Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zxy;bt218316:Pa jeste zato i je i vole
mal malo pa je neko štrbne
ne mož se odbrani bre
domaćina sve manje
a "gosti " ..na sve strane
![]()
123loncar;bt218320:...često sam se svoj svojoj gluposti i najvnosti pitao / kao i mnogi premudri pre mene - a nažalost ovo pitanje ostaće i mnogim premudrim posle mene / , dakle pitah se u čime je domovina /rotna gruda ; majčica država ; rođina / zaslužila da je radnička i nadničarska sirotinja bezpoštedno ćutke voli i za nju se žrtvuje do groba , do samouništenja ... dakle šta to njima ta maćuška daje pa oni i ginu za nju... gledam popove , učitelje, oficire, žandare, sudije , političare, kriminalce i ubice - dakle, decenijama gledam ove kako je prema njima ta rođina izdašna / bogato izdašna / a oni je prodaju izdaju i odbacuju ko trulu šljivu ; a ova radničko nadničarska gologuzija praznih džepova , prljava i bolesna -- mal , mal u pogibiju zbog nje ... zaista , imali međ vama nekog ko može ovo da mi kaže , onako istinito : mogu li radnici , nadničari i seljaci da imaju domovinu koja će se sa puno ljubavi i naklonosti starati o njima ; koja će biti patriotski zadojena / mislim na državu / prema tom svetu radnika, nadničara i seljaka , kako prema njima tako i prema njihovim potomcima !?
Pa jel vidiš Lončar ovaj svet kakav je123loncar;bt218320:...često sam se svoj svojoj gluposti i najvnosti pitao / kao i mnogi premudri pre mene - a nažalost ovo pitanje ostaće i mnogim premudrim posle mene / , dakle pitah se u čime je domovina /rotna gruda ; majčica država ; rođina / zaslužila da je radnička i nadničarska sirotinja bezpoštedno ćutke voli i za nju se žrtvuje do groba , do samouništenja ... dakle šta to njima ta maćuška daje pa oni i ginu za nju... gledam popove , učitelje, oficire, žandare, sudije , političare, kriminalce i ubice - dakle, decenijama gledam ove kako je prema njima ta rođina izdašna / bogato izdašna / a oni je prodaju izdaju i odbacuju ko trulu šljivu ; a ova radničko nadničarska gologuzija praznih džepova , prljava i bolesna -- mal , mal u pogibiju zbog nje ... zaista , imali međ vama nekog ko može ovo da mi kaže , onako istinito : mogu li radnici , nadničari i seljaci da imaju domovinu koja će se sa puno ljubavi i naklonosti starati o njima ; koja će biti patriotski zadojena / mislim na državu / prema tom svetu radnika, nadničara i seljaka , kako prema njima tako i prema njihovim potomcima !?
zxy;bt218325:Pa jel vidiš Lončar ovaj svet kakav je
gde ti tu vidiš neke pravde ...pa tako je i ovde
doduše nešto malo gore ..mnogo bre ovde strane fukare
zajašilo odavno pa ne zna da sjaše
a namnožilo se i domaće
pa sad sirota rodina ne zna sa tim šta će![]()
Bilo je Lončar bilo123loncar;bt218327:..pa šta ih onda tetoši, na grudi privija i medom roji ... pa koja je to majka svojoj deci opaka maćeha a tuđim kopilanima bajkovita matera ?! ...
..reče mi jedan čo'ek : poštenje , čast , čovečnost i čovekoljubivost nema državljanstvo i domovinu na ovim prostorima ; ako ne ode u izgnastvo, onda će završiti u eksploatacionom zarobljeništvu u sospstvenoj " domovini " ...
"Сву муку твоју, напор црна роба
појешће силни при гозби и пиру,
а теби само, ко псу у синџиру,
бациће мрве... О, срам и грдоба!"
...ovo je pravi odgovor na moje dileme i pitanja ...!
a šta će dalje biti...videćemo
bracaco;bt218365:Sve je to tako, ali se obično završava ovakokoga mi hlebom on nas kamenom, gajenjem guje u nedrima i kad im damo prst oni hoće celu ruku
no i pored toga mi sebe ne menjamo
![]()
123loncar;bt218373:...NEMA KRIZE MORALA.. ovde su anđeli pobijeni a đavo sproteran kao nestručno lice...sad haraju u sigurnoj razbojničkoj jazbini ništaci i neljudi ...
SibirskiTigar;bt218408:Neko te je bas,bas mnogo naljutio.
123loncar;bt218429:..ama nisam ljut;nisam besan ; nisam ni ogorčen - jednostavno laprdam očiglednosti na koje niko pet pare ne daje ... već više od dve decenije svake godine nestane po jedna velika varoš ( za naše prilike grad ) u tu prokletinju nebesnu srbiju - tome se samo popovi i razbojnici raduju ... prvi zato što svaki odlazak iz robovskog života njima puni džepove do vrha , drugi zato što nestaju svedoci da svedoče o njihovom razbojništvu ..evo sad iskopamaju i dovlače mošti onih koji su nas satrli ; a svaka varoš ima prepune masovne grobnice nevino pobijenih i nikom ništa , svi ćute ; okreću glavu čak i potomci pobijenih ...zlo i naopako ...