andjelijaa
Veoma poznat
- Poruka
- 14.831
hahah sve sam stigla osim kose! ovo poslednje necu ni da komentarisemPa onda da sredis nokte,pa kosu,pa piling,pa malo net,pa fon trac partija,klopa,snoskica nije ni pod stavkom
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hahah sve sam stigla osim kose! ovo poslednje necu ni da komentarisemPa onda da sredis nokte,pa kosu,pa piling,pa malo net,pa fon trac partija,klopa,snoskica nije ni pod stavkom
Kad pridjes nekoj ribi uvek je ne,nego moras fore i fazone nadjebavanja da koristis ,nikako ljubazno ne prolazi iako zele nece pristati,ali tako je samo s nasim ego manijacima,normalnoj zeni kazes aj lajk ju wona fak i ako hoce hoce a uglavnom nema foliranja
Za pravu se ribu nikad nisam trudioАпстиненција илити нехебица није само ствар пражњења јер да је тако маструбација би увек била довољна, а на дуже стазе дефинитивно није довољна јер она не нуди цео пакет потребан нашем егу и бићу па због тога чак може да буде и штетна психолошки јер то је као да сваки дан једете исти оброк - у једном моменту ће вам захвалити неки витамин, минерал у телу и биће проблема . Тек присан контакт са особом супротног пола где су укључена сва чула може да доведе до истинског олакшања. Неки древни бизнисмени су одавно схватили то па један од најстаријих заната постоји и данас.
Ретке су особе које могу да буду потпуно функционалне и да им не трпи самоппоуздање и психа, а да на дуже стазе немају интимне односе.
Јел си и на овај свет дошао тако што си замолио милијарде осталих да се склоне да ти прођеш ? Без труда и облетања нема ништа. За жену мушкарац мора да се потруди, ни мени није то баш право али је тако, то је закон неписан, а неписани закони су најјачи
Ne znam kako znaš, ali odgovor je tačan.Ne znam dal da se nasmejem, al znam da je tačno
verujem ti na rečNe znam kako znaš, ali odgovor je tačan.
Uh... Prilično nezgodno pitanje.. ne bi mogao da dam odgovorKo može duže da apstinira od seksa, žene ili muškarci?
Hmm.. kakvi problemi mogu da budu od seksa.. ne razumemEto, pu prva Ovo ko na kvizu
žensko i mogu bez sexa. Od sexa samo problemi. Tako na to gledam.
kazu da oni koji prazne jaja svakodnevno, nema sanse da nakace neki karcinom tih organa dole.Negativno utiče i na fizičkio zdravlje
u nogamaHmm.. kakvi problemi mogu da budu od seksa.. ne razumem
U pravu si mada neke ovde bogami i ruke bole..u nogama
Ako ne razumeš, imao si sreću da žena ne manipuliše sexom ili da nađeš normalnu žensku.Hmm.. kakvi problemi mogu da budu od seksa.. ne razumem
Mislim žene. Kada se mi zainatimo to može da traje...Ko može duže da apstinira od seksa, žene ili muškarci?