- Poruka
- 86.822
Ima li još neko da voli one stare američke ogromne automobile (american classic), a naročito sa dvoje vrata, kao na primere ovaj Oldsmobile Katlas
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zanemari deo gde je benzin skup. Zamisli da benzin (cena) nije problemne volim ih uopšte troše kao da su tenkovi a i glomazni su nekako više volim klasične limuzine
ipak glomazni su mi ne sviđa mi se to ne znaš gde mu je kraj čukanje u najavizanemari deo gde je benzin skup. Zamisli da benzin (cena) nije problem
ono stvarno, to ne može da prođe našim ulicama.ipak glomazni su mi ne sviđa mi se to ne znaš gde mu je kraj čukanje u najavi
to crnci sada voze tamoTe modele sa kraja sedamdesetih i početka osamdesetih ni Ameri ne vole. To se zove malaise era u njihovoj auto industriji i smatra se da su tada proizvedeni neki od najgorih automobila ikada.
Teško da se neko loži na modele iz ove ere, ali modeli iz šezdesetih su na ceni.i budže ih, uglavnom hidraulikom
vole recimo onaj katlas u uvoduTeško da se neko loži na modele iz ove ere, ali modeli iz šezdesetih su na ceni.
Taj model se očajno prodavao, mislim da je to '81. Možda ga sad vole jer ih nije previše proizvedeno, ko će im znati.vole recimo onaj katlas u uvodu
Vole ga zato što taj i slične mogu da kupe budzašto, a onda ih budže. Inače su izuzetno udobni za vožnjuTaj model se očajno prodavao, mislim da je to '81. Možda ga sad vole jer ih nije previše proizvedeno, ko će im znati.
ovakogja bi starog mustanga
ali pitam se gde u srbiji to može da se vozi kako treba... pa nigde
nekog sa motorom 5,6 litara
o čemu se radi jel godište matoro poskupljuje?E sad novi zakon ih je uništio registracija 1000 evra.
2.5L i nije neki ne znam kolko jak motorMenjali su zakon za velike kubikaže nekada su izlazili iz luksuza pa je 2.5 bio recimo 250 evra da registruješ. Sada je opet 400-500 evra.