Ko neće da nosi masku, treba da potpiše da neće ni pomoć

Znači i Tramp je dobio koronu, a i žena mu Melanija. A odbijao je da nosi masku, čak i ismevao one koji je nose. Njegove pristalice uglavnom isto tako. Američkom predsedniku i Melaniji želim brzo ozdravljenje, a njegovim obožavaocima koji drve o tome kako nema korone i ne treba nam maska - da se opamete.
Korono udari me ,smejem ti se u facu ...vise brinem da li ce mi bojler proraditi kako treba ,nego za neke gluposti belosvetske :sad2:

Korono udari me ,smejem ti se u facu ...vise brinem da li ce mi bojler proraditi kako treba ,nego za neke gluposti belosvetske :sad2:
Vucic, Djokovic, Tramp, Dzonson, Tom Henks jel ostao jos neko da se upise u ...
Korona izgleda gadja samo elitu sto mi to smrdi na nesto, uopste nije cudno to sto su oni "zarazeni" a Putinova cerka glumi topovsko meso

Vucic, Djokovic, Tramp, Dzonson, Tom Henks jel ostao jos neko da se upise u ...
Korona izgleda gadja samo elitu sto mi to smrdi na nesto, uopste nije cudno to sto su oni "zarazeni" a Putinova cerka glumi topovsko meso
Kako samo elitu kad je zaraženo više miliona ljudi u celom svetu? Samo u SAD je više ljudi stradalo od toga za pola godine nego u vijetnamskom ratu za deceniju.
Hajde molim vas, ovde bi trebala da se vodi neka ozbiljna priča o tome, a za teorije zavere zna se gde im je mesto. Opet si promašio podforum. :mrgreen:

Kako samo elitu kad je zaraženo više miliona ljudi u celom svetu? Samo u SAD je više ljudi stradalo od toga za pola godine nego u vijetnamskom ratu za deceniju.
Hajde molim vas, ovde bi trebala da se vodi neka ozbiljna priča o tome, a za teorije zavere zna se gde im je mesto. Opet si promašio podforum. :mrgreen:

Vise tih miliona danas je 37 miliona, i to sam onih koji zive u nekoj
barem kvazi civilizaiji i mogu da se testiraju. Broj je zarazenih verovatno i 500
miliona, ali ti ljudi zive u Indiji, Pakistanu, Africi,nema tu testiranja, ali ni
prebojavanja umrlih.

Diskusije na globalno SR..e u koje smo upali svi komletno je izlisno.
Maske ili ne,spasavaj se ko meze.
Ako mislis da maska ce da te zastiti,noei je,ako ne,ne.Ili platì kaznu.
Ili oboli i mozda umri.
Tvoj izbor.
Dosta da tvojim izborom ne ubijes neduznog.
Samoubica da ali ne masovni ubica misliiiiim
Od najopasnijeg virusa se stitis tako sto stavis na sebe najobicniji komad tkanine koji ces posle baciti najnormalnije kao i svo drugo bezopasno djubre...

Sad malo sa uporedimo Italiju sa 60 miliona stanovnika,I Keniju sa 50.
U Italiji,civilizaciji,sanitarni system super,deset puta vise obolelih.
Mache moderatore,hoces da pricamo dalje ili da se
izvinis?
Izvinjacam sto skrenuh sa teme ali nepravdu ne mogu da istrpim
Srdacan pozdrav. :metla2:
Nece, samo ce pobeci kad vidi da je preterala

Sad malo sa uporedimo Italiju sa 60 miliona stanovnika,I Keniju sa 50.
U Italiji,civilizaciji,sanitarni system super,deset puta vise obolelih.
Mache moderatore,hoces da pricamo dalje ili da se
izvinis?
Izvinjacam sto skrenuh sa teme ali nepravdu ne mogu da istrpim
Srdacan pozdrav. :metla2:

Vidi, ja sam za razliku od tebe cak i u Keniji bila :Tsavo, Amboseli,
Masai Mara i to tako 4 nedelje.Toliko bede, obolelih od side ( 8% stanovnistva),
gladnih i bosih nigde nisam videla. a bila sam kojekuda.
Naravno da u Africi nema obolelih jer ih niko i ne testira, a i bas
nekoga briga sto su ljudi gladni i bolesni.

Back