Ko nema za porez neka proda stan!

NIkad nisi čula za lapot?z:mrgreen:

Nikad. I ne interesujeme sta je to.

Razocarala sam se u tebe kad mozes ovako da mislis o starim ljudima.

To cak nije ni "evropski", to je nevaspitano.

U Evropi deca ne teraju roditelje, ni babe i dede da prodaju stanove da bi njima bilo bolje i "pojedu" ono sto su stvarali njihovi roditelji.

To je beda, duhovna i kako god.

Nikad. I ne interesujeme sta je to.

Razocarala sam se u tebe kad mozes ovako da mislis o starim ljudima.

To cak nije ni "evropski", to je nevaspitano.

U Evropi deca ne teraju roditelje, ni babe i dede da prodaju stanove da bi njima bilo bolje i "pojedu" ono sto su stvarali njihovi roditelji.

To je beda, duhovna i kako god.

Mislim, ali ne o svima, naravno.

Tačno je da se posednik stana čija se vrednost meri stotinama hiljada evra ne može smatrati ugroženim – bez obzira da li je nasleđen ili “otkupljen” (odnosno stečen kao plen u opštoj pljački)!

Žrtvovao se za decu.
Kada se sve bolje pogleda “žrtvovanje za decu” je samo nametnuta zabluda!
Malo je takvih koji time mogu da se zaista pohvale!
Ko hoće da se uveri neka samo malo pažljivije pogleda oko sebe!
(Rođen sam 1943. pa je jasno za koga "navijam"!)

I da li ikome ko je sam zaista treba “trista kvadrata”?

Tačno je da se posednik stana čija se vrednost meri stotinama hiljada evra ne može smatrati ugroženim – bez obzira da li je nasleđen ili “otkupljen” (odnosno stečen kao plen u opštoj pljački)!

Kada se sve bolje pogleda “žrtvovanje za decu” je samo nametnuta zabluda!
Malo je takvih koji time mogu da se zaista pohvale!
Ko hoće da se uveri neka samo malo pažljivije pogleda oko sebe!
(Rođen sam 1943. pa je jasno za koga "navijam"!)

I da li ikome ko je sam zaista treba “trista kvadrata”?

Ne treba mu, naravno. A i termin "žrtvovanje" je malo prejak, jer je niko ne bi izbacio na ulicu, već bi dobila stan u istoj zgradi u kojoj i sin i unuka.

Potpuno se slažem sa povećanjem cena, ali samo za centralne gradske zone i Senjak i Dedinje. LIčno znam za primer babe koja živi u kući od 300(+300 potkrovlje+300 podrum) kvadrata u suvom centru grada, u Kondinoj (jedina kuća u Kondinoj), kad poplaća račune jede ono što joj komšije donesu. Mi smo joj nudili da srušimo to i podignemo zgradu u kojoj bi dobila garsonjeru za sebe i dvoiposoban stan za sina i snaju koji imaju ćerkicu, ali nije pristala. To su "uspomene", "sećanja", "stara gradnja" i slično. E pa, crkni od gladi onda.

.......pa ovo bi bila takva prevara da je to neopisivo .................................:(

Човек спроводи у пракси оно што је научио од Ђинђића...
Тако је својевремено и премијер говорио....
Родитељи да продају станове како би школовали своју децу...
или она....Пензионери да продају станове и плате струју...

Значи Јешић је алавији и немилосрднији према немоћнима него што сам мислио.

Прави Еврејин, злоставља и пљачка Гоје док му неко не дође главе.

Sikter, zilotiću. Kao što ti rekoh, neko ko ne zna koliko si jadan i bedan, može ozbiljno da shvati te tvoje "pretnje", pa ćeš se naći u većem problemu nego što možeš da podneseš. A možda bi ti to i voleo, pa da ta vaša gubava sekta dobije prvog "mučenika", a? z:mrgreen:

A shta ce babi stan na dedinju? Bolje da ga proda i proputuje svetom.

...........mozda je zivela tu od pre 2 svetskog rata ,premda imam neke kumove koji zive na dedinju od 1920 te ,nije fora samo u zoniranju vec je fora da stanovnik dedinja ili senjaka i vozdovca nema nishta kvalitetniji zivotni prostor od onog u mirijevu,chukarici ,nbg-u ,znachi naplacuje ti "nishta",ko je bio u inostranstvu zna kako izgledaju extra zone i stambene chetvrti bogatasha ,na dedinju za nepoznavaoce imate :nekoliko bolnica,bolnicu za bolest zavisnika(narkomane i alkoholichare),shkolu za decu sa posebnim potrebama ,nekoliko kasarni ,loshu i staru infrastrukturu,na nekim mestima nema kanalizacije ,4 velika fudbalska stadiona, nekoliko shkola ,televiziju pink ...................premda ovde ima puno "evropejaca" neka sa svim ovim spiskom odu u neku zapadnu zemlju ili ameriku i kazu da je to extra zona mislim da ce oni tamo da umru od smeha .............znachi kao i sve u ovoj zemlji jedna velika otimachina i lopovluk ,zakon jachega i sila ,mozda i gore od Slobe ............................:(

Lepo ja kazem, rat velikih svetskih sila koji je objavljen 90tih godina Balkanu jos nije zavrsen. Posto je balkan razjeban i osiromasen, strane banke su komotno usle na trziste sa zelenaskim kreditima. Sledeci korak je otimanje stanova :)

Ja sam vec namazao mascu kolac, cekam sledece izbore pa da posle jurim nekog demokratu da guzim :mrgreen:

Back