Ko nam teroriše decu?!

Šta vlast radi s ljudima. c c c c c c c c c...
Nisam rasista nego realista.
Zaboravio si da uhapsiš Cigane koji su terorisali dečaka...

А свим силеџијамабез обзир на расу који имају испод 14 година ћу да одвалим по дваес пет по голом дупету и да похапсим родитеље на по месеце дана прво тате па онда маме да скупуљају ђубре по улицама
 
 KRUŠEVAC  - Protiv dvojice muškaraca romske nacionalnosti podneta je krivična prijava zbog  sumnje da su maloletnicu navodili na prosjačenje i prostituciju u Austriji, a njeni roditelji  osumnjičeni su da su dopustili da ona bude u  vanbračnoj zajednici, saopštila je danas  kruševačka policija.  Imer N. (27)  i Dragan V. (47) , obojica iz  Aleksandrovca, osumnjičeni su za trgovinu  ljudima, a roditelji maloletne N.A.(14) , Dragan  A. (36)  i Lidija A. (32) , oboje iz Kruševca,  osumnjičeni su za omogućavanje izvršavanja  krivičnog dela vanbračna zajednica sa  maloletnikom.  Policija je navela da je Imer N. u saradnji sa  Draganom V. radi sticanja imovinske koristi  maloletnu N.A. u aprilu i maju ilegalno prebacio  u Austriju i naveo na prosjačenje i prostituciju,  dok je u avgustu sa njom zasnovao vanbračnu  zajednicu, uz saglasnost njenih roditelja.
(Izvor:Novosti)
 
Šta vlast radi s ljudima. c c c c c c c c c...
Nisam rasista nego realista.
Zaboravio si da uhapsiš Cigane koji su terorisali dečaka...

Све треба похапсити и повешати на Теразијама, а ганце амнестирати и аболирати од сваке
одговорности.......они ће и овако једног дана да одлете у небо....
:mrgreen:
 
Nasilje nad decakom je grozno, krivce treba najstroze kazniti i pozvati na odgovornost i same njihove roditelje. Samo nemojmo mesati ovo zversko NASILJE kao takvo ( vredno svake osude) sa pripisivanjem tog nasilja CELOM romskom narodu. Maltretirani decak i njegovi roditelji imaju sve moje razumevanje.....necu sada da navedem zlocine, krivicna dela ili dogadjaje iz svakodnevne hronike koju vrse drugi (neromi) ali se ne demoniziraju na nacionalnoj osnovi. Normalno na slabije "cigane" koji mozda i ne znaju citati i pisati najlakse je se istresati i pripisivati kolektivnu odgovornost za sve nase probleme i nasilje.
 

Back
Top