bird again
Buduća legenda
- Poruka
- 40.868
Ko je hodao po ugljevlju?ne znam
ja pitam za adama, a cica o đavlu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko je hodao po ugljevlju?ne znam
ja pitam za adama, a cica o đavlu
Pogleda Bog i sve dobro beše.a gde za adama piše da je savršen?
pa drugari mi objašnjavaju da znaju, milanče je na kraju priznao da ipak ne znaMa rodio se kad je izašao iz stomaka a nastao kad je pčelica zujala oko cveta.
E sad kako je nastala pčelica i cvet ....
I ti Sale mnogo pitaš
Veruj, nemoj da znaš![]()
znam o tebi bar 80% a ovi nemaju pojma kad su stvoreniNišta ti ne znaš
Lepo ti Milanče reko![]()
dobar sam i ja ali nisam savršenPogleda Bog i sve dobro beše.
Ne znam sad iz prve drugi stih.
Pa kad znaš onda i kaži da sam najbolja i onako onih 20% ne znašznam o tebi bar 80% a ovi nemaju pojma kad su stvoreni![]()
ne mogu zato što ne znam tih 20%Pa kad znaš onda i kaži da sam najbolja i onako onih 20% ne znaš![]()

pa kontaš li onda gde je bog?То је процес у којем и човјек мора показати спремност да прими Бога.
Mnogo si tvrdoglav covek brepa kontaš li onda gde je bog?

Vrata na koja si ušao tu slobodno izadji dok još stojiš kod njih...sve samo dobri umalo savrseni ili cak i najbolji, gde sam ja to zalutao...molim vas gde je izlaz iz ove teme...!?![]()
Veronaka se uci.Uci se kako i sta da verujes.Ti reče da se nauka uči
De dogovori se prvo sam sa sobom, jel se uči ili veruje, jel znaš nešto ili ne znaš ništa![]()
Da, ali nije nemoguće...dobar sam i ja ali nisam savršen
u bibliji imaš samo boga i đavola koji su savršeni
Najpametnije. Prva sam usla na temu osedeh I nista ne saznahVrata na koja si ušao tu slobodno izadji dok još stojiš kod njih![]()

...ma gde je bre ne mogu da je nadjem,dezorientirao sam se totalno u ovako savrsenom opkruzenju...Vrata na koja si ušao tu slobodno izadji dok još stojiš kod njih![]()
Vidiš kako pobijaš samog sebe.Veronaka se uci.Uci se kako i sta da verujes.
Svugdje. Ali ISTINITA VJERA o Bogu je sačuvana samo u Crkvi.pa kontaš li onda gde je bog?
Znala sam da ne znaš ali da baš toliko ne znaš to nisam znala ni ja...ma gde je bre ne mogu da je nadjem,dezorientirao sam se totalno u ovako savrsneom opkruzenju...![]()
Dokazi.Vidiš kako pobijaš samog sebe.
da ih naučim da budu vernici a ne papagaji.Mnogo si tvrdoglav covek bre![]()
.gif)
...iskreno ni ja nisam znao,prosto sam iznenadjem samim sobom od toga kako je na moju percepciju delovalo tako savrseno opkruzenje...Znala sam da ne znaš ali da baš toliko ne znaš to nisam znala ni ja![]()
Od kada je to crkva CUVAR VERE, da nisi opet nesto pobrkao ?Svugdje. Ali ISTINITA VJERA o Bogu je sačuvana samo u Crkvi.
Od kad postoji. Stub i tvrđava istine.Od kada je to crkva CUVAR VERE, da nisi opet nesto pobrkao ?