Ko kaze da religija nije EKSTREMNO stetna?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

bubobubo

Ističe se
Poruka
2.683
Evo na jednom od sajtova koje daju ljudima koji veruju u magiju:
http://www.creation6days.com/diskusije/forum/viewthread.php?thread_id=4&rowstart=15820

Lady84 - poruka glasi:
Postovani Miroljube,cula sam jednom prilikom da imate resenje za izlecenje epilepsije.
Imam 26 godina,prvi napad mi se dogodio sa 16 a ukupno sam u celom zivotu imala samo 5 napada. Generalno se osecam pospano,dekoncentrisano,verovatno jer pijem lekove ali zelim neko drugo resenje,vise ne zelim da unosim tu hemiju u svoj organizam. Sta mi vi preporucujete,koji je pravi nacin da se izlecim?


Epilepsija, kao i skoro svi drugi psihijatrjski poremecaji, uzrokovano je opsednutoscu demonima. Posto je zvanicna medicina striktno ateisticka, ona ne moze da resava ni ovaj, a ni druge psihijatrijske poremecaje, vec moze samo da prepisuje "lekove" koji coveka drze u stanju transa i uspavanosti, tako da pacijent prakticno i ne zivi svoj zivot vec ga spava.

Covek postaje opsednut demonima kada zivi nezdravo, ne samo u fizickom smislu, nego narocito u duhovnom. Opsednutost moze da nastane bavljenjem okultizmom (astrologija, vracanje, gatanje, idolopoklonstvo), gledanjem pornografije i nasilnih TV programa, igranjem okultnih i nasilnih igrica, ulazenjem u predbracne i vanbracne odnose, ili u homoseksualne odnose, a moze i prezderavanjem, napijanjem i konzumiranjem kofeina i jacih narkotika (marihuane, heroina, kokaina i dr).

Problem moze da se resi ako covek pocne zdravo da zivi, i fizicki i duhovno. U ovakvim slucajevima molitva je ekstremno vazan mehanizam, jer molitva "u ime Isusa Hrista" je najmocnije oruzje protiv demona. Demoni na pomen Isusa Hrista beze glavom bez obzira (podrazumeva se da covek postuje elementarne moralne principe).

Preporucujem vam da procitate knjigu "Nacela zdravog zivota" (vezano za fizicko zdravlje) i "Ispovest palog andjela" (da biste se upoznali sa neprijateljem koji vas opseda). Pre svega procitajte poglavlje o molitvi u knjizi "Tajne Biblije". Pomenute knjige mozete da preuzmete na donjim linkovima:

http://www.cps.or...nacela.htm

http://www.cps.or...povest.zip

http://www.cps.or...iblije.zip

Stose tice "lekova", bilo bi dobro da se polako skidate sa njih kako budete poceli da uvodite reforme u svoj zivot. Treba da se skidate sa njih onim tempom kojim procenite da vam odgovara.
 
Evo na jednom od sajtova koje daju ljudima koji veruju u magiju:
Magija je vrste tehnologije, a link i tekst sa linka koji si postavio, baš i nema veze sa magijom već sa mitologijom avramskih religija.
Slažem se da je reč o budalaštinama, ali mogao si makar osnovnu terminologiju da savladaš.
Uzgred, ja tvrdim da religija nije ekstremno štetna. Štetno je glupost i neznanje, skopčano sa arogancijom. z:poz:
 
Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top