Ko neće da nosi masku, treba da potpiše da neće ni pomoć

- Siguran sam da će neke posledice ostati. U kakvom stanju su mi pluća, plašim se i da saznam. A što se tiče maloumnika koji ne veruju u viruse, pozivam ih da prođu ono što sam prošao i prolazim. Svako ko poziva da se ne nose maske trebalo bi da bude uhapšen i oteran na robiju za organizovano širenje zaraze. Ne treba imati milosti - upozorio je Ivković.

Potrebno je naći stalno rešenje da se procenat pozitivnosti pusti na 0,1% i da konačno budemo bez umrlih svaki dan,maske pomažu koliko toliko ali ni to nije trajno rešenje.
Maske su klasična zaštita kod klasične kapljične infekcije, karakteristične za respiratorne viruse poput Gripa na primer.

Covid 19 nije klasičan virus, ne prenosi se kao klasičan virus i NE UBIJA KAO KLASIČAN VIRUS.

I vrapci su do sada to ukapirali za ovih 5 meseci !

A jesi li spreman na temperaturu od 40 C, jedno nedelju dana najmanje ?

Pod uslovom da te već petog dana ne zaustavi TROMB na tvom putu slobodoumnom ?
Uzdam se, osim u svoju pamet i načistanost, i u mišljenje ovih 1000 lekara, koji su kompetentniji i od mene i od tebe, a što su ustali protiv korone PLANdemije i profitabilnog Kriznog štaba.

Danas sam prvi put stavio masku na lice, jer sam bio na pretresnom ročištu u sudnici.I to na 5 minuta.I nikad više.

Uzdam se, osim u svoju pamet i načistanost, i u mišljenje ovih 1000 lekara, koji su kompetentniji i od mene i od tebe, a što su ustali protiv korone PLANdemije i profitabilnog Kriznog štaba.

Danas sam prvi put stavio masku na lice, jer sam bio na pretresnom ročištu u sudnici.I to na 5 minuta.I nikad više.

Provalio si kroz izlog neke ekskluzivne radnje za vreme ove pro NATO-vske halabuke ? Pa te navatali ?

Orginalan si kao ona devojka što je jarko želala da postane manekenka.
Ne ljuti se, samo zaključujem, pretres koji traje 5 minuta ?
Samo daš lične podatke i evidentiraju te, mislim snimak bezbednosne kamere je dovoljan .

Iskuliraj malo sinak, možda ti maska i spase život.
Ovo je tek početak žurke sa ovim HIBRIDOM Korone i HIV-a.
Još ćemo se mi sa njim ćerati budi siguran.
Ko ga je napravio, nije žalio materijal izgleda mi.

IMG_20200725_221748.jpg

#Nosite maske
#Budite odgovorni

Back