Nikola Tajland
Ističe se
- Poruka
- 2.407
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
on je uzeo dva miliona a hala stvarno vredi 2. ukupan kredit 4 miliona. kamatu dajem tebi...
Evgenije, a kako će banka naplatiti taj dug?
Vidiš,. propale investicije i političke veze su bili najčešći šablon za bogaćanje onomad. direktori su namerno bacali preduzeća u stečaj kao ovaj slučaj s halom. druga najčešća opcija su bili namešteni poslovi. naprimer, pod sankcijama, uvezeš krompir za celu zemlju...
Ok potice iz bogate porodice, zato me interesuje ko su mu roditelji?Pogledajte prilog 1674322
„Počeo je sa poslom u rodnom Kragujevcu, gde se bavio trgovinom muzičkih prava, odakle se proširio na celu tadašnju Jugoslaviju. Producentsku kuću VANS osnovao je 1990. godine, ali se 1992. godine povukao iz posla i preselio u Ljubljanu, a zatim u Prag. Iako se odselio, nije prestao sa poslom u Srbiji. Prelomne 2000. godine osniva KDS u Kragujevcu, koji 2004. godine prerasta u Serbian broadband (SBB). Nakon niza akvizicija u Sloveniji i Hrvatskoj 2012. godine formira Junajted media grupu sa sedištem u Luksemburgu.“ (Danas, 20. 6. 2020. godine)
Kako se ističe, veliki momenat u razvoju kompanije desio se u oktobru 2013. kada je deo kompanije prodat američkom investicionom fondu KKR, koji je vodio general Dejvid Petreus, bivši direktor CIA-e, čime je grupa vrednovana na 1,1 milijardu evra.
„Dragan Šolak, koji već godinama živi u Švajcarskoj, pravdu je zbog uvreda u srpskim medijima potražio na sudu u Cirihu. Švajcarski sud je odlučio da Pink, Studio B i Informer plate Draganu Šolaku obeštećenje, kao i da se uzdrže od blaćenja. Obeštećenje je plaćeno prinudno, a presudu do juna 2023. tuženi mediji nisu objavili u skladu sa odlukom suda, a Dragan Šolak je nastavio da bude muza tabloidima. Iako nikada nije bio akter na političkoj sceni, štampa bliska vlasti mu je dodelila ulogu finansijera opozicije. Lik Dragana Šolaka je vezivan tako za lik drugog Dragana – Đilasa, opozicionog političara. Potpredsednica Junajted grupe Dragica Pilipović Čefi kaže za dokumentarni film N1 ‘Trn u oku’ da Šolak ništa nije dobio, nije kupio državnu firmu, nije imao koristi od privatizacije, nije pripadao ni jednoj partijskoj stranci da dobije neki dil sa strane ili tako dalje. ‘Jednostavno je sa grupom ljudi otkrili su rupu na tržištu koju treba popuniti i oni su je super popunili’, navodi potpredsednica Junajted grupe.“
Rekao bih da je imao zaledjinu tj da ne potice iz siromasne porodice.Krenuo je da razvlaci tv kablove po vazduhu u Beogradu a to ruzno izgleda samo tako. Prvi novac stekao je kao tv operater. Podigao je u startu i neke kredite. Rizikovao samo tako. Il pukovnik il pokojnik u poslu..Posle se rasirio na region udruzio sa nekim mocnim kompanijama Investira u nove projekte i to je to. Kreditno je vrlo sposoban, ima ogromnu imovinu moze da povuce desetine miliona evra kredita iz banaka kao od sale.
Ima ragbi klub Vukovi BG i druge sportske klubove u vlasnistvu. Ne voli javno eksponiranje porodican covek.
Da je sposoban da pravi lovu sposoban je. Ne znam kakav je covek ali kazu da je svakako bolji i posteniji od Mitrovica.
banka odobrava kredit prema projektu i prikazanim fazama a ne stvarnim troškovima. nisu lude no su u dilu. što je alpeadria banka dala pare sanaderu pa posle pukla?Кад банке не би могле да наплате дуг, пропадале би из момента. Одкале ти идеја да су банке луде да дају 4 милиона евра за халу која ће да вреди 2 милиона евра?
banka odobrava kredit prema projektu i prikazanim fazama a ne stvarnim troškovima. nisu lude no su u dilu. što je alpeadria banka dala pare sanderu pa posle pukla?
tvoj mentalni doseg. da li barem kapiraš da je štampanje para pljačka?Dakle....laprdas.
Ok.
To je moda u SNS.
pa što su davale pare Zastavi, Fikretu, Sanaderu i drugim gubitašima?Јесте, банке су луде. Деле паре и шаком и капом, без да обезбеде своје потраживање.
nećeš dobiti ni ti ni ja. ali hoće neko drugi.Иди питај банку да ти да кредит, да видиш како ће да те претресу целог.
Већ сам помињао да су то биле слобине банке које су давале такве кредите по партијској линији.pa što su davale pare Zastavi, fikretu, sanaderu i drugim gubitašima?
Јесте, мене ће да истресају из гађа због 10 000 евра кредита, а Шолаку ће да деле 10 милиона евра на лепе очи?nećeš dobiti ni ti ni ja. ali hoće neko drugi.
alpe adria nije slobina banka.Већ сам помињао да су то биле слобине банке које су давале такве кредите по партијској линији.
Банке које послују на слободном тржишту пазе како дају кредите, то нису исте банке као банке у социјализму.
ti znaš od koga sve šolak uzima i kako vraća?А Шолак узима кредите на слободном тржишту.
fikret je koristiio rupu koju su onomad smisllili. uvek ostavljaju neke rupe za sebe. politika je šibicarenje na veliko.Фикрет је био преварант који је преварио целу социјалистичку земљу.
Тада је писало у неком закону да је меница законито средство плаћања и није се гледало да ли меница има покриће или не, а тај његов Агрокомерц или како се звала фирма је свима делила менице без покрића и сви су морали да их примају јер - социјализам. 'ладно познајем старца који је био неки директор фирме који је одбио да послује са преварантом Фикретом и због тога завршио у затвору јер му није примио меницу без покрића.
Solak stampa pare?tvoj mentalni doseg. da li barem kapiraš da je štampanje para pljačka?
evgenije, to nisam rekao. dato ti je kao primer pljačke.Solak stampa pare?
Gde je tu jedini lik ove teme - Solak????evgenije, to nisam rekao. dato ti je kao primer pljačke.
u nepoštenim opcijama zarade para. )Gde je tu jedini lik ove teme - Solak????
Pa pobogu..... koju nepostenu opciju je konkretno koristio i kada???????u nepoštenim opcijama zarade para. )
ajd ti reci kako se pošteno može zaraditi milijardu i po evra.
Ko je zaista taj covek?
Kako je stekao prvi milion?
Da li je imao neke bliske veze sa nekim od prethodnih vlasti? Da li radi sa novcem koji je sam legalno zaradio ili pere tudji novac?
Da li je bogatstvo zaradio posteno ili je muljao?
Ako je muljao onda sa kim, sta i kako? Bez "cuo od komsije koji je radio sa njegovim pasenogom" ili "procitao u Kuriru"
Da li iko zna nesto vise o njemu?
Zna se da je vlasnik United Grupe, SBB da je iz Kragujevca i da je krenuo sa KDS, tri fudbalska kluba (Sathempton, Valensijan i jedan Turski klub), da ima neku veliku konsalting firmu, da je mozda najbogatiji Srbin (preko milijardu $), i da zivi u Svajcarskoj.
Ko je zaista taj covek?
Odakle je on isplivao?
Ako neko nesto zna a da nije naprednjacka propaganda, molim da to podeli sa nama.
Hvala
dato ti je pravo da nas edukuješ.Pa pobogu..... koju nepostenu opciju je konkretno koristio i kada???????
Ti ga evidentno nisi iskoristio jer ne razumes prosto pitanje:dato ti je pravo da nas edukuješ.
ja sam rekao da ne postoji pravedan način da se obogatiš. jer se svako bogaćenje svodi na varanje drugih ljudi.
kad izneseš kako se bogatio onda ćemo možda videti gde je varao ili krao.
ja bih trebao znati šta je radio da bi mogao eventualno odgovoriti kako je krao. dao sam ti opšti odgovor: nije se moguće pošteno se obogatiti. svako ko je bogat u stvari pokazuje da je lopov.Ti ga evidentno nisi iskoristio jer ne razumes prosto pitanje:
Sta je konkretno uradio?
I to je vrlo vazno.Rekao bih da je imao zaledjinu tj da ne potice iz siromasne porodice.
A sta je nezakonito uradio?????ja bih trebao znati šta je radio da bi mogao eventualno odgovoriti kako je krao. dao sam ti opšti odgovor: nije se moguće pošteno se obogatiti. svako ko je bogat u stvari pokazuje da je lopov.
i sad ti mene pitaš kako je taj koji se obogatio varao i gde je zaradio svoje prljave pare? trebam, dakle, poznavti odose u mafiji,u politici, medju masonima, po beograskoj čaršiji...i ako ne znam šolak je kao pošten?
e ovo je već druga priča. pošteno/pravedno i po zakonu-knjigovodstveno nisu ista priča.A sta je nezakonito uradio?????
naravno. to ti je kao kad neko kaže da je skočio iz mesta 16 metara. a ja kažem da nije,-da laže.Kazes nekome da je lopov a nemas pojma sta, gde i kada je ukrao!!!!