gost 401905
Elita
- Poruka
- 19.065
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Korono udari me ,smejem ti se u facu ...vise brinem da li ce mi bojler proraditi kako treba ,nego za neke gluposti belosvetskeZnači i Tramp je dobio koronu, a i žena mu Melanija. A odbijao je da nosi masku, čak i ismevao one koji je nose. Njegove pristalice uglavnom isto tako. Američkom predsedniku i Melaniji želim brzo ozdravljenje, a njegovim obožavaocima koji drve o tome kako nema korone i ne treba nam maska - da se opamete.
Vucic, Djokovic, Tramp, Dzonson, Tom Henks jel ostao jos neko da se upise u ...Korono udari me ,smejem ti se u facu ...vise brinem da li ce mi bojler proraditi kako treba ,nego za neke gluposti belosvetske
I meni.Vucic, Djokovic, Tramp, Dzonson, Tom Henks jel ostao jos neko da se upise u ...
Korona izgleda gadja samo elitu sto mi to smrdi na nesto, uopste nije cudno to sto su oni "zarazeni" a Putinova cerka glumi topovsko meso
Proveravam ga ,radi ali sklopka izbacujeBojler redovno proveraj, a korone se čuvaj.
Kako samo elitu kad je zaraženo više miliona ljudi u celom svetu? Samo u SAD je više ljudi stradalo od toga za pola godine nego u vijetnamskom ratu za deceniju.Vucic, Djokovic, Tramp, Dzonson, Tom Henks jel ostao jos neko da se upise u ...
Korona izgleda gadja samo elitu sto mi to smrdi na nesto, uopste nije cudno to sto su oni "zarazeni" a Putinova cerka glumi topovsko meso
Kako samo elitu kad je zaraženo više miliona ljudi u celom svetu? Samo u SAD je više ljudi stradalo od toga za pola godine nego u vijetnamskom ratu za deceniju.
Hajde molim vas, ovde bi trebala da se vodi neka ozbiljna priča o tome, a za teorije zavere zna se gde im je mesto. Opet si promašio podforum.
Od najopasnijeg virusa se stitis tako sto stavis na sebe najobicniji komad tkanine koji ces posle baciti najnormalnije kao i svo drugo bezopasno djubre...Diskusije na globalno SR..e u koje smo upali svi komletno je izlisno.
Maske ili ne,spasavaj se ko meze.
Ako mislis da maska ce da te zastiti,noei je,ako ne,ne.Ili platì kaznu.
Ili oboli i mozda umri.
Tvoj izbor.
Dosta da tvojim izborom ne ubijes neduznog.
Samoubica da ali ne masovni ubica misliiiiim
Nece, samo ce pobeci kad vidi da je preteralaSad malo sa uporedimo Italiju sa 60 miliona stanovnika,I Keniju sa 50.
U Italiji,civilizaciji,sanitarni system super,deset puta vise obolelih.
Mache moderatore,hoces da pricamo dalje ili da se
izvinis?
Izvinjacam sto skrenuh sa teme ali nepravdu ne mogu da istrpim
Srdacan pozdrav.
Sad malo sa uporedimo Italiju sa 60 miliona stanovnika,I Keniju sa 50.
U Italiji,civilizaciji,sanitarni system super,deset puta vise obolelih.
Mache moderatore,hoces da pricamo dalje ili da se
izvinis?
Izvinjacam sto skrenuh sa teme ali nepravdu ne mogu da istrpim
Srdacan pozdrav.