- Poruka
- 929
eremita:@ Billy THE kid
Ко Ти даје право да спамујеш све теме... сељачино !
heheehheeh.................patriote

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
eremita:@ Billy THE kid
Ко Ти даје право да спамујеш све теме... сељачино !
lider:Privatizacija je u punom zamahu.Bivša društvena preduzeća se prodaju.
Da li je moguće da samo par likova imaju toliku lovu da pokupuju sve?
Ko su oni?
Бл:”Предлажем да се српској деци забрани у школама учење српске националне поезије„.
(проф. др Ролф-Дитер Клуге, директор славистичког семинара Универзитета Тибинген, на округлом столу Универзитета у Тибингену, 1997)
JABUCHILO:ma stoka anglosaksonska... fasisti![]()
![]()
![]()
lider:Pa sada nije nikakav problem dobiti USA vizu.(poslednju sam dobio na 3 god)
Nije ovo pljuvačina protiv Amerikanaca ja ovo doživljavam kao glas protiv globalizacije koja je proizvod njihove politike.
Hayek:Nisu to biznismeni nego domacini.
Hayek:Globalizacija je proizvod tehnoloskog napretka i odgovara vise malim drzavama nego velikim jer su one po pravilu zavisnije od trgovine, medjutim kod nas su vaznije teorije zavera nego real-politika.
Ти, наравно, као фенси-празилук-малограђанска вирусна појава на овом форуму нити знаш нити у свом скученом интелектуалном аватару можеш и да претпоставиш шта то значи у Србији бити ДОМАЋИН ! Јер Ти никада и не можеш бити домаћин - него само клошарски гребаторски глодар...
Јер Ти си кул-варијанта ситног шибицара који ваћари на разноразне профане штосове...
Ти ћеш да нам објасниш шта је "реал-политика"???
E to ne moze... to sam ja smislio za vas pre neki dan... ne kiti se tudjim perjem, ne valja, nije posteno...Hayek:Pogledaj sta pisete vi kojima su daske umesto u glavi na avatarima
Izgleda da u svakom slucaju imamo posla sa "seljackom bagrom": jedan deo te bagre izigrava domacina - gazdu koji stvarno ne bira nacin kako da svoje licno imanje obezbedi, obogati i prosiri. Drugi deo se ponasa poput seljaceta - svrsenog diplomca koje je prvi put provelo izvesno vreme u velikom gradu i kao tako vrativsi se u svoje selo non - stop poducava, ispravlja pravopisne greske, otvara oci i ko zna sta jos cini misleci da ako je mozda jedini sa fakultetom u svome selu verovatno jedini i na svetu jer gde god da je bio i sta god da je video, njegovo selo je njegov svet ma koliko tu bilo boljih i mudrijih ljudi on je pokondiren zauvek. Mali, naduveni covek. Pokondirena tikva.Hayek:Mislim da si ovde jako lepo objasnio ko su i sta su domacini.
Ima ih na svakom koraku, seljacka bagra koja je spremna da zavrce koga stigne i gazi preko leseva poput karica i njemu slicnih.
Srbiji treba vladavina zakona i biznismeni/menadzeri koji ce da stvarajui profit a ne tamo neki jebaci ovaca i alkoholicari koji danju tuku zenu i decu a nocu spavaju sa seoskim kurvama, a onda sve to sakriju iz reci "domacin".
King 7:Izgleda da u svakom slucaju imamo posla sa "seljackom bagrom": jedan deo te bagre izigrava domacina - gazdu koji stvarno ne bira nacin kako da svoje licno imanje obezbedi, obogati i prosiri. Drugi deo se ponasa poput seljaceta - svrsenog diplomca koje je prvi put provelo izvesno vreme u velikom gradu i kao tako vrativsi se u svoje selo non - stop poducava, ispravlja pravopisne greske, otvara oci i ko zna sta jos cini misleci da ako je mozda jedini sa fakultetom u svome selu verovatno jedini i na svetu jer gde god da je bio i sta god da je video, njegovo selo je njegov svet ma koliko tu bilo boljih i mudrijih ljudi on je pokondiren zauvek. Mali, naduveni covek. Pokondirena tikva.
E sa tim seljoberskim se ovde borimo, ne sa seljakom, dobrim covekom, radisom koji postuje zemlju od koje ima i iz koje jede i koji se boji Boga i koji postuje svoje pretke a decu vaspitava.