Ко је жена која ће надгледати рад свих америчких обавештајних служби

Да, само што јој није Трамп газда, него обоје имају истог газду из руско-америчке војне езотерије. А ту се само следе наређења, нису њих двоје ту да размишљају или воде своју политику. С обзиром да би и ГРУ требало да замени на власти КГБ у Русији када смене Путина, имаћемо практично исту власт и у Америци и у Русији, која ће неминовно довести до још веће сарадње између ове две земље. Што се света тиче, не треба бити оптимиста, мали и даље морају да следе законе физике и да слушају велике, на жалост, док не дође правда и право у свет.
Ja bih rekao da si ti mrtav ozbiljan kad ovo kažeš?

Да, само што јој није Трамп газда, него обоје имају истог газду из руско-америчке војне езотерије. А ту се само следе наређења, нису њих двоје ту да размишљају или воде своју политику. С обзиром да би и ГРУ требало да замени на власти КГБ у Русији када смене Путина, имаћемо практично исту власт и у Америци и у Русији, која ће неминовно довести до још веће сарадње између ове две земље. Што се света тиче, не треба бити оптимиста, мали и даље морају да следе законе физике и да слушају велике, на жалост, док не дође правда и право у свет.
Значи ли то да се слажеш са садашњом политиком балансирања између великих сила коју води СНС?

Пар могућих одговора па одабери шта ти се свиђа:

Амерички званичници који обиљежавају дан Гиљотине у француској Хамбасади.
(бесплатно иће и пиће а можда буде и секса на француски начин)
или
екипа задужена за здравље нације, лијево помоћник министра
(или помоћница, још се не зна) здравља, иначе по чину адмирал,
десно подсекретар (или секретарица, још се не зна) за нуклеарни отпад,
иначе по чину крадљивац(крадљивица) кофера по аеродромима.

Two Biden Officials Represent America At French Ambassador's Bastille Day Celebration

July 15, 202

Пар могућих одговора па одабери шта ти се свиђа:

Амерички званичници који обиљежавају дан Гиљотине у француској Хамбасади.
(бесплатно иће и пиће а можда буде и секса на француски начин)
или
екипа задужена за здравље нације, лијево помоћник министра
(или помоћница, још се не зна) здравља, иначе по чину адмирал,
десно подсекретар (или секретарица, још се не зна) за нуклеарни отпад,
иначе по чину крадљивац(крадљивица) кофера по аеродромима.

Two Biden Officials Represent America At French Ambassador's Bastille Day Celebration

July 15, 202
ne svidja mi se nista.

Запрепашћена? Свашта.

Мада, кад боље размислим, именовање нормалних људи
након свих оних болесника из редова демократа
стварно може да запрепасти.

2022-07-15+15.12.00.jpg
Bože sačuvaj koje izopačine.
Trump je nešto najbolje što se Americi moglo desiti.
Kažu ovaj novi ministar obrane mrzi ovakve kreature iz dna duše.

Bože sačuvaj koje izopačine.
Trump je nešto najbolje što se Americi moglo desiti.
Kažu ovaj novi ministar obrane mrzi ovakve kreature iz dna duše.
Кандидат за јавног тужиоца Гец
ће по свој прилици бити јачи од пеницилина,
стрептомицина и осталих *ина за све врсте ових пацијената.

Sve u svemu, nije neiskusna, ali opet ne znamo zašto baš nju pored toliko drugih iskusnih republikanaca. Ušla je među Republikance ove godine.
znamo tacno zato bas nju, ja sam racunao da je ce biti vp, umesto vensa, ali ovo je jos i najbolja varijanta
znaci samo pogledati njen intervju skoro kod takera, i sve je jasno, tulsi je nasa, a vragove cemo sa njom sada razbiti

ona je jos u maju 2022 znala kako ce se zavrsiti ukrajinski rat - ko je osim nje jos znao, i mene, naravno?
https://srbin.info/svet/bivsa-kongr...-nas-ista-sudbina-kao-u-avganistanu/?lang=lat

22.05.2022.
0

Predsednik Sjedinjenih Država Džo Bajden neće uspeti u Ukrajini zbog nedostatka jasnih ciljeva, rekla je bivša kongresmenka Tulsi Gabard za Foks njuz.​

ona je jos u maju 2022 stvari nazvala pravim imenom - diktatura bajdenovog rezima - ko je osim mene i nje napadao pedofila, wanna be hitlera? ok, jesu mnogi
https://srbin.info/svet/bajden-uspostavlja-diktaturu-amerika-se-suprotstavila/?lang=lat
01.05.2022.
0

Predlog američkih vlasti da formiraju odeljenje za borbu protiv širenja dezinformacija odgovara diktaturi, izjavila je bivša kongresmenka Tulsi Gabard.​

===========

zasto smo nju postavili? pa da hapsi ovu bandu! da je raskanta bar, ukoliko se ne desi reforma abc agencija, morace se rasformirati, samo ce im se zavrnutI SLAVINE, a ka tome cemo ici i vec se najavljuju mnoga kresanja

Па не мора Мона Лиза, очи сасвим фино могу да се одморе и на потпуковнику Габард.
obaska to, radi se o usima, zena je pametna pre svega, samo je slusati je milina, jer imas sta da cujes, retko pametna zena danas

Ruska agentura.
nocas sam citao msn ili slicno levicarsko. msm glasilo da ona zapravo nije mirotvorac, vec warmonger, ali za neprijatalja, ruse

znaci, budalesanje, tvoji su na aparatima, cuje se kmecanje samo... sad se setih radi se o
Ocasio-Cortez: ‘Gabbard nomination is a pro-war nomination globally’
https://thehill.com/homenews/house/...z-tulsi-gabbard-intelligence-post-global-war/
a zapravo se radi o kakofoniji usrane klintonke, zle zene, huljari od pre 5 godina jos

The 'Russian asset' and the 'warmonger': The roots of ...

Oct 3, 2019 — This time, Clinton struck Gabbard first, lacerating the Hawaii congresswoman as a “favorite of Russians” a

Hajde onda makar napiši "Putin je car kad je uspeo i Trampa i Tulsi i ko zna još koga da stavi pod svoje". Ili se ne sme pohvaliti čak ni kao potvrda izrečene neistine?
oni su, ali bukvalno na aparatima, samo ih iskljuciti sa aparata i proglasiti ih mrtvima

Ruska agentura.

Термидор.

Говорио си ружне речи на рачун нашег новог императора. Једини пут даље је да сад - одмах - дојавиш све рођаке и пријатеље који су говорили исто.

Термидор.

Говорио си ружне речи на рачун нашег новог императора. Једини пут даље је да сад - одмах - дојавиш све рођаке и пријатеље који су говорили исто.
sve smo mi vas odavno popisali, zna se red, koga cemo prvo, a koga kasnije da ukebamo

nocas sam citao msn ili slicno levicarsko. msm glasilo da ona zapravo nije mirotvorac, vec warmonger, ali za neprijatalja, ruse

znaci, budalesanje, tvoji su na aparatima, cuje se kmecanje samo... sad se setih radi se o
Ocasio-Cortez: ‘Gabbard nomination is a pro-war nomination globally’
https://thehill.com/homenews/house/...z-tulsi-gabbard-intelligence-post-global-war/
a zapravo se radi o kakofoniji usrane klintonke, zle zene, huljari od pre 5 godina jos

The 'Russian asset' and the 'warmonger': The roots of ...

Oct 3, 2019 — This time, Clinton struck Gabbard first, lacerating the Hawaii congresswoman as a “favorite of Russians” a
Pa u pravu su, kao i naša draga Hilari. Cilj je povlačenje Amerike iz ratova, ali ne i Rusije.

Back