Ko je..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ne znam kako ces i kada reagovati, ali ja svakako moram da dovrsim odgovor na njegov komentar koji je dopisao, te je moj nepotpun.....
Samo kao napomenu.Ako me neko banuje, necu sigurno nikada ni rec napisati ovde.....Razlog je taj, sto otkad znam za sebe, i za internet, pisem SAMO sa ovim nikom.
E, sad, da kopiram odogovor.

Inace, sam si poceo da seres pitanjima na pp.Pa si se odjednom slozio da ti odgovara da raspravljas na javnom.....Sad odjednom, i pored toga sto sam se ja spustio mnogooooo nisko, cim ti neke stvari uopste objasnjavam, ti pokusavas da izvuces dupe, i kod blago mentalno zaostalih riba koje se dive tvojim glupostima, izazoves neko divljenje.......

Biti ozenjen, i to osobom koja je sa mnom , je velika SRECA.....
I ja sam naravno veoma srecan jer sam nasao nekoga ko mi toliko odgovara.
Naravno, to je i VELIKI KVALITET, koji ti neces osetiti nikada u svom zivotu, jer si takvog mentalnog sklopa kojim ruzis i maltretiras druge, stalno pokusavajuci da istices u prvi plan koliko si ti maco-tip.

Grcka mitologija poznaje postojanje Narcisa osobe smrtno zaljubljene u sebe........za razliku od Narcisa, koji tom ljubavlju nije opterecivao druge, ti si i mentalna karikatura koja to svakodnevno radi.
-Da izazovem sazaljenje??????
Ti ocigledno ne znas ni da citas ono sto je napisano.Da znas, onda bi bar jednom mozdanom celijom(od dve koje maksimalno posedujes) shvaio da je ono sto sam ja napisao u predstavljanju klasican oblik satire.....satire BAS TAKVIH kao sto si ti, "mladih"," potentnih"," lepih"," maco-tipova" kojima je glavno zanimalnje rastezanje kozice prvo jednom , a posle i drugom rukom.

Ja takodje zavrsavam ovu besmislenu raspravu sa jednim reterdiranim balavcem.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back