sta nas ceka, bar u grubim crtama. Nekad se mora popustiti, prilagoditi i razumeti ih za neke stvari.

Saturn u prvom ne razmeju drugu stranu, Sunce hoce da dominira.

Opet je bolje Sunce od Saturna, Saturn ima taj, nazovimo ga gen, da bude sam.

možda bi trebalo da se vratiš pravoj astrologiji.
znam da se nismo uvek slagali, ali si mi bio simpatičan i tvrdim da imaš neko znanje... iako si me često nervirao i išao na q.
ugl, čitala sam te... tako ošinutog

Kamael, odakle si učio TA (ako se ne varam)?

- - - - - - - - - -

Inače meni je čudno ovo slaganje Jarca i Bika... Ne kapiram to... Ok upadaju im u petu... ALi nekako Bik mi je flegma, Jarac mi se više slaže sa opterećenom Devicom. :zzima:

sa u 1, potpisujem, često i so u 1... najteže osobe za partnerstva
И Месец. Који је чак и гори од Сатурна и Сунца.
Сатурну дај моменте самоће, удовољи његовој дисциплини и бићеш награђен... мрвицама, Сунцу титрај по егу, учини га центром живота, говори о њему у суперлативу, не боцкај га тамо где је слаб и бићеш награђен обилно, али Месец... То су емоционалне осцилације, језиве промене расположења (агресија - депресија, у једном моменту логореја и дави све око себе, а у другом забије се ко пањина, ћути, мораш да му кљештима вадиш речи из уста), не знаш како ће се понашати, а по шкртости је раван Сатурну.

Mudrome daju dovoljno znakova za bijeg....u startu...i to dobra većina navedenih životinja.....

Dakle,...višak testosterona i histerije, pri čemu može biti ljekovito udaranje bokserske vreće ili ti slične aktivnosti....

Kamael, odakle si učio TA (ako se ne varam)?

- - - - - - - - - -

Inače meni je čudno ovo slaganje Jarca i Bika... Ne kapiram to... Ok upadaju im u petu... ALi nekako Bik mi je flegma, Jarac mi se više slaže sa opterećenom Devicom. :zzima:

Ne znam sta je TA. Nisam rekao da se slazu bik i jarac, vec da muski bikovi a i ostali muski znaci imaju granice do kojih mogu da trpe jarceve. Ipak kroz licni primer imao sam daleko vise veza sa jarcicama i devicama nego sa svim drugim znacima zajedno. Od ova dva daleko vise devica nego zena jarcica. Mislim na prijateljske veze, za vezu su teske i jedne i druge.

Znas li zasto su skorpije i bikovi najjaci spoj? Jedan od razloga koji dovodi do jake veze, ne i jedini, je taj sto je bik jedini znak koji hoce, ume i moze da saslusa skorpiju i da je razume. Jarevi sa druge strane koriste tu trpeljivost bika.

Škorpija i Bik su posesivni... Msm da je to velika adhezija kada se spoje...

Inače, moj Mars u Škorpiji ima odbojnost prema planetama u Biku, posebno kada neko ima Mars u Biku... Previše su mi banalni, isprazni.

Nisam to replicirala tebi... Ček' ti si Bik?

TA- tradicionalna astrologija, vidim da koristiš Ptolomejeva dostojanstva i ostalo.

Ne znam sta je TA. Nisam rekao da se slazu bik i jarac, vec da muski bikovi a i ostali muski znaci imaju granice do kojih mogu da trpe jarceve. Ipak kroz licni primer imao sam daleko vise veza sa jarcicama i devicama nego sa svim drugim znacima zajedno. Od ova dva daleko vise devica nego zena jarcica. Mislim na prijateljske veze, za vezu su teske i jedne i druge.

Znas li zasto su skorpije i bikovi najjaci spoj? Jedan od razloga koji dovodi do jake veze, ne i jedini, je taj sto je bik jedini znak koji hoce, ume i moze da saslusa skorpiju i da je razume. Jarevi sa druge strane koriste tu trpeljivost bika.
:eek: u soku sam z:mrgreen:

Back