Pa šta?
Primećen član
- Poruka
- 541
Ево теме...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja sam chuo da je ovo ziva istina..i da mitrovic nije jedini koga je tipovala..Pa šta?:Последњи трач је да је Андрија Драшковић госпођи Миленковић исплатио 10.000 евра да поново се сети неке о планираних отмица и то ни мање ни више него
Пинкија како је то могуће када Вучела и екипа имају тал у пинку ником није јасно ваљда се Цекана вадила из дугова па је типовала све живо.
taj fazon...ostaje pitanje shta je joca pajser dogovarao sa ulemekom u noci predaje..zahvaljujuci sramnoj kohabitaciji izgleda da to nikada necemo saznati...Pa šta?:Постоји основ сумље да је цеца то и чинила само због чега накнадна допуна изјаве овим детаљима,изгледа да неко фризира багзијеве изјаве како му када користи,
ето сада актуелна власт не штити своју љубимицу и фронт мена и пр менаџера прошлих парл.избора..
svetolik trpkovic:pa o svi znaju udbaski dream duo iz crnogorskih vukojebina -Bulatovic&Jocic
Да ли је њега,Мишковића,Колета,потребно типовати?Или је општепозната чињеница како стоје са новцем и некретнинама?serb_pagan:ja sam chuo da je ovo ziva istina..i da mitrovic nije jedini koga je tipovala..