Ko je vodio ljubav prosle noci?

Išla za promenu sama u kupovinu (m'sd mi je malo skinuo bedu sa vrata, odveo malu proncezu sa sobom na posao) pa smo onda išle na rođ. žurku moje sestričine, onda sam malo recitovala Disa dok sam skupljala veš sa žice u dvorištu, odgledala seriju dok je m'sd pročitao vesti, strpljivo ga čekajući u zasedi kao vrhunski predator a kad se serija završila... :whistling: nije mu puno ubeđivanja trebalo da isključi komp.
Znaci ipak si ga zloupotrijebila sinoc. Uhuhu.. da znas da se primjecuje da si druga zena danas. Sva si nekao ispunjena, zadovoljna !;)

Nema sanse, ovo je definitivno kraj, i ne vidjamo se vise, izbjegavamo jedno drugo...:sad2

Žao mi je. Ali nekad je i tako bolje.

Nego, ako te muči "post", raspiši konkurs, sigurna sam da bi se našlo par forumaša koji bi rado odglumeli makar fast-food. Izvini što ovako okrećem na šalu, znaš onu pesmu Sjaj u travi? "I kada više ništa ne bude moglo da vrati sjaj u travi i slavu u cvatu, nemojmo tugovati, okrenimo se onome što je ostalo..." ili tako nešto.

Žao mi je. Ali nekad je i tako bolje.

Nego, ako te muči "post", raspiši konkurs, sigurna sam da bi se našlo par forumaša koji bi rado odglumeli makar fast-food. Izvini što ovako okrećem na šalu, znaš onu pesmu Sjaj u travi? "I kada više ništa ne bude moglo da vrati sjaj u travi i slavu u cvatu, nemojmo tugovati, okrenimo se onome što je ostalo..." ili tako nešto.

A, ne, bez ljubavi necu ni sex, cekacu da se opet ludo zaljubim...

Back