Ko nam teroriše decu?!

pa tacno se zna zasto su NVO placene,....za ovakve slucajeve nisu...
Naravno,ali ako su ovakvi slucajevi ucestali,
nasilje medju decom,maloletnicima,u skoli,............
ponavljam,bez obzira na nacionalnost,
neko bi ipak trebao da reaguje,
ako ne NVO,onda zna se ko,
neko iz vladajuce garniture,...........
ali sta ja pricam,......
znamo zasto su i oni placeni,
a ni oni nisu za to:roll:

Roditelji ovog maltretiranog deteta treba da posete dečake koji su ga maltretirali i propuste ih kroz šake. Ne kažem da treba da ih ubiju od batina ali ako ne dobiju vaspitnu mogu samo da budu još gori. I ovo uopšte nema nacionalni predznak ako mene pitate - niti su krivci gori jer su Romi niti ih zato treba žaliti pa tolerisati ovako nešto. Par ćuški i neće više a ne bi bilo naodmet da se i roditelji uvedu u red.

Ovo je prošlo tek tako.Nijedna NVO za zaštitu dečijih prava nije reagovala.Evo ko su napadači ovog dečaka.
hro-decak.jpg

Roditelji V. . i G. . sa sinom
   BOR - Već nekoliko dana unazad, G. Đ. (35) iz Bora, i njegovu suprugu V. Đ. (31), koji žive u ovdašnjem naselju Staro selište, more crne misli. A, sve je počelo pred sam početak školske godine kada su trojica dečaka romske nacionalnosti, starosti od 12 do 13 godina, na obližnjem igralištu presreli njihovog osmogodišnjeg sina, pretukli ga i naterali da - popije mokraću! - Sin mi je dotrčao u kuću uplakan - priča dečakova majka. - Između dva jecaja mi je jedva ispričao šta mu se desilo. Trojica dečaka romske nacionalnosti, koji žive u komšiluku, su bez ikakvog razloga prišli mom sinu, a jedan od njih mu je pružio plastičnu flašu i rekao mu da popije jer je unutra sok. Međutim, dečak je video da se napasnik pre toga izmokrio u flašu i odbio je da pije. Onda je usledila pretnja: - Prebiću te ako ne popiješ - kazao je taj dečak mom sinu, nastavlja majka. - Onda su druga dvojica mog sina uhvatili za ruke, dok mu je treći nabio flašu u usta. Moje dete je plakalo, dok su se napasnici smejali i sipali mu mokraću u usta. U jednom trenutku, sin V. Đ. je uspeo da se otrgne i pojuri ka kući. Tu je jedva ispričao majci šta se desilo, a ona je odmah pozvala policiju, čije su patrole brzo izašle na lice mesta. Napasnike nisu pronašli jer su oni u međuvremenu pobegli.
http://www.novosti.rs/code/navigate... koja zastrašuje&kword_add=bor, napad na dete

E,pa sad.
Samo zato sto su Cigani ili Romi treba po kratkom postupku.
Pa ni druga deca druge nacionalnosti nista nisu bolja.
Takva sranja se desavaju u svakom gradu i svakom mestu.
Klinci su danas ne podnosljivi i jos kako znaju svoja prava.

BOR - Već nekoliko dana unazad, G. Đ. (35) iz Bora, i njegovu suprugu V. Đ. (31), koji žive u ovdašnjem naselju Staro selište, more crne misli. A, sve je počelo pred sam početak školske godine kada su trojica dečaka romske nacionalnosti, starosti od 12 do 13 godina, na obližnjem igralištu presreli njihovog osmogodišnjeg sina, pretukli ga i naterali da - popije mokraću!

Да се којим случајем десило да су дечаци Срби, натерали циганско дете да попије мокраћу, најмање месец
дана би о том случају трубиле НВО и редовно би се барем наредних година позивале и на тај случај, овако ником
ништа, један медиј је пренео вест и крај приче.
Родитељи злостављаног дечака морају да узму ствари у своје руке и да дигну жестоку халабуку, ако желе да
заштите своје дете.

Па ово је ДЕКАДА РОМА. А Србија као демократска држава мора пратити светске трендове.
А сад озбиљно.
И моји синови као мали имали су сличних проблем, чак су им ограничили и кретање.
Неколико пута сам ишао у њихово насеље, молио и њих и родитеље, да ми не дирају децу. Али све без ефекта. Док једног дана, била ми је слава, чекам госте
а деца долазе испребијана, уплакана.
Зграбим пиштољ за који имам дозволу и још нека приручна средства:per:
и зајурим се аутом директ у насеље. Они сви тамо. Чуди ме да тај дан нису радили:per:, почеше да ме опкољавају, док нисам извадио приручно средство.
Рекао сам им да погледају ЦИГАНИ ЛЕТЕ У НЕБО ако ми деца још једном дођу уплакана.....
И од онда мир. Постали смо добре комшије:per: редовно ми се јављају
а у међувремену и клинци су ми порасли.
ЗАКЉУЧЉК
Са њима само педагошке методе.:per:

Kod mene u kraju napr. ja sam dolazio u situaciju da branim rome od raznoraznih nazi klinaca.......kod nas ih ima par porodica i nisu takvi.

Verska tolerancija opet iskače u prvi plan na Politici... Bravo, bravo... :udriglavu:

Smaras,idi radi nesto.

Чекај да се намноже у довољном броју.....пресешће ти доброчинство.
Знаш како се каже, храни куче да те уједе.

Pa nadam se da nece biti tako,a u svakom slucaju meni sigurno ne mogu niti ce moci ista,ne samo oni nego bilo ko,e sada da na neku nejach nasrnu moguce,ali nisam do sada vidjao takvih primera :think:

Не мико ја сам озбиљан али сасвим кад милиција почне да хапси
силеџије неће бити таквих проблема

Ako se ovim tempom nastavi nasilje među decom u školi ja ne znam ko će pametan uopšte decu i da šalje u školu,
Treba lepo da metnu plakat na ulazna vrata od škole sa natpisom; ULAZITE NA SOPSTVENI RIZIK!

E to je to.Sve nišanske sprave su naštelovane protiv Srba,za nišanom sede NVO,municiju im obezbedjuju antisrpski mediji,a hrani ih vlast koju je birao Srpski narod!!!
Pa bolje da smo pucali sebi ili njima u glavu,bilo bi časnije,ovako,biće još dosta ciganskih fekalija koje će naša deca morati da progutaju da bi naši političari ušli u jebanu EU!!!

Нашу децу треба да припремимо за живот, ментално и физички, такав какав је данас, а не да им причамо бајке
о правима ових или оних "угрожених" скупина.

Svi koji se zalazu za pozitivnu diskriminaciju Roma neka lepo posade pored svoje kuce divlje romsko naselje pa da vide sta je zivot u raju. Njima niko nista ne moze.Djubre na sve strane...muziku pustaju do kasno u noc i maltretiraju sve okolo..nesigurnost na ulici i kod kuce..Jadni su ljudi koji ovo trpe..

Svi znaju da cupaju sahtove..seku opticke kablove..na Novom groblju su pokrali kovane gvozdene ograde i bronzane biste umetnicke vrednosti..izazivaju milionske stete,ali niko ne reaguje.Voze sklepane..neispravne "pobesnele Maxove" po ulici ili guraju kolica bez obzira sto ugrozavaju saobracaj.Njih niko ne kontrolise,ali nekog jadnika ce da oderu sto nije vezao pojas.

O teroru manjine nad vecinom ne sme ni da se pisne..I tako ce da ide dok narodu ne pukne film..A,onda kad se desi nesto lose...tada ce se oglasiti NVO..Punim kapacitetom :thumbdown:

Aj,ne lupetaj.
Sta sad hoces da im se stave zute trake oko ruke i da budu obelezeni.
Ne preteruj,ovo je 21 vek.

To ti radis,ne ja.
To ti hoces,posto si sama izjavila da razlikujes ljude po inteligenciji,a na srecu malo je vas koji hoce da zabranjuju ulazak u skole odredjenim nacijama.........i psima :roll:
Kakve veze ima koji je vek?........najgluplja moguca mantra poput onih zenskih o fudbalerima koji samo trce za loptom.

Back