КО НЕ ПЛАЋА КОМУНАЛИЈЕ БЛОКИРАЋЕ МУ ПЛАТУ!

tomcat318

Ističe se
Banovan
Poruka
2.412
ДРЖАВНИ УДАР НА ПРИМАЊА НЕПЛАТИША

Скидање дела плате грађанима који си нагомилали дугове за порез на имовину, локалне комуналне таксе и накнаду за уређење градског грађевинског земљишта, што градска управа најављује од следеће године, код нас је преседан али је у свету уобичајен поступак.

До сада се обвезницима због неизмирених пореских и рачуна за комуналије углавном претило одузимањем, односно запленом имовине.
Грађанима и фирмама су, овог пута, остале две недеље да главницу дуга на име пореских обавеза из минулих година плате без камате. Ако то не учине, од 1. јануара неће им бити плењена имовина него ће фирмама бити блокирани рачуни, а грађанима ће на одређени део примања ставити административну забрану.
У том случају плаћаће целокупан дуг укључујући и камату.

Извор:

http://www.politika.rs/rubrike/Beograd/Ko-ne-placa-komunalije-blokirace-mu-platu.sr.html

Радне акције су биле ретроградне, сада ће имати акције рада. То је напредно.
А можда се уради и девети километар аутопута...

Zatvorenici i nezaposleni da budu udarna snaga razvoja Srbije. Ionako im se uslovi zivota skoro ni ne razlikuju.

Свашта.
Па не плаћа онај који нема плату, шта ће њему да блокирају, ваздух?

To bas i nije tacno.

Prosecan Srbin gleda samo svoje dpe, tako da ga bas zabole za drzavu, i gleda da je zajebe gde god moze, nevezano sa tim da li ima ili nema platu. Zakljucak- prosecan Srbin je sebicno i glupo govedo.

Tako da je ova ideja fantasticna, ali mi zvuci previse dobro da bi bila istinita, jer nisam navikao da politicari u Srbiji imaju dobre ideje.

До сада се обвезницима због неизмирених пореских и рачуна за комуналије углавном претило одузимањем, односно запленом имовине.

грађанима и фирмама су, овог пута, остале две недеље да главницу дуга на име пореских обавеза из минулих година плате без камате

Ovo uopste nije istina za otpis kamate za porez.

Moja prijateljica je placala porez sa zakasnjenjem ali su sve glavnice placene, kamata uopste nije otpisana,
a kad je odnela racune rekli su joj da kamate iz preth. god. racunaju kao glavnicu.

Vrhunski bezobrazluk i nemar drzave za stanovnistvo!

Sto kaze Toma sinoc, sleduju nemiri i vanredni izbori, nema treceg. Bolje i Toma cak nego ovi na vlasti koji su duzni da stite gradjane od siromastva, a ne da ljudi pocnu da padaju po ulicama od gladi ili da vrse samoubistva!

A da bar ne znam kakav nerad vlada po komunalnim preduzecima!

Била је тема о дуговањима државе, сада причамо о дуговањима поданика. Мислим...стварно....

Mislim..stvarno..
Ako moram da ti crtam - drzava treba valjda da bude primer svojim gradjanima, ne moze drzava koja ne neodgovorna i duzna
da trazi od gradjana da budu odgovorni, posebno kad dobar deo jedva spaja kraj s' krajem.

Vrhunski bezobrazluk i nemar drzave za stanovnistvo!

Sto kaze Toma sinoc, sleduju nemiri i vanredni izbori, nema treceg. Bolje i Toma cak nego ovi na vlasti koji su duzni da stite gradjane od siromastva, a ne da ljudi pocnu da padaju po ulicama od gladi ili da vrse samoubistva!

A da bar ne znam kakav nerad vlada po komunalnim preduzecima!

A da ne zaboravimo i da su radikali takodje pre neki dan usli u komunalna preduzeca, dal bese u Beogradu :D

I opet ce krdo da izadje da glasa. Ako, ako

Pa kako vi mislite da zivite u civilizaciji, a da ne placate struju, vodu, djubre...?

Drzava je duzna jer pare koje ima trosi da bi poplacala sve one plate i penzije, pa nema para za bilo sta drugo.

Pa nece moci na silu da pune budzet kad ljudi nemaju!

A da ne zaboravimo i da su radikali takodje pre neki dan usli u komunalna preduzeca, dal bese u Beogradu :D

I opet ce krdo da izadje da glasa. Ako, ako

Nije bitno ko je, samo zaposljavaju svoje i nista ne rade. Pricam o principu!

To bas i nije tacno.

Prosecan Srbin gleda samo svoje dpe, tako da ga bas zabole za drzavu, i gleda da je zajebe gde god moze, nevezano sa tim da li ima ili nema platu. Zakljucak- prosecan Srbin je sebicno i glupo govedo.

Tako da je ova ideja fantasticna, ali mi zvuci previse dobro da bi bila istinita, jer nisam navikao da politicari u Srbiji imaju dobre ideje.

О, добар дан, просечни Србине....

Pa kako vi mislite da zivite u civilizaciji, a da ne placate struju, vodu, djubre...?

Drzava je duzna jer pare koje ima trosi da bi poplacala sve one plate i penzije, pa nema para za bilo sta drugo.

Ovo je daleko od civilizacije, a mislimo da zivimo kao i ti 90-ih kada su te demokrate pozivale na gradjansku neposlusnost i to ove koje bi sada prinudno da naplacuju.

Back