Scientist welder
Buduća legenda
- Poruka
- 40.147
Živ bio i ostao.I dalje si sarlatan.
Jel znaš šta je CT I MSCT.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Živ bio i ostao.I dalje si sarlatan.
Sarlatan.Živ bio i ostao.
Jel znaš šta je CT I MSCT.
A jesi li spreman na temperaturu od 40 C, jedno nedelju dana najmanje ?Neću masku, neću vakcinu, neću čip, neću da budem deo vašeg globalnog krda.
Od vas mi ništa ne treba. Neću ni 100 eura.
Maske su klasična zaštita kod klasične kapljične infekcije, karakteristične za respiratorne viruse poput Gripa na primer.Potrebno je naći stalno rešenje da se procenat pozitivnosti pusti na 0,1% i da konačno budemo bez umrlih svaki dan,maske pomažu koliko toliko ali ni to nije trajno rešenje.
Uzdam se, osim u svoju pamet i načistanost, i u mišljenje ovih 1000 lekara, koji su kompetentniji i od mene i od tebe, a što su ustali protiv korone PLANdemije i profitabilnog Kriznog štaba.A jesi li spreman na temperaturu od 40 C, jedno nedelju dana najmanje ?
Pod uslovom da te već petog dana ne zaustavi TROMB na tvom putu slobodoumnom ?
Uzdam se, osim u svoju pamet i načistanost, i u mišljenje ovih 1000 lekara, koji su kompetentniji i od mene i od tebe, a što su ustali protiv korone PLANdemije i profitabilnog Kriznog štaba.
Danas sam prvi put stavio masku na lice, jer sam bio na pretresnom ročištu u sudnici.I to na 5 minuta.I nikad više.
Orginalan si kao ona devojka što je jarko želala da postane manekenka.Provalio si kroz izlog neke ekskluzivne radnje za vreme ove pro NATO-vske halabuke ? Pa te navatali ?
Ne ljuti se, samo zaključujem, pretres koji traje 5 minuta ?Orginalan si kao ona devojka što je jarko želala da postane manekenka.
a ti si za globalizam - satanizam?#Nosite maske
#Držite fizičku distancu
#Budite odgovorni
"Ko nece da nosi masku ,treba da bude streljan " u prevodu tako zvuci.
Imam pametnija posla nego da se mlatim sa nekim glupim maskama i pravim sebi iritacije po kozi ,pogotovo sto su sada paklene vrucine oko 40 stepeni .
Zasto je muslimanima prihvatljivo da nose maske i stite se od virusa, a hriscanskim vernicima, pre svih Amerikancima, ali i nasim, je problem nosenje maske?
Vi "pametni" ste i problem u ovoj epidemiji.Imam pametnija posla nego da se mlatim sa nekim glupim maskama i pravim sebi iritacije po kozi ,pogotovo sto su sada paklene vrucine oko 40 stepeni .
Razumeo bih ovu izjavu, da nije 100x objasnjeno zasto se nose maske.Treba nositi masku i ako jasno piše da ne šitti ni od bilo koje bolesti pa ni od Covid-19.
Ni sam krizni štab ne zna da li će biti promil pada obolelih zbog maski.Razumeo bih ovu izjavu, da nije 100x objasnjeno zasto se nose maske.
Objasnjeno je zasto treba da se nose maske, a sta krizni stab zna ili ne zna, boli me uvo.Ni sam krizni štab ne zna da li će biti promil pada obolelih zbog maski.