Ko može da vidi i čita privatne poruke

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne nađoh ovu temu pa bih pitao.
Ja sam putem PP možda samo 5-6 poruka razmenio do sada.
Zanima me ko može da čita privatne poruke?
Admini, supermodovi, modovi ?
Hvala unapred na ISKRENOM odgovoru.
Ako postoji mogucnost da mozes svakom da posaljes poruku ovde bez obzira sto su kao zatvorili pp, a da nisi mod ili sta vec onda sto bih verovao da neko ne moze da pristupi i pp-u ?

Hvala, bratski moji na odgovorima ali čekam Taba ili Ivana ili Ninu 🥰 da mi odgovore.
Upade smajli slučajno al neću da ga brišem
I ovde AI primenjen..čita i emocije..užas
😜
PS Ma ne znam ko i šta niti se na lažno uvlačim, nabacujem itd.
Samo volimo isti humor i viceve. Ne mogu da lajkujem svaki njen vic i slike itd, koji mi se svide..Ne bi zaspala nikad
Ajd 🥃 meni opet lepo počeo dan..Brent oil samo raste..talasi, kišurina, jugo puva
Preživeću 🥃x🥃

Poslednja izmena:
Ne znam kakav odgovor očekuješ od administracije ali lakše je izguglati i proveriti ali odgovor je DA.
Od foruma do foruma, negde je lakše negde teže to učiniti.
Za neke forume tj software su i pisane skripte, modovi da to može da se učini jako lako.

Svako ko se ikada igrao i instalirao forume da vidi kako to radi, video je i da je to moguće.

Ne znam kakav odgovor očekuješ od administracije ali lakše je izguglati i proveriti ali odgovor je DA.
Za neke forume tj software su i pisane skripte, modovi da to može da se učini jako lako.

Svako ko se ikada igrao i instalirao forume da vidi kako to radi, video je i da je to moguće.
volim ove teorije zavera :D

Nije teorija, pričam iz iskustva.
Za phpBB je postojao mod za to još pre 10+ godina.
A i šta je problem čitati mySQL bazu?! Komplikovano je ali je moguće.
pod 1 ovo nije phpbb forum... postojala je skripta i za VB pa smo zato izmedju ostalog i sa njega otisli......softwerski je zasticen ulaz u privatne poruke i adminima bas da bi se odrzala privatnost podataka.
pod 2..da li si ikad otpakivao SQL bazu?
to niko ne bi radio..sulud posao..mislis da je tamo poredjano kao na forumu, tipa, kliknes na tvoj nick i izlistaju se poruke... dobijas hrpu ali hrpu podataka bez reda
to je sulud posao koji niko ziv ne bi radio.
a da ne pricamo kolika je krstaricina baza sa 48 miliona poruka i to javnih bez privatnih... sa njima bar jos toliko..... to cak fizicki i da hoces ne mozes da uradis... ti bi listao 100 miliona poruka??? :eek:
pod 3..a koga briga sta ko pise...
i pod 4..prvi ja ne bih pisao svasta u pp-ovima da moze da se vidi .. odavno bi me ivan razalovao da moze da procita :kez:

Poslednja izmena:
Znam da nije phpBB.
Znam da je bio nekada, znam da je bio vBulletin, znam i koji je sada.
Za SQL bazu video sam šta je i teoretski je moguće da to neko želi.

Ja sam želim da kažem da je moguće.
A software kao i svaki drugi, kada neko nešto želi ali ne vidim koji bi bio interes administracije za to?!

Plaše se ljudi za DŽ ko da ko zna šta kriju.

Ja sam relativno neiskusan na Krsti..Za razne forume znam i već sam od 99te na Netu.
Lepo mi je ovde i ne idem kojekude nigde.
Zato vas možda i previše smaram..sorry
Upadao sa linuksa u win..pre 20god..znam da je sve moguće
Nego sam stvarno samo pitao ko ima zvanično i "LEGALNO" pravo da čita PP
🍻

pod 1 ovo nije phpbb forum... postojala je skripta i za VB pa smo zato izmedju ostalog i sa njega otisli......softwerski je zasticen ulaz u privatne poruke i adminima bas da bi se odrzala privatnost podataka.
to niko ne bi radio..sulud posao..mislis da je tamo poredjano kao na forumu, tipa, kliknes na tvoj nick i izlistaju se poruke... dobijas hrpu ali hrpu podataka bez reda
a da ne pricamo kolika je krstaricina baza sa 48 miliona poruka i to javnih bez privatnih... sa njima bar jos toliko..... to cak fizicki i da hoces ne mozes da uradis... ti bi listao 100 miliona poruka??? :eek:
i pod 4..prvi ja ne bih pisao svasta u pp-ovima da moze da se vidi .. odavno bi me ivan razalovao da moze da procita :kez:
Baratas ti lepo ovim stvarima. Ja mislio ti ovde sto si prvi kupio Atari u naselju 🤣

Hvala na razumljivom i potpunom odgovoru

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back