Ko ne veruje u djavola, automatski mu vec pripada.......
Sta mislite o tome?
(imajte na umu da "verovati" nije uisto sto i "postovati")
Sta mislite o tome?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kastor:To bi znacilo da ateisti pripadaju djavolu?
Tražeći_ljubav:Kastor:To bi znacilo da ateisti pripadaju djavolu?
Svi oni koji ne poštuju Gospoda našega Isusa Hrista i Crkvu jedinu-Pravoslavnu... 8)
Kastor:Tražeći_ljubav:Kastor:To bi znacilo da ateisti pripadaju djavolu?
Svi oni koji ne poštuju Gospoda našega Isusa Hrista i Crkvu jedinu-Pravoslavnu... 8)
Cccc ako si pravi pravoslavni vernik,zasto se onda i ne ponasas tako?
He,he,siguran sam da cu ti u paklu biti sef!
Jos nesto,mislis da je dovoljno postovati nesto da bi zasluzio ulazak u Raj?
Ako se ponasas totalno suprotno onome cemu te tvoja religija uci a pri tom postujes svoju crkvu i svog Boga,mislis li da si mu blizi nego mi sto ne verujemo?
Ako nisam vernik to takodje ne znaci da ne postujem!
Ali postovanje necega me sigurno nece ucinti vernikom,iako sam na delu verovatno veci vernik od vas recitih!
Tražeći_ljubav:Kastor:Tražeći_ljubav:Kastor:To bi znacilo da ateisti pripadaju djavolu?
Cccc ako si pravi pravoslavni vernik,zasto se onda i ne ponasas tako?
He,he,siguran sam da cu ti u paklu biti sef!
Jos nesto,mislis da je dovoljno postovati nesto da bi zasluzio ulazak u Raj?
Ako se ponasas totalno suprotno onome cemu te tvoja religija uci a pri tom postujes svoju crkvu i svog Boga,mislis li da si mu blizi nego mi sto ne verujemo?
Ako nisam vernik to takodje ne znaci da ne postujem!
Ali postovanje necega me sigurno nece ucinti vernikom,iako sam na delu verovatno veci vernik od vas recitih!
Vidi se....![]()
Margott:i ovde vas dvojica...pu jeeee...
Margott:eeeee,hrishcanine jel te to bog uchio da se rugash?
Tražeći_ljubav:Margott:eeeee,hrishcanine jel te to bog uchio da se rugash?
Učio me da budem nemilosrdan prema satanskim propovjednicima, poput Urbata, tebe, Sizifa, Hayborna....![]()
Tražeći_ljubav:Margott:eeeee,hrishcanine jel te to bog uchio da se rugash?
Učio me da budem nemilosrdan prema satanskim propovjednicima, poput Urbata, tebe, Sizifa, Hayborna....![]()

Kastor:Tražeći_ljubav:Margott:eeeee,hrishcanine jel te to bog uchio da se rugash?
Moram i ovo da te pitam.
A u kojoj skoli te to ucise?
Mozda na faxu?![]()
Tražeći_ljubav:Kastor:Tražeći_ljubav:Margott:eeeee,hrishcanine jel te to bog uchio da se rugash?
Moram i ovo da te pitam.
Mozda na faxu?![]()
Svakome Božijem stvorenju Hristovi neprijatelji su i njegovi neprijatelji.... 8)

Kastor:Tražeći_ljubav:Kastor:Tražeći_ljubav:Margott:eeeee,hrishcanine jel te to bog uchio da se rugash?
Moram i ovo da te pitam.
Mozda na faxu?![]()
Svakome Božijem stvorenju Hristovi neprijatelji su i njegovi neprijatelji.... 8)
Ha,ha,ha...ha procitaj ovu tvoju glupost ponovo i molim te,sledeci put kad pocnes da lupas po tastaturi odlupaj nesto pametno inace cu umreti od smeha!
Ali ti mozda bas to i hoces posto si ti Boziji ratnik ha,ha,ha....
A moram i ovo da te pitam,po tebi samo Hriscane je stvorio Bog?A ostale ljude na ovoj planeti,ko njih stvori?
Ko stvori sve one milione ljudi koji su ziveli pre Hrista?![]()
![]()
![]()
Tražeći_ljubav:Kastor:Tražeći_ljubav:Kastor:Tražeći_ljubav:Margott:eeeee,hrishcanine jel te to bog uchio da se rugash?
Moram i ovo da te pitam.
Mozda na faxu?![]()
Ha,ha,ha...ha procitaj ovu tvoju glupost ponovo i molim te,sledeci put kad pocnes da lupas po tastaturi odlupaj nesto pametno inace cu umreti od smeha!
A moram i ovo da te pitam,po tebi samo Hriscane je stvorio Bog?A ostale ljude na ovoj planeti,ko njih stvori?
![]()
![]()
Pošto NISU znali za pravu vjeru HRIST je Velike Subote sišao u pakao i izvukao sve pravednike koji su vodili uzoran život,ali im prava vjera nije bila data....Nakon toga nema više opravdanja....Ili si Božiji ili Satanin....![]()
Tražeći_ljubav:Kastor:Tražeći_ljubav:Kastor:Tražeći_ljubav:Margott:eeeee,hrishcanine jel te to bog uchio da se rugash?
Moram i ovo da te pitam.
Mozda na faxu?![]()
![]()
![]()
Pošto NISU znali za pravu vjeru HRIST je Velike Subote sišao u pakao i izvukao sve pravednike koji su vodili uzoran život,ali im prava vjera nije bila data....Nakon toga nema više opravdanja....Ili si Božiji ili Satanin....![]()
Kastor:Tražeći_ljubav:Kastor:Tražeći_ljubav:Kastor:Tražeći_ljubav:Margott:eeeee,hrishcanine jel te to bog uchio da se rugash?
Moram i ovo da te pitam.
Mozda na faxu?![]()
![]()
![]()
A zbog cega su ti pravednici koji su vodili uzoran zivot uopste i zavrsili u paklu!?
Nesto se tu ne slaze...!? :wink:
8) shala... kliford:Ko ne veruje u djavola, automatski mu vec pripada.......
Sta mislite o tome?
cool... Znaci onih sest milijardi i kusur koji pripadaju drugim religijama ili ni jednoj ce u pakao?!Tražeći_ljubav:Kastor:To bi znacilo da ateisti pripadaju djavolu?
Truman:Znaci onih sest milijardi i kusur koji pripadaju drugim religijama ili ni jednoj ce u pakao?!Tražeći_ljubav:Kastor:To bi znacilo da ateisti pripadaju djavolu?
Tražeći_ljubav:Truman:Znaci onih sest milijardi i kusur koji pripadaju drugim religijama ili ni jednoj ce u pakao?!Tražeći_ljubav:Kastor:To bi znacilo da ateisti pripadaju djavolu?
Neće samo oni, već i oni pravoslavni koji ne vode život dostojan pravoga hrišćanina.... 8)