Ко (ни) је qurva?

Zoroastar

Domaćin
Poruka
3.783
О томе ко је, а ко није qurva, причало се и писало откако је причања и писања.
Не мислим ни да ће ова тема дати коначни одговор. Поготово онај којим би сви били задовољни.

Али, ево нудим један који је бар нов:

Qurva је особа женског пола која ступа у интимне односе за неку вредност.
Та вредност може, али и не мора бити изражена у новцу.
Поента приче и дефиниције је да је разлог сваке интиме нешто вредно, важно, односно љубав према томе што је вредно, важно, а не љубав према стању љубави.
То (вредно) може бити и изглед, који и јесте најчешћи разлог за интимизацију.
Може да буде и вредан, допадљив став (код мушкарца).
Може и вредан статус.

Одмах да напоменем да слична дефиниција важи и за мушки пол, само су мушки мање интересантни за тему, јер су "слабији пол" (не рачунајући физички део) и друга ствар: лично немам спор ни са дефиницијом, ни са чињеницом да интимизација настаје по описаној основи.

Шта ви мислите?

Poslednja izmena:
Muškarac x broj = jerfra.
Žena x broj = qrva.

Kažu, tako je u Srbalja. E, sad, samo zavisi šta ti je 'broj'...

Да. Тако се то незванично сматра. А ако ћемо право и то је један у низу доказа да су мушки (за сада) слабији пол.
Напросто су устрашени од к.рви.
Што баш и није мушки, толики страх и спор:cool:

Да. Тако се то незванично сматра. А ако ћемо право и то је један у низу доказа да су мушки (за сада) слабији пол.
Напросто су устрашени од к.рви.
Што баш и није мушки, толики страх и спор:cool:

Čisto matematički, ako ti je broj nula, ispadaš nula...

E bas ti hvala. :)
Da znam sta mi je ciniti :D

Молим. Има на чему.

А ако збиља знаш шта ти је чинити, за очекивати је да одустанеш од драма и драматизација поводом мушко-женских односа, кад већ знаш како ствари стоје и зашто се заправо иде у интиму.;)

Молим. Има на чему.

А ако збиља знаш шта ти је чинити, за очекивати је да одустанеш од драма и драматизација поводом мушко-женских односа, кад већ знаш како ствари стоје и зашто се заправо иде у интиму.;)
Pa ne dramim ja :)

Back